Contact Maken In De Kroeg, Hoe Doe Ik Dit Het Best?

okt 30, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

okt 30, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

Contact maken in de kroeg, de beste manier? 4 tips!

Wij weten zeker dat je het wel eens hebt meegemaakt, een leuke avond in de kroeg waarbij je veel verschillende karakters tegen het lijft loopt. Vaak leg je contact met die ene persoon die de meeste aandacht van je wint. Dit aantrekkingsproces is nog niet zo moeilijk, het begint pas moeilijk te worden bij het eerste contact. Je wilt graag een gesprek aangaan en diegene beter leren kennen.

Ga je wat vaker naar een kroeg dan weet je dat het vrij lastig is om contact te leggen met die ene leuke persoon in de drukke omgeving. Het is een echte challenge om een goed contact te kunnen leggen, er zijn natuurlijk wel een aantal tips hoe je dit op de beste manier kan aanpakken. Lees snel verder om achter alle versiertrucs, speciaal voor in de kroeg, te komen. Wellicht is het de eerstvolgende keer raak! Ben je op zoek naar dating sites of wil je meer weten over dating? Klik dan snel op een van de links!

Tip 1: het maken van oogcontact is essentieel!

Een gevulde kroeg of café is een drukste van jewelste, het is dan ook niet echt een geschikte plek om een goed, inhoudelijk gesprek te voeren. Je kunt jezelf immers amper horen nadenken. Is het rustig in de kroeg dan blijft het lastig om direct op iemand toe stappen, je wilt natuurlijk niet meteen een blauwtje lopen. Je zult eerst wat aandacht moeten winnen, bekijk of die ene persoon open staat voor jouw aandacht. De eerste stap is het peilen of diegene ook geïnteresseerd is in jou.

Een goede techniek in het verleidingspel is het maken van oogcontact, doe je dit een aantal keer op een goede manier dan heb je binnen enkele seconde antwoord op je vraag. Probeer op een niet te opvallende manier kenbaar te maken dat je degene hebt gezien, kijk een aantal keer. Als je een aantal oogcontacten terug krijgt en dit meerdere keren doet dan weet je dat er ruimte is voor een toenadering.

Wat je te allen tijde moet vermijden is het langduren staren naar een persoon, je zult een beetje opdringerig en griezelig overkomen. Je zult geen goede indruk achter laten en hoogstwaarschijnlijk zul je de rest van de avond genegeerd worden door die ene persoon, net wat je niet wilt. De eerste stap is dus altijd eerst toenadering zoeken, kijk of diegene ook interesse heeft in jou.

Tip 2: Kom dichterbij

Heb je gemerkt dat er toenadering mogelijk is en wellicht een klik kan ontstaan moet je op zoek naar het daadwerkelijke verbale contact. Probeer op een subtiele manier nog meer toenadering te zoeken, denk niet meteen aan praten. Wij raden het je aan om de afstand met het persoon te verkleinen, niet te opvallend, hierdoor wordt het een beetje ongemakkelijk.

Je kunt je subtiel verplaatsen door met een andere vriend of vriendin te praten of zorg dat je vanuit verschillende ooghoeken wordt gezien. Voor een goed en verstaanbaar gesprek in de kroeg is het zaak dat je niet te ver van elkaar afstaat. Het pluspunt van de drukte is dat het dichterbij komen in een volle kroeg niet heel erg opvalt, maak gebruik van de omgeving en maak het te allen tijde niet ongemakkelijk.

Om jezelf zo goed mogelijk over te laten komen is het slim om niet te schreeuwen en te hoeven leunen, kom in de persoonlijke ruimte en ga een normaal gesprek aan. Laat die ene persoon voelen dat hij of zij zich op zijn gemak kan voelen. Creëer vertrouwen en houd een leuk gesprek.

Tip 3: Lichaamstaal liegt niet

Je zult het wellicht niet weten maar je lichaamstaal spreekt boekdelen en liegt nooit, je kunt sommige handelingen namelijk niet onderdrukken. Wanneer je iemand in de kroeg wilt aanspreken is het zeer belangrijk dat je je bewust bent van je lichaamstaal. Het is belangrijk dat je rechtop staat en ontspannen oogt. Beweeg niet te vlug en neem een zelfverzekerde loop aan. Een langzame loop wekt een situatie waarin je zelfvertrouwen en controle uitstraalt. Ga geen hele act opvoeren, wij raden het je wel aan lekker jezelf te blijven. Een act zal in de daadwerkelijke conversatie altijd door de mand vallen.

Probeer altijd je zenuwen te onderdrukken, je mag ze wel voelen maar laat het niet blijken aan de buitenwereld. Zenuwen worden sterk zichtbaar wanneer een persoon beweegt en begint met praten, de andere persoon heeft snel door dat jij je niet op je gemak voelt. Jij moet juist laten merken dat de andere persoon in een vertrouwde en gemakkelijke omgeving is.

