DatingOost Review - Anders dan anderen?

Het is van groot belang dat bij het vinden van een leuke date via een site, er al sprake is geweest van enige mate van selectie. Dat maakt de spoeling niet dun, maar zorgt er integendeel wel voor, dat de kwaliteit van de dates erop vooruit gaat. Zo is bij dating oost het vastgesteld, dat er vanaf een leeftijd van 40 jaar meegedaan kan worden. Een datingsite voor iets ouderen dus, maar daarom ook niet minder spannend. Op de site zijn er veel personen te vinden die al een huwelijk achter de rug hebben en ook anderen die er nooit aan toegekomen zijn om aan een serieuze relatie te werken. Leuk is het ook van dating oost, dat er ook gedacht is aan de personen boven de 60 jaar omdat zij wel op een aparte wijze aan een date worden geholpen.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens Datingoost

Nederland

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

Hulp kan ook gevraagd worden voor opstellen van het profiel

De relatieve kleinschaligheid van deze site, zorgt er ook voor, dat men elk lid persoonlijk kan benaderen en komt het daarom wel vaker voor dat er samen een pakkend profiel wordt opgesteld. Dat zorgt niet alleen voor meer reacties, maar is de kans ook groter, dat de ware ertussen zit. Naast de tekst kunnen er ook foto’s worden geplaatst en en zijn op de site natuurlijk alleen leden te vinden die woonachtig zijn in het Oosten van ons land. De gerichte zoektocht zorgt voor personen die vrij snel te ontmoeten zijn en kan de relatie nadat het klikt, beter van start gaan.

De kleinschaligheid biedt meer mogelijkheden

Vergeleken bij andere datingsites, is het ledenaantal bij Dating Oost minder, maar schept dat ook meer mogelijkheden. Zo ben je er zeker van dat er geen fake profielen tussenin schuilen en kan er persoonlijk worden bemiddeld. De groep leden die zich tussen de 60 en 80 jaar bevinden, hoeven namelijk niet steeds op hun mobiel of computer te kijken of er berichten zijn binnengekomen, maar worden rechtstreeks met een leuke partner gekoppeld. Dat vindt plaats na een handmatige selectie en wordt erop toegezien, dat men zich comfortabel bij elkaar zal voelen. Niets mag, alles kan en vinden alle besluiten dus vrijwillig plaats. Dating Oost kan zich ook beroepen op een site met één van de laagste tarieven.