Het is misschien wel het belangrijkste wat er voor, na en soms zelfs tijdens het vrijen door het hoofd van de man gaat: hoe de vrouw klaar te laten komen. Bepaald niet iets dat als vanzelfsprekend beschouwdt mag worden omdat het bij elke vrouw nu weer net wat anders aangepakt dient te worden. Dat maakt het nu juist zo spannend en is het een uitdaging die natuurlijk aangegaan moet worden. Vrouwen houden van voorspel zoals vingeren en dit kan zelfs eindigen in squirten.

Waar is ze nu zo dol op?

Voor elke vrouw is het voorspel van groot belang. Het kan zelfs de grootst bepalende factor zijn voor het klaar laten komen. De sfeer moet erin worden gebracht en moet dat aardig aangevoeld worden. Is ze nu dol op chocolade, rode wijn of gewoon iets anders?  Het zijn deze kleine zaken die vaker over het hoofd worden gezien en wordt er meteen gedacht aan wat er allemaal verricht zal moeten worden in de slaapkamer. Niets is daarvan echter minder waar en moeten de voorbereidingen al ruim van te voren plaatsvinden. Wie er alles op alles wil zetten, zal er ruim van te voren aan beginnen te werken en kies je zelf een dag uit waarvan je zeker bent, dat ze er helemaal ontspannen bij zal zijn.

Niet altijd is er zoveel tijd beschikbaar

Wie zich echter in een situatie bevindt waarbij er niet veel tijd beschikbaar is om alles keurig voor te bereiden, zal toch wel ook over voldoende mogelijkheden beschikken om de vrouw klaar te laten komen. Het gaat om de meest voor de hand liggende methodes en komt het erop neer, dat de gevoelige snaar van de vrouw op de juiste manier wordt gestreeld. Niet gelijk denken aan een heftige vrijpartij, maar eerst een aanloop in de vorm van kussen en strelen. Dat dien je aan te voelen laat ze het jou zeker wel weten met zacht kreunen en hijgen. Vaker stuurt ze je nou ook zelf bij door het hoofd en de handen te duwen in de richting waar ze het graag wil. Vergeet nooit om de gevoelige tepels niet te strelen en met de tong langzaam omheen te gaan.

Zo ben je al gelijk op de goede weg

Nu je eenmaal bezig bent om haar gevoeligste plekken op te sporen en de juiste stimulans te geven, zal er niet in vaart afgenomen dienen te worden. Het ultieme doel, laten klaarkomen van de vrouw, is namelijk nog niet bereikt.  Bij een vrouw gaat het er trouwens om, dat er sprake moet zijn van vlagen van genot en kan er eigenlijk gesproken worden van meerdere kleine momenten waarop het hoogtepunt bereikt wordt. Dat staat dus in schril contrast met wijze waarop een man door alles heen gaat bij het klaarkomen.  Het is daar in de meeste gevallen immers belangrijk, dat het ultieme moment zo gauw als mogelijk komt. Bij vrouwen is het gewenst, dat het allemaal in kleine stappen gebeurt en het plezierig moment lang kan aanhouden.