Algemene dating site vinden?

Kom er direct achter welke datingsite het meeste bij je past met de online dating keuzewijzer
Welke datingsite past bij mij?Datingsite vergelijken

Algemene datingsites voor alle daters

Als je nog geen online dating ervaring hebt en je hebt geen bepaalde voorkeur voor een site. Misschien wil je wel gewoon een vriendschap vinden of ben je simpelweg op zoek naar een plaats waar iedereen samenkomt. Als je weinig ervaring hebt raden we je aan om voor een van de bekende grote datingsites te gaan. Vooral grote aanbieders zoals Relatieplanet hebben een groot aanbod aan singles en zijn door de jaren heen bekend geworden door hun stabiele dienstverlening.

Algemene datingsites richten zich op een algemeen publiek

Deze bekende datingsites zijn geschikt voor alle daters en richten zich op een zo breed mogelijk publiek. Iedereen die 18 jaar of ouder is kan zich aanmelden op deze datingsites. Het nadeel van deze sites is dat het vinden van een goede date wat lastiger kan zijn, zeker als je vrij specifieke wensen hebt.

Het kan ook zijn dat je een goedkope algemene datingsite zoekt

Het kan ook zijn dat je op zoek bent een algemene datingsite die gewoon goedkoop is. Je kunt in onze vergelijker heel gemakkelijk gratis datingsites vinden of goedkope aanbieders met elkaar vergelijken. Als ze dan ook nog precies in jouw straatje passen is het natuurlijk helemaal mooi meegenomen, er zijn veel datingsites die je de premium functies eerst gratis laten gebruiken voordat je gaat betalen voor diensten.

Kijk goed naar je persoonlijke wensen als je een algemene datingsite kiest

Toch raden we alle daters vaak aan om toch goed naar de persoonlijke wensen te kijken. Het komt regelmatig voor dat mensen bij een datingsite inschrijven, betalen en vervolgens zien dat de doelgroep die aanwezig is op deze website helemaal niet aansluit op de wensen die je hebt.Naast de grote bekende spelers in de datingwereld zijn er nog een hoop kleinere datingsites die zich richten op speciale niches zoals bijvoorbeeld:

  • Hoger opgeleiden dating
  • Senioren dating
  • Christelijk dating
  • Vreemdgaan dating
  • Sex dating
  • Gay dating
  • Handicap dating

Datingsites vergelijken

Begin veilig met online dating en zorg dat je een vertrouwde datingsite kiest.

Bekijk en lees reviews over alle online dating aanbieders.

Begin snel & gemakkelijk met online daten en vindt een geschikte liefde.