Fdating.comLogo

 Datingsite voor singles die snel aan de slag willen gaan 

FD Dating

Gewoon een datingsite waar je aan de hand van aantrekkelijke foto’s en duidelijke profielen gelijk aan de slag kunt. Dat is precies waar FD dating nu precies voor is en is het deze eenvoudige vorm van dating die velen nog zo zeer aanspreekt. Er kan bovendien gerekend worden op een grote groep leden die afkomstig zijn uit een aantal landen. Wie het liever gewoon lokaal zoekt, wordt natuurlijk ook niet overgeslagen en is er bepaald geen gebrek aan keuze.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Duidelijke profielen
✓ Bescherm je privacy
✓ Snelle registratie
✓ Veilig in gebruik
✓ Eenvoudig aanmelden
✓ Leden uit verschillende landen

✗ Geen app

​Ben je op zoek naar een partner via het internet, maar wil je aan het online daten geen geld kwijt zijn, dan kun je FD dating een kans geven. Ondanks het mooie uiterlijk van de website en het feit dat niet alle functies even goed werken, is deze datingsite wereldwijd ontzettend groot en actief in veel landen. Dit komt omdat er wereldwijd leden actief zijn op de site. Het is dus spannend, want je kunt afspreken met iemand uit een ander land. Tijdens het inschrijfproces en het gebruiken van de datingsite worden leden attent gemaakt op veilig daten. Zo wordt aangegeven dat je je account moet verifiëren per telefoon om nepprofielen te voorkomen. Ben je eenmaal ingelogd dan wordt op elke pagina een waarschuwing gegeven over oplichters en dat je nooit zomaar geld moet opsturen als je iemand niet kent. Vertrouw je het niet helemaal, dan kun je heel gemakkelijk een ander lid rapporteren. Een team van FDating zal vervolgens het profiel onderzoeken en eventueel actie ondernemen.

Bij FD dating is men zich ervan bewust dat een snel resultaat vereist is en moet het bekijken van de profielen dan ook geen probleem vormen. Aan de hand van de foto’s en achtergrondinformatie kun je zien uit welk land de leden afkomstig zijn. Ook kun je zien op anderen hun profiel waar ze naar opzoek zijn en wat hun voorwaarden zijn. Helaas zijn er een aantal negatieve punten op aan de beveiliging van de datingsite. Zo vindt het online daten niet plaats in een beveiligde SSL-omgeving. Dit herken je aan het ontbreken van het slotje in de url-balk. Een ander minpunt is dat de datingsite niet voldoet aan alle veiligheidseisen voor datingsites en kunnen er nepprofielen aanwezig zijn. Desondanks deze minpunten is FD Dating een hele bekende site en dagelijks melden zich steeds nieuwe mensen aan.

FD Dating ervaringen

FD Dating is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

FD Dating review

FD Dating staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van FD Dating zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt FD Dating als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van FD Dating  vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

FD Dating contact

Wil je contact opnemen met FD Dating voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van FD Dating NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken