Grindr Review - Anders dan anderen?

Het is wel handig wanneer er op een site een grote verzameling te vinden zal zijn van leuke personen die allemaal dezelfde sexuele orientatie hebben en waar je dus zeker van bent dat bij de kennismaking geen uitleg hoeft te geven of in een ongemakkelijke positie wordt geplaatst. Gewoon gelijk van start gaan en daarbij ook nog de keuze mogen hebbem uit een groot aantal personen die ook gewoon op zoek zijn naar een leuke date of gewoon een partner om samen veel leuks te doen. Grindr mag zich erop beroepen, dat het speciaal voor de LGBTQ personen in de samenleving gelijk een dè verzamelplek bij uitstek is.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens Grindr

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

Niemand valt dus buiten de boot

Er is veel werk verzet om de site op te zetten en werd er daarbij gekeken naar elke sexuele orientatie. Dat zijn er wel meer dan men doorgaans zou verwachten en vielen grote groepen bij de gangbare datingsites altijd buiten de boot. Dankzij Grindr is er daar gelukkig een eind aan gekomen en is dat ook te merken aan het groot aantal leden afkomstig uit een groot aantal landen. Grindr verbindt alle zoekenden dus digitaal met elkaar en staat ook aan de basis van veel vriendschappen die zo zijn ontstaan. Bij een vriendschap alleen hoeft het niet te blijven en zijn ook veel leden op zoek naar een partner voor een serieuze relatie. Daar kan er snel invulling aan worden gegeven door bij de doelgroep op zoek te gaan naar een persoon die ook deelt in de interesses. Snel een bericht versturen dan en kijken wat de reactie zal zijn.

Grindr pakt het ruim aan

Niet alleen personen worden er bij elkaar gebracht, maar wordt ook de nodige begeleiding gegeven. Bovendien is Grindr een voorvechter van gelijk kansen voor iedereen op sexueel gebied en zo langzamerhand niet meer weg te denken. De profielen die allemaal te vinden zijn op de site, hebben een neutraal karakter en wordt de nadruk dus nooit gelegd op sexueel getinte verzoeken. Het gaat er allemaal immers om, dat men elkaar diepgaand leert kennen en past een profiel met interesses en doelstellingen dus beter. Om de veiligheid van elk lid te garanderen, wordt de privacy hoog in het vaandel gehouden en kan elk ongeoorloofd gedrag gelijk worden gerapporteerd.