ashley madison

Datingsite voor (getrouwde)  koppels die opzoek zijn naar een affaire

Ashley Madison

Ashley Madison van The Ashley Madison Agency is een Canadese onlinedatingservice en sociale netwerkdienst die wordt verkocht aan mensen die getrouwd zijn of een relatie hebben. Het werd in 2002 opgericht door Darren J. Morgenstern met de slogan “Life is short. Have an affair”.  De naam komt van twee populaire vrouwelijke namen in Noord-Amerika, “Ashley” en “Madison”.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
Voordelen Nadelen
✓ Veel gebruikers
✓ Bescherm je privacy
✓ Snelle registratie
✓ Eenvoudig te registreren
✓ Zowel voor mannen als vrouwen geschikt
✗ Geen app
✗ Lidmaatschap kan duur overkomen

“Life is short. Have an affair.” Dit is de wereldwijde bekende slogan van Ashley Madison. Met deze slogan wil de datingsite het vreemdgaan promoten. Ashley Madison is een datingwebsite die is komen overwaaien uit Amerika. Bezoek je de website dan is het meteen duidelijk wat de doelgroep is. Op deze datingsite kunnen getrouwde mensen een affaire vinden. Op Ashley Madison is je privacy een belangrijke factor. Zo komt niemand er echt achter dat je op een vreemdgaan datingsite zit. Ook is er een uitgebreide FAQ-lijst te vinden, mocht je nog vragen hebben over de site. Breng dus gerust eens een bezoek aan de website.

Wat je reden is ook om een profiel aan te maken op Ashley Madison, er zal zeker iemand tussen zitten die interesse in je heeft. De leden van Ashley Madison zijn in een relatie, getrouwd maar ook single. Iedereen is opzoek naar avontuur of iets spannends. Zo zijn er veel leden die een affaire willen, zonder medeweten van de partner, maar er zijn ook leden die iemand voor erbij zoeken. Op Ashley Madison is het belangrijk dat je wel open-minded bent, iedereen heeft namelijk zijn eigen reden waarom hij/ zij lid is van de datingsite.

Wil je een account aanmaken op Ashley Madison dan moet je inloggen met een email adres en niet met je facebook account. Heb je je email adres bevestigd dan kun je meteen je profiel gaan invullen en foto’s toevoegen. In dit opzicht werkt de datingsite zoals je verwacht. Je kunt singles of koppels in de buurt zoeken en swipen als je iemand leuk vindt. Ashley Madison beschikt over filters die je zelf kunt aanpassen, op die manier worden alleen mensen getoond waar jij interesse in hebt. Anders dan veel andere datingsites maakt Ashley Madison geen gebruik van maandelijkse lidmaatschappen. Het systeem is gebaseerd op credits waarmee je gesprekken kunt starten. Om een gesprek te beginnen met een ander lid is een betaling van vijf credits vereist. Alle daaropvolgende berichten zijn gratis. Met de credits krijg je toegang tot meer functies van de datingsite. Zo kun je met de credit ook een real-time chat kopen voor een bepaalde tijd.

Ashley Madison ervaringen

Ashley Madison is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Ashley Madison review

Ashley Madison staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van Ashley Madison zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt Ashley Madison als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van Ashley Madison vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

Ashley Madison contact

Wil je contact opnemen met Ashley Madison voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van Ashley Madison NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.

Onze 5 Topplatformen