Dating alleen geschikt voor jonge mensen? Onzin, er is genoeg voor senioren!

aug 15, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

aug 15, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

Met de obsessie die de media van vandaag hebben met jeugd en uiterlijk, zou je kunnen denken dat het alleen de jongeren zijn die op zoek zijn naar gezelschap, dat daten het spel van een jong persoon is.

Het is tijd dat dingen veranderen. We leven allemaal tientallen jaren langer dan we ooit deden, en blijven fitter, gezonder (en in sommige gevallen friskier) verder in onze wijsheden dan ooit tevoren. Tegelijkertijd zien meer oudere volwassenen boven de 55 zichzelf vrijgezel en kijken, hetzij door echtscheiding of door het tragische verlies van een echtgenoot of echtgenote waar ze al vele jaren van hielden.

Er zijn steeds meer ouderen op zoek naar gezelschap

Dit betekent dat er meer dan ooit senioren en babyboomers zijn die op zoek zijn naar wat gezelschap om de leegte van hun vorige partner te vullen. Want hoe oud je ook bent, één ding over de menselijke natuur verandert nooit: niemand voelt zich graag eenzaam.

Oudere volwassenen zoeken echter naar gezelschap op een manier die heel anders is dan die van hun jongere tegenhangers. Als je eenmaal in je wijsheid jaren bent, zijn je behoeften, verlangens en verwachtingen heel anders dan waar je naar op zoek bent als je in de twintig bent.

Leeftijd hoeft helemaal niet uit te maken

Het lijkt contra-intuïtief om te zeggen dat mensen die worden gekenmerkt door één attribuut – hoe oud ze ook zijn – zich niet zoveel aantrekken van leeftijd bij het zoeken naar een metgezel, maar het is waar. Jongeren zijn ongelooflijk ouderdoms vooroordelen, in die mate dat leeftijd een van de belangrijkste filtercriteria is die wordt gebruikt om een ​​match te vinden op online datingsites.

Leeftijd is het op één na belangrijkste kenmerk dat wordt gebruikt om gebruikers te helpen bepalen of ze geïnteresseerd zijn in een potentiële match. Dit scenario is niet alleen zichtbaar op veel goedkope datingsites

Er wordt op veel datingsites volop gefilterd

De filtermechanismen op deze datingsites benadrukken op dezelfde manier het belang dat leeftijd aan de geest van jonge match-seekers hecht, waarbij alle gebruikers gevraagd worden om het leeftijdsbereik te specificeren waarnaar ze op zoek zijn, waarbij velen kiezen voor belachelijk smalle reeksen (bijv. 26-29“ !)

Volwassenen zijn flexibeler door de wijsheid van het leven

Volwassenen ouder dan 55 zijn veel flexibeler in hun benadering van kameraadschap. Een deel hiervan is waarschijnlijk de wijsheid die met de leeftijd komt, maar nog belangrijker is een essentiële waarheid over hoe leeftijd werkt. Als je eenmaal je jaren vijftig hebt bereikt en daarna, wordt het werkelijke aantal van je leeftijd steeds minder belangrijk. Veel belangrijker is de vorm waarin u zich bevindt, hoe gezond u bent, welke activiteiten u kunt doen.

Er zijn natuurlijk wel verschillen tussen personen

70-jarige vrouw op zoek naar een man? Als je actief bent en graag lange wandelingen maakt en golf speelt, zul je veel meer geïnteresseerd zijn in de fit en energieke 82-jarige die jouw activiteiten kan delen dan de 65-jarige wachten op een heup vervanger die niet langer lange afstanden kan lopen. Aan de andere kant kan de 75-jarige vrouw die problemen heeft gehad met het verleden en houdt van wijn en films, een geweldige match zijn voor die 65-jarige man.

Wij raden het altijd aan om te kiezen voor dating vergelijken, zo weet je altijd zeker dat je een passende datingsite gebruikt en niet teveel betaalt voor jouw zoektocht naar liefde! Onthoud altijd, leeftijd is en blijft een nummer, je bent zo oud als je je voelt en last but not least, het is nooit te laat voor liefde!

dating parship

Parship Meest gekozen | Winnaar beste datingsite  ⭐⭐⭐⭐⭐

dating pepper

Pepper Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐⭐

Relatieplanet Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐

50+ Match Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Lexa Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Alle datingaanbieders reviews

Handige & leuke Video’s

Datingsite 50plusmatch komt met leuke actie

Wie kent de datingsite niet? 50plusmatch is tegenwoordig niet meer weg te denken in Nederland. Het is een echte datingsite voor senioren en zoals de naam al zegt 50plus. Nu komt de datingsite met een superleuke actie genaamd: Gentlemens night. Door deze actie krijgen...

E-Matching heeft een handige app

Maak je gebruik van datingsite E-Matching, dan kun je ook gebruik maken van de app. Als je al een account hebt bij E-Matching, dan weet je natuurlijk al dat dit een datingsite is ontwikkeld voor hoger opgeleiden. Het is dan ook vaak op deze datingsite, dat de meeste...

Kickstarter-campagnes en investeerders: A match made in heaven?

Of het nu gaat om een vriendschappelijk relatie, of een beginnende relatie die stilaan aan het uitgroeien is tot een romantische, communication is key. Dit is nog belangrijker op vlak van professionele connecties en meer bepaald tijdens kickstarter-campagnes. Zeker...

Hoe voorkom je een rebound relatie?

Na het verbreken van een relatie komt er altijd een moment dat je op zoek gaat naar iemand anders. En vaak hoeft die persoon niet echt te voldoen aan de eisen die je normaal hebt. Je voelt je alleen, hebt behoefte aan iemand in jouw leven, en wilt graag weer de draad...

3 Tips voor alleenstaande moeders die daten

Er zijn redelijk veel alleenstaande moeders die op dit moment aan het daten zijn via de beste datingsite en we zien ook dat het aantal stijgt. Voor een moeder met kinderen zijn er natuurlijk hele andere dingen belangrijk. We hebben voor u wat handige tips onder elkaar...