3 Tips voor alleenstaande moeders die daten

aug 14, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

aug 14, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

Er zijn redelijk veel alleenstaande moeders die op dit moment aan het daten zijn via de beste datingsite en we zien ook dat het aantal stijgt. Voor een moeder met kinderen zijn er natuurlijk hele andere dingen belangrijk. We hebben voor u wat handige tips onder elkaar gezet zodat u daar mogelijk profijt van heeft op het gebied van online dating.

Past de man in mijn gezin?

Een van de belangrijkste vragen die iedere moeder zich afvraagt en ook meteen het moeilijkste punt aan heel het daten voor veel moeders. Een vraag die nog lastiger wordt als er kinderen bij betrokken zijn. De hoofdvraag die je bij jezelf namelijk nog hebt is of die überhaupt wel bij jou past, laat staan of de kinderen hem leuk zullen vinden. Deze vragen brengen ontzettend veel druk met zich mee en die is voelbaar in het contact tussen jullie. Dit gaat dan ten koste van het fijne gevoel dat je zou moeten hebben bij het daten.

Ik heb kinderen, wat zou hij daarvan vinden? 

Veel vragen die door de hoofden heengaan van veel alleenstaande moeders zijn, Wat zou hij ervan vinden dat ik kinderen heb? Ben ik daardoor minder aantrekkelijk? Of zou hij zelf nog kinderen willen?  Ook deze vragen brengen veel druk met zich mee die beide voelen in de omgang met elkaar. Bind jezelf niet vast op aannames die u van tevoren heeft gedaan. Misschien vindt hij het super leuk dat je een kind hebt en kan die het super goed vinden met je kind.

Wat wij ook vaak horen van vrouwen is dat ze zichzelf bewust of onbewust buiten spel zetten. “Hij heeft vast geen zin in een single moeder”, is vaak de gedachte van veel van deze vrouwen. Hierdoor zijn single moeders bij voorbaat al geremd om ontmoetingen met nieuwe mensen aan te gaan. Eigenlijk diskwalificeren ze zichzelf al vooraf.

Iedere vrouw heeft behoeftes

Iedere moeder heeft alles over voor haar kinderen, en veel hebben dit ook op prioriteit nummer 1 staan. Buitenom dat de kinderen natuurlijk altijd enorm belangrijk zijn, heeft iedere vrouw ook haar eigen behoeftes op het bied van liefde, intimiteit, sensualiteit en aandacht. Echter veel van deze vrouwen drukken deze behoeftes naar beneden vanwege bijvoorbeeld de kinderen.

De kinderen zijn belangrijk voor je. Dat betekent echter niet dat je de andere aspecten en behoeftes van jezelf moet verwaarlozen. De liefde, intimiteit, aandacht, sensualiteit, liefde geven als vrouw en niet alleen als moeder. Dat zijn allemaal aspecten waar iedere vrouw behoefte aan heeft.

Maak jouw kinderen niet verantwoordelijk voor het jezelf ontzeggen van die aspecten en behoeftes. Gun het jezelf, onderken het belang en durf het op te zoeken, moeder of geen moeder.

No big deal

Ja? ik ben een moeder, ja er zijn veel factoren in het spel. Maar is de belangrijkste vraag niet; hebben jullie het leuk samen? Is er een klik of kan die nog komen? De rest van de vragen is nu even niet zo belangrijk.

Dit houdt het voor jullie beider overzichtelijk. Het fijn hebben met iemand om dan daarna met dat als basis voorzichtig de andere kanten van elkaars leven te ontdekken, is veel makkelijker en fijner, dan meteen te moeten kiezen voor het volledige pakket. De basis is het contact dat jullie samen hebben, ook of jullie het leuk hebben samen hoort hierbij. De rest komt er later stap voor stap bij. Wat er dan volgt, zie je dan wel. Get out of the comfortzone!

dating parship

Parship Meest gekozen | Winnaar beste datingsite  ⭐⭐⭐⭐⭐

dating pepper

Pepper Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐⭐

Relatieplanet Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐

50+ Match Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Lexa Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Alle datingaanbieders reviews

Handige & leuke Video’s

Wat moet je doen als je ouders tegen je relatie zijn?

Het kan natuurlijk gebeuren, je bent verliefd geworden op iemand en je merkt aan je ouders dat ze het niet eens zijn met jouw relatie. Dit gebeurt regelmatig want in een cultureel divers land als Nederland zijn vaak religie, afkomst en leeftijdsverschil de grootste...

Ouderen en Online Dating, Doe Het & Blijf Niet Stil Zitten

Als je nog steeds aan het rond zoeken bent op online dating profielen, je horoscoop raadpleegt en denkt dat het vinden van een partner gewoon een getallenspel is, of als je hoopt dat een vriend je gaat helpen, dan heb je de senior dating boot al gemist. Als u wacht...

Mensen die je NIET wil treffen op een date!

Iedereen kent ze wel, de type mensen waar je liever niet mee gaat daten. Het kan altijd zijn dat je ze toevallig toch tegenkomt en je ermee moet handelen voor die date. Omdat er toch wel een paar types zijn die eruit springen hebben we een lijstje voor je gemaakt met...

Waar moet ik over praten op de eerste date? Alles van A-Z!

Er zijn natuurlijk talloze dingen op te noemen die je absoluut niet moet doen tijdens het online daten. Toch maken veel mensen fouten op dit gebied en daarom hebben wij alle do’s en don’ts op een rijtje gezet. Natuurlijk zijn ook wat dingen die wel kunnen helpen in...

Hoe zorg je voor een romantische date? Tips en Tricks!

Vele vragen zich het af. Hoe zorg ik nou voor een romantische date? Je moet je vooral niet te erg zorgen maken over hoe romantisch je date is. Als je tijdens je date erachter komt dat je een ontzettend goede klik hebt met de ander, is het dan erg als de date niet zo...

De Vele Voordelen Van Het Online Daten

Steeds meer mensen wagen zich aan het daten via een datingsite. De teller met het aantal gebruikers op datingsites groeit aanzienlijk en telt al enkele miljoenen mensen. Dit is ook de reden dat er steeds meer datingsites actief zijn en mensen het lastig vinden om te...