Farm-date Review - Anders dan anderen?

Wat vreemd zullen velen wel zeggen, een datingsite speciaal voor personen die actief zijn op agrarisch gebied. Echter kan gelijk aangegeven worden dat de behoefte erg groot is en er heel wat leuke personen te vinden zijn, van jong tot oud. Omdat ze ook wat gemeenschappelijk hebben, maakt dat het contact naar elkaar toe ook veel eenvoudiger. Niets is namelijk zo leuk al seen persoon die gelijk begrip heeft voor de baan die jij uitoefent en zelfs daarbij van advies kan zijn. Natuurlijk is het zoeken naar ware liefde het hoofddoel van deze site en hebben al velen hun boer of boerin kunnen vinden.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens Farm-date

De Drieslag 30

8251 JZ Dronten

Nederland

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

Neem gerust een kijkje op de site

Het gaat ook om het krijgen van het gevoel, wat er allemaal te vinden is op de site en worden tal van onderwerpen belicht. Niet alleen de farmer zelf is belangrijk, maar alles eromheen. Deze wijze van belichten is breedvoerig op Farmdate en kunnen leden altijd met elkaar van gedachten wisselen en ontstaan er zo altijd leuke discussies die veel leden aanzetten om met elkaar in contact te komen. Niet zelden heeft dat geleidt tot dates die lang stand hebben gehouden en waar er zelfs huwelijken uit voortgekomen zijn.

Ook voor zij die niet gelijk opzoek zijn naar een date

Wie zich eenzaam voelt, kan ook op de site naar gezelschap zoeken en verloopt dat altijd vlot. Niet alleen onderwerpen die te maken hebben met het leven van een boer worden er regelmatig aangekaart, maar ook veel algemene zaken. Dit maakt de site interressant voor alle leeftijdsgroepen, ongeacht de achtergrond. Farmdate biedt ook de mogelijkheid om foto’s te plaatsen of met elkaar een chatgesprek aan te gaan. One on one contact en leert men elkaar al snel beter kennen. Voor een ontmoeting hoeft er dan meestal niet lang te worden gewacht en zal het niet de eerste keer zijn dat een huwelijk is voortgekomen uit het contact via de site.