Als je al een tijdje single bent, dan is het natuurlijk logisch dat je misschien toch op zoek bent naar een leuke partner. Je zit vaker op Tinder, of je staat ingeschreven op datingssite als lexa of parship. Als je natuurlijk op zoek bent naar een partner, dan is het uiteraard wel belangrijk dat het andere geslacht jouw profiel dan wel op de juiste manier ziet. Als jij namelijk weinig succes hebt met jouw dating profiel dan is de kans ook zeker groot dat jij lexa gaat opzeggen. Als jij momenteel wat minder succes hebt met jouw dating leven online, dan zijn deze volgende tips misschien wel wat voor jou!

De eerste indruk is het belangrijkste

Wellicht heb je dit al eens vaker gehoord, maar de eerste indruk is echt de belangrijkste! Om dit ook op jouw tinder profiel zo goed mogelijk te laten zien, is het super belangrijk om jouw mooiste profielfoto dan ook echt op de voorpagina van jouw profiel te zetten. Het is namelijk zo dat er heel veel mensen zijn die gewoon maar links en rechts swipen, zonder echt erover na te denken of ze deze persoon dan ook aantrekkelijk vinden. Om zo goed mogelijk hiermee om te gaan, is het belangrijk dat jij een goede indruk achter laat. We raden je daarbij ook nog eens aan om niet foto’s met meerdere mensen te plaatsen, dit is namelijk heel erg verwarrend aangezien de ander persoon natuurlijk niet zeker weet tegen wie zijn eigenlijk aan het praten zijn. Met deze tip zal je gegarandeerd al meer succes hebben en minder geneigd zijn om lexa op te zeggen!

Kijk weg van de camera

Het is door wetenschappers feitelijk bewezen dat als mannen wegkijken van de camera, zij meer attractiever overkomen op vrouwen. deze tip is dan ook specifiek bedoeld voor de mannen. als jij wegkijkt van de camera, dan geef jij een meer mysterieuze impressie op anderen.

Gebruik leuke quotes in jouw profiel bio

Om ervoor te zorgen dat jij jouw lexa niet wil opzeggen, is het een goed idee om eens te gaan kijken naar jouw profiel. Heb jij dat werkelijk wel in leuke openingszin op jouw dating profiel geplaatst? Het is namelijk ook bewezen dat door middel van in leuke of grappige openingszin, je tevens ook meer kans maakt op meer matches op jouw dating profiel. hierdoor krijgt een ander geslacht namelijk de impressie dat jij ook gevoel voor humor hebt en dit vinden zowel mannen als vrouwen zeer aantrekkelijk.