Misschien is het belangrijkste van je lichaamstaal de glimlach. Een echte glimlach met gevoel zul je niet kunnen naspelen, daar zit namelijk energie achter. Zorg dat je een warme blik achterlaat die nog even in het geheugen van de persoon rond dwarrelt. Je hebt een goede indruk gemaakt! Krijg je een glimlach terug dan kun je gerust je afstand gaan verkleinen en wellicht een leuk gesprek aanknopen, houd er nog steeds rekening mee dat je in een volle kroeg of café staat.

Tip 4: Het gesprek starten is een puntje voor

Wanneer je oogcontact hebt gemaakt en op het punt staat om meer toenadering te gaan zoeken ben je op het punt gekomen om een verbaal gesprek te houden. Wij raden het je aan om het gesprek te openen, je hebt hier enkele gemakkelijke openingszinnen voor. Een makkelijke manier om een gesprek te beginnen is het gebruiken van een net gebeurd moment, je kunt natuurlijk ook je mening uitlaten over een onderwerp waar over gesproken wordt.

Houd er wel altijd rekening mee dat openingszinnen, afhankelijk van de situatie, niet altijd even goed vallen. Het kan dan zijn dat je een reactie ontvangt die je niet verwacht had, een gemiste kans. Maar op dit punt moet je niet opgeven, hier kun je boven jezelf uitstijgen. Herstel direct de conversatie en creëer een ontspannende situatie. Het kan voorkomen dat je een aantal keer moet proberen maar we weten allemaal dat de aandeelhouder wint. Oefen een aantal keer en laat je hoofd niet hangen wanneer het niet lukt. We kunnen je verzekeren dat het eens moet lukken!

dating parship

Parship Meest gekozen | Winnaar beste datingsite  ⭐⭐⭐⭐⭐

dating pepper

Pepper Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐⭐

Relatieplanet Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐

50+ Match Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Lexa Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Alle datingaanbieders reviews

Handige & leuke Video’s

Kickstarter-campagnes en investeerders: A match made in heaven?

Of het nu gaat om een vriendschappelijk relatie, of een beginnende relatie die stilaan aan het uitgroeien is tot een romantische, communication is key. Dit is nog belangrijker op vlak van professionele connecties en meer bepaald tijdens kickstarter-campagnes. Zeker...

Hoe voorkom je een rebound relatie?

Na het verbreken van een relatie komt er altijd een moment dat je op zoek gaat naar iemand anders. En vaak hoeft die persoon niet echt te voldoen aan de eisen die je normaal hebt. Je voelt je alleen, hebt behoefte aan iemand in jouw leven, en wilt graag weer de draad...

Hoe zit het precies met het gratis membership van Lexa?

Ook bij Lexa is het in de zomer vaak raak. Volgens de datingsite zijn de vlinders weer in het rondte aan het vliegen en kunnen singles weer volop aan de bak om online een date te vinden. Wie weet heb jij al eens nagedacht over het inschrijven op een datingsite maar...

Datingsite Lexa komt met geweldige actie

Datingsite Lexa, wie kent ze niet. Tegenwoordig is dit een datingsite waar veel vrijgezellen Nederlanders gebruik van maken. Nu komen ze dus ook met een geweldige actie. Je krijgt namelijk 3 dagen lang gratis toegang tot de datingsite. Ideaal voor mensen die graag de...

Datingsite 50plusmatch komt met leuke actie

Wie kent de datingsite niet? 50plusmatch is tegenwoordig niet meer weg te denken in Nederland. Het is een echte datingsite voor senioren en zoals de naam al zegt 50plus. Nu komt de datingsite met een superleuke actie genaamd: Gentlemens night. Door deze actie krijgen...

Eerste online date, wat is van belang?

Tegenwoordig is online daten steeds normaler aan het worden en dit is begrijpelijk. Zo is bijna iedereen tegenwoordig op het internet te vinden en wordt het steeds lastiger mensen te ontmoeten bij dagelijkse activiteiten zoals op het werk of tijdens het stappen. Het...

Wat zijn goede openingszinnen?

In het nachtleven draait het bij het sociaal contact leggen bijna alles met hoe het eerste contact plaatsvindt. Dit kan voor veel mensen spannend zijn om iemand voor het eerst aan te spreken. Bij veel mensen is dit nog best lastig en gaat het niet altijd goed. Dit...

Geldtransacties, veilig op datingsites?

Wanneer je je aanmeldt bij een datingsite, is dat bij de aanmeldprocedure meestal, gratis. Dit is ook vaak de ‘laagdrempeligheid’ die de dating site uit wil stralen. Zo willen zij je over halen om een account aan te maken. Als je je account in hebt gevuld en je staat...