Twijfels over je relatie kan leiden tot het maken van een verkeerde beslissing. Dit kan verschrikkelijk zijn. Je wordt in je leven constant geconfronteerd met allerlei moeilijke keuzes; gaat het nou om welke deodorant je gebruikt of het kopen van een T-shirt of welke opleiding je wil gaan volgen? keuzes maak je overal en altijd. Dit betekent dat het risico voor het maken van een verkeerde beslissing ook altijd op de loer ligt. Belangrijk is dat je altijd alert ben op de keuzes die zal maken. Een verkeerde beslissing is niet zo belangrijk als het gaat om een bepaalde zaken zoals het kiezen van een wasmiddel. je kunt op een of andere manier je keuze terugdraaien of het wasmiddel inruilen. Ook het kiezen voor een andere is mogelijk. Je kunt mentaal en fysiek helemaal gesloopt worden als je twijfelt. Heb je twijfels over je relatie of bevind je je in een lastige situatie, het is belangrijk dat je over je twijfels heen komt.

 

Burn- out twijfels over relatie

Verschillende redenen kunnen ervoor zorgen dat je op elk moment kunt twijfelen. Bij iedereen is dit verschillend. Als je bijvoorbeeld een datingcoach in de hand zou nemen dan kan die persoon jou helpen om af te komen van je twijfels. Bij twijfel gaat het meestal om het kiezen van de juiste weg. Je wordt vandaag geholpen om voor altijd afscheid te nemen van jouw twijfels:

  1.  The w van waarom; het is altijd belangrijk om uit te vinden waarom je iets doet en wat je doet. Uitvinden is even belangrijk als onzekerheid in een relatie. Dit kan gepaard gaan met verschillende redenen waarom iemand twijfelt. Waarom je precies twijfelt of onzeker bent in je leven dat weet je dus nog niet. Het is dus belangrijk dat je dat uit vind. Soms zijn het daadwerkelijk redenen waarom je twijfelt over je relatie zodra je duidelijk beeld van wat die onzekerheid is en waarom die onzekerheid er is. Zo kun je veel verder komen.
  2. Zorg ervoor dat je niet in de aanval gaat; wat de reden ook mag zijn dat je op dit moment twijfelt over je relatie, twijfel is en blijft enorm frustrerend. Je slaapt en staat op met twijfelgevoelens en gaat weer naar bed met dit soort gevoelens. De twijfels over je relatie blijven door de dag heen altijd klagen aan je hoofd. Het twijfelen zuigt alle energie uit je omdat je er constant aan denkt. Je gaat je op den duur sneller ergeren aan bepaalde zaken in je leven.
  3. Haal de druk van de ketel; niet alleen voor jou is twijfelen over je relatie vervelend maar ook voor hem of voor haar. De andere persoon kan binnen de kortste keren voelen dat je twijfels hebt over relatie of over het samenzijn. Neem nooit een beslissing als je heel erg twijfelt en gefrustreerd bent. Zeker als jullie al langer bij elkaar zijn is het nemen van een impulsieve beslissing nooit goed.

 

Twijfels over beginnende relatie ervaringen

Je hebt ook vast wel zelfs eens meegemaakt of bij een vriendin zien gebeuren dat er twijfels zijn over een beginnende relatie. Hiervoor zal je ervaring moeten hebben. Verliefd zijn en misschien wel in een relatie stappen met maakt veel in je los, vooral bij positieve gevoelens en blijdschap. De twijfels die hierbij komen kijken zijn twijfels of oude emoties terug zullen komen. Deze oude emoties zorgen vaak voor redenen om allerlei excuses te bieden om de persoon toch maar te laten gaan. Bij verliefdheid kom je eigenlijk op een nieuw onbekend terrein. De andere persoon kent je nog niet. Verliefd worden is daarom een zeker risico waardoor twijfels tijdens de beginfase ontstaan. Hoe groter het risico hoe groter de twijfels over deze fase. Het hoeft niet altijd prettig aan te voelen tijdens de beginfase en ik kan een reden zijn om je stiekem terug te trekken.

Zwanger en twijfels over relatie

Twijfels tijdens zwangerschap over die relatie en altijd taken die voorbij komen. Dit kan zo zijn omdat je tijdens je zwangerschap in de meeste gevallen een ander persoon bent. Sommige stellen geven elkaar juist meer aandacht wanneer ze in verwachting zijn. Maar er zijn ook stellen die soms twijfelen aan relatie tijdens de zwangerschap. Het heel spoedig mama en papa worden brengt wat strubbelingen met zich mee. Je moet dus oppassen dat dit dipje geen grote crisis wordt in je relatie. Het is dus belangrijk om te blijven praten over wat jullie te wachten staat en ook over de veranderingen op seksueel gebied.