Wanneer je aan het daten bent, kan het nogal eens lastig zijn om het goed te doen. Wanneer doe je het eigenlijk goed bij een vrouw? Wil jij die perfecte eerste indruk maken? Lees dan hier over onze vijf gouden tips voor een goede eerste date.

1.Hou van jezelf

Als jij jezelf al niet eens leuk vindt, hoe kun je dan verlangen van een vrouw dat ze jou leuk vindt? Natuurlijk kun je wel eens denken ‘ik baal van mezelf’. Alleen dat is slechts een gedachte, je bent niet je gedachten. Er zijn altijd genoeg redenen om niet van jezelf te balen. Hou dus van jezelf.

2.Maak je leven leuk voor jezelf

Een partner is geen oplossing voor alles wat niet leuk is in je leven. Jij bent en blijft altijd verantwoordelijk voor het leuker maken van je leven. Vind je dat de ander je gelukkig moet maken? Dan is de kans groot dat je na de verliefdheid van de roze wolk afkomt en dan denkt ‘is dit alles?’.

allibert badkamermeubel

3. Waar vrouwen echt op letten

Er zijn een heleboel dingen waar een vrouw op kan letten. Sommige vrouwen hebben werkelijk waar een hele lange lijst al dan niet letterlijk bij zich met allerlei eisen waaraan jij zou moeten voldoen. Tref je zo’n vrouw? Dan is de kans groot dat zij nog niet klaar is voor jou. Je kunt je eventueel toekomstige partner namelijk niet afvinken met behulp van een lijstje.

Wat werkt wel voor een vrouw? Ten eerste moet de verbinding goed voelen. Daar zal een vrouw al dan niet bewust op letten. Dat wil niet zeggen dat de vonken er per direct vanaf moeten springen. Wel betekent het dat je echt in verbinding met jezelf moet zijn en met je aandacht bij het contact met haar moet zijn. Wees vooral dus in het moment.

4. Waar de juiste vrouw voor jou op let

De juiste vrouw zal ongetwijfeld ook een match met jou met bepaalde dingen ervaren. Zoek de overeenkomsten op, maar ga niet liegen om maar voor een match te zorgen. Als zij bijvoorbeeld iemand is met een liefde voor design en zegt dat ze een allibert badkamermeubel in haar huis heeft ga dan niet lopen verzinnen dat je van design houdt als dat niet zo is. Het zal vroeg of laat opvallen dat je gelogen hebt. Geen goed begin dus.

5. Humor

Het wordt gezegd, maar het klopt ook. Vrouwen houden van mannen met humor. Niet gek want in een langere relatie moet je ook dealen met de minder leuke kanten van elkaar. Dan is een beetje humor wel fijn. Ga hierin echter niks forceren. Flauwe grappen zijn nog steeds niet grappig evenals seksistische grappen vaak niet goed vallen.