grindr logo

 Datingsite voor singles met dezelfde seksuele orientatie

Grindr

Het is wel handig wanneer er op een site een grote verzameling te vinden zal zijn van leuke personen die allemaal dezelfde sexuele orientatie hebben en waar je dus zeker van bent dat bij de kennismaking geen uitleg hoeft te geven of in een ongemakkelijke positie wordt geplaatst. Gewoon gelijk van start gaan en daarbij ook nog de keuze mogen hebbem uit een groot aantal personen die ook gewoon op zoek zijn naar een leuke date of gewoon een partner om samen veel leuks te doen. Grindr mag zich erop beroepen, dat het speciaal voor de LGBTQ personen in de samenleving gelijk een dè verzamelplek bij uitstek is.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Vervelend gedrag kun je repporteren
✓ Bescherm je privacy
✓ Snelle registratie
✓ Veilig in gebruik
✓ Voor vriendschappen/ relaties
✓ Leden van over de hele wereld
✗ Geen

Als je een homoseksuele man bent heb je vast al wel eens van de dating app Grindr gehoord. Grindr is een hele populaire mobiele app voor homoseksuele en biseksuele mannen. Via deze applicatie kunnen de mannen contact met elkaar leggen. De applicatie is wereldwijd populair omdat he gratis is. Mannen kunnen onderling met elkaar afspreken voor een leuk avondje uit, om gezellig te stappen of voor een relatie. Hoewel de applicatie gratis is bestaat de mogelijkheid om de app up te daten naar Grindr Xtra. Deze update heeft meer functies en meer mogelijkheden die je gratis voor 7 dagen mag uitproberen. Nadien moet je er maandelijks voor betalen.

Grindr is een heel uitgebreide dating app met een strak ontwerp en verschillende opties. De profielen van de leden zijn ook heel uitgebreid met foto’s en achtergrondinformatie over de persoon zelf. Denk aan lichamelijke kenmerken, leeftijd, hobby’s en interesses. In tegenstelling tot andere datingsites heeft Grindr geen optie om te swipen of te matchen. Als lid kun je handmatig alle profielen bekijken en kun je zelf bepalen wie je leuk vindt en vervolgens een bericht naar die persoon sturen. Het is mogelijk om Grindr te gebruiken zonder een Facebook of Google account eraan te koppelen. Dan registreer je gewoon een geheel nieuw account met je e-mailadres of telefoonnummer.

Omdat privacy heel belangrijk is bij het team van Grindr kunnen andere leden niet achter je exacte positie komen. Zelf kun je ook de location functie of afstandsfunctie uitschakelen. Heb je een vraag of opmerking over een profiel? Dan biedt Grindr vanuit haar zijde ondersteuning naar je toe. Er is namelijk een optie die support heet met vooraf gestelde vragen, maar je kunt ook je eigen vragen stellen.  Grindr is continu bezig om de veiligheid van haar leden te waarborgen en blijft een populaire app onder homoseksuele mannen.

Grindr ervaringen

Grindr is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Grindr review

Grindr staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van Grindr zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt Grindr als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van Grindr vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

Grindr contact

Wil je contact opnemen met Grindr voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van Grindr NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken