Funkyfish Review - Anders dan anderen?

Met een Christelijke gedachte als basis, mag Funkyfish zich erop beroepen, om één van de grootste datingsites te zijn voor vele Christelijke singles in niet alleen Nederland, maar ook landen om ons heen. Het gaat daarbij niet alleen specifiek om het leggen van een date, maar kan er ook gewoon worden afgesproken voor het participeren in een event of gewoon om samen leuke dinges te doen. Het gaat er dus vrij luchtig aan toe bij Funkyfish en is het daarom voor de duizenden leden ook een plezier om met andere Christelijke personen in contact te komen.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens Funkyfish

Hoge Naarderweg 8

1217 AE Hilversum
The Netherlands

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

Het gaat er dus altijd wel gezellig aan toe

Omdat er van wordt uitgegaan dat alle leden elkaar met respect zullen behandelen en er geen sprake is van personen die uitsluitend op zoek zijn naar sex, verloopt het contact op de site ontspannen. Iedereen mag dus zonder vrees zijn of haar mening uiten en leidt dat vaak tot interressante chatgesprekken. Dat is ook de bedoeling van Funkyfish en leren de leden zo elkaar niet alleen beter kennen, maar wordt ook hun kennis op het gebied van de godsdienst verruimt. Het is daarom mogelijk om binnen de site groepen op te richten en kunnen alle leden met gelijke interresses daar aan participeren. Wie elkaar op zo een wijze beter leert kennen, heeft een grotere kans om een duurzame relatie op te bouwen. Dat is nu eenmaal de gedachte achter Funkyfish.

Ontmoet elkaar op evenementen

Ook wanneer het erop aankomt om elkaar in het echt te zien, komt de site in en worden er regelmatig evenementen georganiseered waar men elkaar in niet alleen de juiste sfeer kan ontmoeten, maar waar alles ook discreet plaats vindt. Zo heeft men ook elkaar als steun en kan zelfs de meest verlegen persoon snel op weg worden geholpen. Niemand wordt dus aan zijn of haar lot overgelaten, maar kan er altijd worden uitgekeken naar begeleiding. Deelname is trouwens voorbehouden aan elke Christelijke stroming en maakt het dus niet uit af het gaat om leden met een Katholieke, Protestantse of Hervormde afkomst.