Datingsite Lexa komt met geweldige actie

nov 23, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

nov 23, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

Datingsite Lexa, wie kent ze niet. Tegenwoordig is dit een datingsite waar veel vrijgezellen Nederlanders gebruik van maken. Nu komen ze dus ook met een geweldige actie. Je krijgt namelijk 3 dagen lang gratis toegang tot de datingsite.

Ideaal voor mensen die graag de datingsite willen uitproberen. Probeer 3 dagen lang alle functies en mogelijkheden uit en kijk of het iets voor je is. Lexa noemt dit overigens de Lexa date days.

Op het moment is deze actie helaas niet meer geldig. Maar wil je graag Lexa een keer uitproberen? Stuur dan een mailtje naar ons team en wij laten je weten wanneer er weer een geweldige actie is van Lexa. Gratis daten is natuurlijk het beste daten!

Hoe gaat de actie van Lexa in zijn werk?

Normaliter kan je Lexa ook voor een dag uitproberen, nu is het mogelijk om drie dagen lang Lexa gratis uit te proberen. Als je geluk hebt dan regel je misschien nog een date in die drie dagen.  Je krijgt volledige toegang tot Lexa en kan alles uitproberen.

Hoe gaan de Lexa date days in zijn werk?

Deze actie is geldig in de Lexa date days. Tijdens deze dagen kun je dus een gratis abonnement afsluiten om de datingsite uit te proberen. Na deze dagen is dit niet meer mogelijk en moet je kiezen voor een betaald abonnement.

Kosten van een abonnement

Je kan dus drie dagen lang de datingsite uitproberen, denk hierbij aan een eigen profiel aanmaken. Ook kun je andere profielen bekijken met daarop foto’s. Je kunt andere vrijgezellen bekijken, maar het is helaas niet mogelijk om te chatten met andere vrijgezellen. Dit is alleen mogelijk met een betaald abonnement. We hebben voor jou hieronder de prijzen neergezet van een betaald abonnement. Je kunt deze nemen als Lexa bevalt.

1 maand lidmaatschap kost bij Lexa €24,95. Je kunt dan van alle functies gebruik maken inclusief chatten. Wil je langer daten? Dan kun je kiezen voor 3 maanden lidmaatschap, dit kost je €12,95 per maand, wat neerkomt op een totaalbedrag van €38,85. Denk je nog langer gebruik te moeten maken van Lexa dan kan je kiezen voor een lidmaatschap van 6 maanden voor €9,95 per maand, wat neerkomt op een totaalbedrag van €59,70.

Bedenk van te voren goed hoe lang je dus gebruik wilt maken van Lexa voordat je een abonnement afsluit. Wil je meer lezen over Lexa? Dan verwijzen we je graag door naar onze uitgebreide Lexa review.

lexa aanbieding
lexa actie
dating parship

Parship Meest gekozen | Winnaar beste datingsite  ⭐⭐⭐⭐⭐

dating pepper

Pepper Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐⭐

Relatieplanet Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐

50+ Match Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Lexa Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Alle datingaanbieders reviews

Handige & leuke Video’s

Daten als je op reis gaat

Ga je vaak op reis? Dan kun je een doorlopende reisverzekering afsluiten. Met een doorlopende reisverzekering verzeker je kosten van onverwachte hulpverlening tijdens je vakantie. Dit kan zijn tijdens een weekje vakantie of langere vakantie in een ver land. Met een...

De verschillende opties voor online dating

Niet eenieder durft naar iemand toe te stappen die zij leuk vinden om kennis te maken met de persoon. Laat staan de persoon vragen als die wel eens zin heeft om samen een koffie te pakken. Niet getreurd want er is hoop. En hoop doet leven. We maken al jaren gebruik...

Kickstarter-campagnes en investeerders: A match made in heaven?

Of het nu gaat om een vriendschappelijk relatie, of een beginnende relatie die stilaan aan het uitgroeien is tot een romantische, communication is key. Dit is nog belangrijker op vlak van professionele connecties en meer bepaald tijdens kickstarter-campagnes. Zeker...

Hoe voorkom je een rebound relatie?

Na het verbreken van een relatie komt er altijd een moment dat je op zoek gaat naar iemand anders. En vaak hoeft die persoon niet echt te voldoen aan de eisen die je normaal hebt. Je voelt je alleen, hebt behoefte aan iemand in jouw leven, en wilt graag weer de draad...

Datingsite 50plusmatch komt met leuke actie

Wie kent de datingsite niet? 50plusmatch is tegenwoordig niet meer weg te denken in Nederland. Het is een echte datingsite voor senioren en zoals de naam al zegt 50plus. Nu komt de datingsite met een superleuke actie genaamd: Gentlemens night. Door deze actie krijgen...