Once dating Review - Anders dan anderen?

Het gaat er op veel datingsites nogal “ouderwets” aan toe waarbij men op zichzelf aangewezen is na het aanmelden en duurt het wel een hele poos voor men een profiel aangetroffen heeft, die de moeite wel waard lijkt te zijn. Ook dat kan echter op een zware teleurstelling uitlopen en geeft men de hoop daarom ook nog vaak op. Bij Once dating heeft men het over een andere boeg heen gegooid en wordt er gebruik gemaakt van een wel aparte system. Er wordt namelijk niet alleen zelf een match uitgekozen, maar blijven de profielen ook nog een volle dag voor uitsluitend elkaar zichtbaar.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens Once Dating

USA

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

Dat zet je wel aan het denken

Het hebben van een ruime keuze zorgt er in de meeste gevallen voor, dat er vluchtig contact wordt gelegd en men er niet aan toekomt, om wat dieper in te gaan op elkaars wensen. Bij Once Dating zal dat gelukkig wel het geval zijn omdat alle energie nu eenmaal gestopt moet worden in één profiel. Ook van de andere zijde uit is dat het geval en komt er snel een interessante wisseling van berichten op gang. Aan het eind van de dag lijkt het dan wel of je elkaar al jarenlang kent en kan het besluit om door te gaan met elkaar, gelijk genomen worden.

de volgende dag verschijnt er een nieuwe match

Natuurlijk lukt het niet altijd om al bij de eerste keer een match te vinden en wordt de volgende dag weer een ander profiel voor jou uitgekozen. Dit blijft zich herhalen tot men de ware gevonden heeft. Men hoeft er ook niet voor te vrezen dat er te weinig tijd zal zijn om elkaar beter te leren kennen omdat de datingapp het communiceren naar elkaar toe via jouw smartphone ook mogelijk maakt. Door de beperkingen weg te werken, kan men dus volop aan de slag en is Once Dating dan ook een site waar men leden verwacht die actief zullen werken aan het vinden van een date. Belanden in een eindeloze sleur van steeds moeten zoeken en op den duur de hoop opgeven is er dus niet bij.