Hoe kun je zien dat een man aan je denkt? 5 signalen die je goed kunt gebruiken!

aug 15, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

aug 15, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

Je kunt natuurlijk ook helemaal smoorverliefd zijn en merken dat je na een leuke date het gevoel hebt dat je meer aan hem denkt dan het omgekeerd is. Het kan zijn dat dit gevoel totaal onterecht is maar we begrijpen dat eenzijdige liefde altijd frustrerend is maar ga hier niet vanuit. Kruip in dit artikel in het hoofd van de man en let op de signalen die je ziet.

Dit kunnen grote, kleine en onmerkbare signalen zijn als je ze niet kent. Mannen zitten tenslotte heel anders in elkaar dan vrouwen en zeker op het gebied van emoties werkt alles net wat anders.

Teken 1 : Hij zegt dat hij erg veel aan je denkt

Oke toegegeven, deze is wellicht wat makkelijk. Als een man zegt dat hij veel aan je denkt is er niet echt een reden om daaraan te twijfelen want een man praat niet graag over zijn gevoelens. Zeker als de relatie nog jong is doen ze zich liever zelfstandig en stoer voor waardoor je vaak aangewezen bent op de subtiele signalen die gegeven worden. Natuurlijk kun je ook even snel kijken of hij zijn account op bepaalde datingsites al heeft verwijderd, zo weet je zeker dat jij de enige bent waar die echt voor gaat!

Teken 2 : Je krijgt vaak veel spontane berichtjes

Als dit gebeurd is de kans groot dat hij al een tijdje aan je zat te denken, als jij liever als eerste begint te appen is het soms slim om je even in te houden zodat er na een tijdje stilte een bericht komt van zijn kant. Zo hoef je je nooit zorgen te maken of hij wel genoeg aan je denkt.

Let niet alleen op de frequentie van de berichtjes die je binnenkrijgt maar ook op het tijdstip. Als de man je in de ochtend en ’s avonds laat spontaan een berichtje stuurt denkt hij zeker aan je. Je bent in de ochtend het eerste waar hij aan denkt en in de avond het laatste waar hij aan denkt voor dat hij gaat slapen. Een beter en duidelijker signaal ga je niet zomaar krijgen, let er dus goed op!

Teken 3 : Je krijgt te horen dat er over je gedroomd wordt

Nog een teken aan de wand is het verhaal van de man dat hij over je gedroomd heeft. Dromen blijven natuurlijk een vreemd en uniek iets en tot op de dag van vandaag weten we nog steeds niet precies welke betekenis er nu aan dromen gehangen moet worden. Maar in dat opzicht is het natuurlijk een hartstikke fijn iets om te horen dat de man over je gedroomd heeft omdat zijn onbewuste er voor gekozen heeft om jouw in de droom mee te nemen. Kennelijk zit je dus zo diep in zijn gedachten verweven, als dat met dromen al zo is dan kun je er zeker van zijn dat jij ook overdag in zijn gedachten zit.

Teken 4 : Hij koopt een cadeautje voor je of doet iets bijzonders

Je hoeft natuurlijk niet elke dag een bos rozen te krijgen, maar als een man uit het niks een cadeautje voor je koopt kun je er vanuit gaan dat hij aan je gedacht heeft. Ook blij kleinere cadeautjes of gebaren mag je de conclusie trekken dat je dierbaar bent voor hem en dat je in zijn gedachten speelt. Dat kan heel simpel zijn, een man die speciaal op jouw eten let of al je lievelings-dingen in huis haalt zijn al gebaren die laten zien dat hij het je naar je zin wil maken.

Teken 5 : Hij wil al zijn interesses graag met je delen

Het is natuurlijk zodat mannen het leuk vinden als vrouwen al hun interesses delen. En dat gaat al helemaal automatisch als je verliefd bent. Als een man zijn interesses gaat delen door boeken of een spannende film mee te nemen waar jullie het over gehad hebben kun je dat als een signaal zien dat hij aan je denkt. Maar dit geld ook zeker als hij je graag zijn favoriete muzieknummer laat horen of een video laat zien die hij grappig vindt omdat het betekent dat de man zich openstelt aan je.

dating parship

Parship Meest gekozen | Winnaar beste datingsite  ⭐⭐⭐⭐⭐

dating pepper

Pepper Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐⭐

Relatieplanet Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐

50+ Match Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Lexa Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Alle datingaanbieders reviews

Handige & leuke Video’s

Daten voor jonge meiden

Daten voor jonge meiden

Afspraakjes maken kan moeilijk zijn voor jonge meisjes. Het is moeilijk om te weten wat je moet doen, wat je moet zeggen en hoe je je moet gedragen. Je wilt een goede indruk maken op de persoon met wie je uitgaat, maar je wilt ook niet te gretig of wanhopig overkomen....

Tips voor de eerste date

Ben je een vrijgezelle vrouw en een beetje onzeker over het feit of je aantrekkelijk overkomt op mannen? Zeker als je een tijdje een relatie hebt gehad en de laatste date alweer een tijd terug is, dan weet je misschien niet precies hoe je moet overkomen. Het beste is...

Wees een hoffelijke chauffeur voor je date

Ga je je date ergens oppikken om met de auto naar het restaurant, de bioscoop of het park te gaan? Dan moet je ook het gesprek gaande houden op een prettige manier. Bovendien is een chauffeur hoffelijk, betrouwbaar en een soort gastheer/vrouw voor de duur van de rit....

Liefdesverdriet verwerken? Check deze tips

Ongeveer 10 op de 1000 huwelijken in Nederland strandt. Vaak gaat dit gepaard met heel wat liefdesverdriet. Liefdesverdriet komt in verschillende vormen en maten voor en heeft niet alleen te maken met het stuklopen van een huwelijk. Ook wanneer je liefde onbeantwoord...