Datingsite Lexa komt met geweldige actie

nov 23, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

nov 23, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

Datingsite Lexa, wie kent ze niet. Tegenwoordig is dit een datingsite waar veel vrijgezellen Nederlanders gebruik van maken. Nu komen ze dus ook met een geweldige actie. Je krijgt namelijk 3 dagen lang gratis toegang tot de datingsite.

Ideaal voor mensen die graag de datingsite willen uitproberen. Probeer 3 dagen lang alle functies en mogelijkheden uit en kijk of het iets voor je is. Lexa noemt dit overigens de Lexa date days.

Op het moment is deze actie helaas niet meer geldig. Maar wil je graag Lexa een keer uitproberen? Stuur dan een mailtje naar ons team en wij laten je weten wanneer er weer een geweldige actie is van Lexa. Gratis daten is natuurlijk het beste daten!

Hoe gaat de actie van Lexa in zijn werk?

Normaliter kan je Lexa ook voor een dag uitproberen, nu is het mogelijk om drie dagen lang Lexa gratis uit te proberen. Als je geluk hebt dan regel je misschien nog een date in die drie dagen.  Je krijgt volledige toegang tot Lexa en kan alles uitproberen.

Hoe gaan de Lexa date days in zijn werk?

Deze actie is geldig in de Lexa date days. Tijdens deze dagen kun je dus een gratis abonnement afsluiten om de datingsite uit te proberen. Na deze dagen is dit niet meer mogelijk en moet je kiezen voor een betaald abonnement.

Kosten van een abonnement

Je kan dus drie dagen lang de datingsite uitproberen, denk hierbij aan een eigen profiel aanmaken. Ook kun je andere profielen bekijken met daarop foto’s. Je kunt andere vrijgezellen bekijken, maar het is helaas niet mogelijk om te chatten met andere vrijgezellen. Dit is alleen mogelijk met een betaald abonnement. We hebben voor jou hieronder de prijzen neergezet van een betaald abonnement. Je kunt deze nemen als Lexa bevalt.

1 maand lidmaatschap kost bij Lexa €24,95. Je kunt dan van alle functies gebruik maken inclusief chatten. Wil je langer daten? Dan kun je kiezen voor 3 maanden lidmaatschap, dit kost je €12,95 per maand, wat neerkomt op een totaalbedrag van €38,85. Denk je nog langer gebruik te moeten maken van Lexa dan kan je kiezen voor een lidmaatschap van 6 maanden voor €9,95 per maand, wat neerkomt op een totaalbedrag van €59,70.

Bedenk van te voren goed hoe lang je dus gebruik wilt maken van Lexa voordat je een abonnement afsluit. Wil je meer lezen over Lexa? Dan verwijzen we je graag door naar onze uitgebreide Lexa review.

lexa aanbieding
lexa actie
dating parship
Parship Meest gekozen | Winnaar beste datingsite  ⭐⭐⭐⭐⭐
dating pepper
Pepper Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐⭐
Relatieplanet Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐
50+ Match Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015
Lexa Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Alle datingaanbieders reviews

Handige & leuke Video’s

Datingsite 50plusmatch komt met leuke actie

Wie kent de datingsite niet? 50plusmatch is tegenwoordig niet meer weg te denken in Nederland. Het is een echte datingsite voor senioren en zoals de naam al zegt 50plus. Nu komt de datingsite met een superleuke actie genaamd: Gentlemens night. Door deze actie krijgen...

E-Matching heeft een handige app

Maak je gebruik van datingsite E-Matching, dan kun je ook gebruik maken van de app. Als je al een account hebt bij E-Matching, dan weet je natuurlijk al dat dit een datingsite is ontwikkeld voor hoger opgeleiden. Het is dan ook vaak op deze datingsite, dat de meeste...

Eerste kind krijgen en gevolgen voor je relatie

Een van de mooiste gebeurtenissen in je leven, is het krijgen van een kind. Maar hierbij komen niet alleen mooie dingen kijken, het vormt ook een mooie uitdaging in je relatie. Als er eenmaal een baby is, zal er een hoop veranderen. Ook tussen je relatie met je...

Wat zijn goede openingszinnen?

In het nachtleven draait het bij het sociaal contact leggen bijna alles met hoe het eerste contact plaatsvindt. Dit kan voor veel mensen spannend zijn om iemand voor het eerst aan te spreken. Bij veel mensen is dit nog best lastig en gaat het niet altijd goed. Dit...

Geldtransacties, veilig op datingsites?

Wanneer je je aanmeldt bij een datingsite, is dat bij de aanmeldprocedure meestal, gratis. Dit is ook vaak de ‘laagdrempeligheid’ die de dating site uit wil stralen. Zo willen zij je over halen om een account aan te maken. Als je je account in hebt gevuld en je staat...