Veruit de meeste mensen zouden het geweldig vinden hun leven te delen met een wederhelft. Samen op de bank tijdens een lekker filmpje, het maken van de meest indrukwekkende reizen en natuurlijk de bijbehorende intimiteit. Een grote reden voor veel mensen om een dating app te installeren.

Waarschijnlijk is Tinder hier de bekendste van. Er zijn al talloze mensen die inmiddels een relatie hebben, nadat ze deze app hebben gedownload. Er zijn binnen de app Tinder echter een aantal trucjes, waardoor je meer matches kunt krijgen. En dus een grotere kans om de ware liefde te vinden. Om jou te helpen vertellen we je daarom in dit artikel over de 5 grootste Tinder hacks om beter te scoren op Tinder.

Hoe werkt Tinder ook alweer?

Voor degenen die onder een steen hebben geleefd of het geheugen van een zeekoe hebben, vertellen we je nog even kort hoe Tinder ook alweer werkt. Tinder is een applicatie op je telefoon, waarbij je elke keer op basis van een foto moet bepalen of dit iets voor jou is of niet. Wanneer beide personen swipen naar de positieve kant, dan volgt er een match. Dit geeft je de mogelijkheid te chatten en, indien de klik er is, op date te gaan. Zoals gezegd zijn er al meer relaties ontstaan dan op voorhand verwacht werd. Is het uiterlijk dan toch minstens net zo belangrijk als het innerlijk?

De 5 grootste hacks voor Tinder

Er zijn meerdere trucs binnen Tinder om meer matches te kunnen krijgen, meer boosts te kunnen ontvangen of bepaalde acties waardoor je beter in het zicht komt. Wij hebben de 5 meest interessante uitgezocht en vertellen je daar maar al te graag over.

1.     Een nieuwe Tinder Boost

Er is een mogelijkheid om compleet opnieuw te beginnen bij Tinder. Het kan voorkomen dat je bij Tinder te boek staat als iemand die niet altijd de meest aardige berichten stuurt. Het lijkt ons logisch dat je dit ook niet moet doen. Echter kan het hierdoor voorkomen dat je de leukste mannen of vrouwen niet meer tegenkomt. Door de app te verwijderen en compleet opnieuw te beginnen, begin je weer met een schone lei. Zorg wel dat je jezelf nu wel gedraagt.

2.     Koppelen aan Instagram

Op Tinder zie je weinig van een persoon. Zeker als je dit vergelijkt met bijvoorbeeld Instagram. Daarom is het een goed idee deze twee apps te koppelen, waardoor mensen direct een completer beeld hebben van jou. Waarschijnlijk heb ook jij nu een beter beeld bij die potentiële nieuwe partner en weet je of die kan matchen. Of juist helemaal niet.

3.     De verkeerde likes

Het kan voorkomen dat je de foto’s van iemand geliket hebt, terwijl je dit eigenlijk niet wilde doen. Of dat je iemand afkeurt, terwijl je deze persoon het liefst direct naar de slaapkamer mee zou willen nemen. Dit kan je terugdraaien als je een Tinder Plus, Gold of Premium hebt. Dit is voor veel mensen een reden hun account te upgraden. Echter vergeet Tinder bij de ‘normale’ accounts na een paar weken wie je geliked hebt. Zo kan je na verloop van tijd toch die gemiste kans goedmaken.

4.     Swypen op het juiste tijdstip

Mocht jij een Tinder Boost hebben, dan kom je bij veel mensen hoog in de rij te staan. Gebruik deze Boost dan ook nuttig. Het is namelijk bekend dat Tinder vooral gebruikt wordt tussen 21.00 en 22.00. Dit geldt echter voor alleen het chatten. Tussen 18.00 en 19.00 wordt er het meest geswiped, oftewel het moment dat jij scherp en aanwezig moet zijn.

5.     Kijk uit met verkeerde GIFjes

Het versturen van een GIFje kan leuk zijn, maar ook ontzettend afknappen. Let daarom goed op dat je wel de juiste verstuurd. Het is daarbij verstandig geen gebruik te maken van de GIFjes van Tinder zelf. Check haar foto’s en baseer aan de hand van opvallende dingen het juiste plaatje dat je opstuurt. Wedden dat je hier punten mee scoort. Je laat namelijk zien dat je je best doet.

Op zoek naar de liefde van je leven

Na het lezen van dit artikel staat niet jou meer in de weg de juiste Tinder-match te vinden. Het blijkt dat er namelijk meer bij komt kijken dan je in eerste instantie denkt. Ga er dan ook slim mee om. Zo vergroot je de kans op ware liefde en zit je binnen no-time met je partner op dat tropische eiland met blauw water. Of met een theetje Goede Tijden Slechte Tijden te kijken. Maar onthoud bovenal dat je jezelf normaal gedraagt en respectvol met anderen omgaat. Anders wordt het nooit wat!