3 tekenen dat de timing van uw relatie niet goed is

jul 19, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

jul 19, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

Als het gaat om relaties, is timing erg belangrijk. Veel mensen geloven eigenlijk dat het vinden van een relatie meer over timing gaat dan wederzijdse aantrekking, een sterke verbinding, gedeelde interesses of andere factoren.

Wanneer de timing van uw relatie niet klopt, kan dit te wijten zijn aan verschillende redenen, zoals in twee verschillende steden wonen of in twee verschillende tijdzones.

Relaties en dating, timing kan daarbij heel belangrijk zijn

Misschien zijn emotionele verschillen tussen u en uw potentiële partner erg groot. Misschien is een van jullie erg carrière-gericht, terwijl de ander prioriteit geeft aan het liefdesleven boven alles. Of misschien wil een van jullie genoegen nemen met een toekomst, maar de andere is nog niet klaar met hun spontane, feestelijke levensstijl.

Ik sprak met twee experts over andere mogelijke redenen waarom de timing op dit moment misschien niet geschikt is voor een relatie, hetzij op uw eind of op die van uw potentiële partner. Deze subtiele tekens zijn niet noodzakelijk dealbreakers, maar je moet er wel twee keer over nadenken om verder te gaan met de relatie als je in een of meer van deze situaties zit

“Het starten van een relatie wanneer een of beide partners van de standaard zijn, is een recept voor rampen”, vertelt relatie-expert en bestsellerauteur Susan Winter in een artikel van Elite Daily. Gelukkig is alles wat je nodig hebt om de balans te vinden, in de meeste gevallen iets meer tijd stoppen in de relatie . Hier zijn drie rode vlaggen om op te letten in een nieuwe relatie, omdat ze kunnen betekenen dat de timing van uw relatie niet helemaal klopt.

Reden 1: Jullie carrières lopen door elkaar heen

“Als een persoon in beweging is met zijn carrière (dat wil zeggen, ze zijn banen aan het omzetten, mogelijk een promotie krijgen die hen naar een andere stad brengt, of een nieuw bedrijf beginnen dat 99 procent van hun tijd en aandacht zal kosten), kan dit een rode vlag zijn dat de timing niet geweldig is om in een relatie te zitten, “vertelt Alessandra Conti, matchmaker bij Matchmakers In The City, aan Elite Daily. Ze legt uit dat wanneer een persoon zich in een plaats van instabiliteit bevindt in zijn of haar loopbaan, het erg moeilijk is voor hen om zich werkelijk te kunnen concentreren op het opbouwen van een relatie.

Voordat een relatie wordt afgeschreven omdat de timing is uitgeschakeld, is het belangrijk om te proberen het probleem op te lossen en te kijken of de andere persoon ontvankelijk is om wijzigingen aan te brengen in de relatie,” zegt Conti. Ze stelt voor te beginnen door een open en eerlijk gesprek te voeren en het minder emotioneel en meer zakelijk te houden. Laat de andere persoon weten wat je nodig hebt in een relatie en leg enkele manieren uit om dit te laten gebeuren en bij elkaar te blijven. “Als je partner je halverwege niet wil ontmoeten, is dit het teken dat je jezelf moet verontschuldigen voordat je dieper in een niet-bevredigende relatie komt”, legt ze uit.

Reden 2: Jullie zijn op andere momenten in het leven aangekomen

Leeftijd is misschien maar een getal, maar een grote leeftijdskloof tussen partners kan betekenen dat u niet voor dezelfde toekomst op dezelfde pagina staat als uw toekomst. “Iedereen heeft een algemeen beeld van hoe ze hun leven eruit willen laten zien”, zegt Conti. “Sommige mensen zijn flexibeler als het gaat om het aanpassen van hun ingebeelde levensbeeld, maar anderen hebben vrij strikte grenzen met hoe ze willen dat hun toekomst eruit komt te zien”

Als je ergens rond de twintig bent en geen tijd in een bepaalde relatie investeert, dan moet je waarschijnlijk niet bij iemand van in de dertig zijn die met één persoon naar iets serieus toe wil werken. Je kunt ook dezelfde leeftijd hebben en in twee verschillende levensfasen zitten Het hebben van een vergelijkbare emotionele volwassenheid is net zo belangrijk als ongeveer dezelfde leeftijd als je op zoek bent naar een partner.
Bovendien, als een van jullie beiden net is begonnen met iets nieuws dat je totale aandacht vereist, zoals een universiteit, een baan of een stage, dan kan het voor jou moeilijk zijn om een ​​relatie op hetzelfde moment te beginnen. “In situaties die een duidelijke focus vereisen, wordt het moeilijk om tijd te maken voor een partner”, zegt Winter.

Reden 3: Je hebt onlangs een slechte relatiebreuk doorgemaakt.

Als je net een moeilijke breuk hebt gehad, pas dan op dat je niet direct teruggaat naar dating. Meer dan waarschijnlijk is het niet het juiste moment om naar een andere relatie te gaan. “Je bent in de war,” zegt Winter. “Je bent misschien nog aan het verwerken wat er fout is gegaan en je wonden aan het likken.”

Als je de persoon echt leuk vindt, stelt de Winter voor om contact te houden. Je kunt vrienden blijven terwijl je je breuk doorwerkt, en als je allebei nog steeds binnen een paar maanden de relatie wilt najagen, ga er dan voor. “Verbonden blijven maar niet verstrikt in elkaars leven biedt je de mogelijkheid om de romantiek opnieuw te bekijken wanneer de timing goed is,” zegt ze. Bekijk hier alle datingsites om online aan de slag te gaan.

timing relatie
timing relatie 3 signalen
dating parship

Parship Meest gekozen | Winnaar beste datingsite  ⭐⭐⭐⭐⭐

dating pepper

Pepper Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐⭐

Relatieplanet Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐

50+ Match Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Lexa Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Alle datingaanbieders reviews

Handige & leuke Video’s

5 ideeën voor je eerste date

5 ideeën voor je eerste date

Online hebben jullie een leuke klik en het is tijd voor een eerste date. Een unieke eerste date bedenken kan best lastig zijn. Zorg dat je goed weet wat de ander leuk vindt voordat je een beslissing maakt. We hebben eerste date ideeën voor avonturiers, big spenders en...

Hoe houd je je relatie spannend

Hoe houd je je relatie spannend

De date fase zijn jij en je partner inmiddels al voorbij. Van je aanmelding op een datingsite, naar de eerste chats met elkaar tot de eerste date in real life. Het was allemaal super spannend en het kostte geen enkele moeite om die spanning erin te houden. Alles was...