Als een van de populaire dating apps is het zo dat bij Tinder je het gevoel kan krijgen dat je niet goed opvalt tussen zo vele andere singles op die momenteel op de app zijn. Om dit te vergroten kan je een van de betaalde abonnementen te sluiten. Hieronder vallen de Tinder Plus of de Tinder Gold. Je kunt kiezen welke van deze twee je uiteindelijk zal gebruiken. Een van de duurste is de Tinder Gold. Als je lid bent van Tinder Gold zijn de kosten voor elke lid gelijk. Bij de Tinder Plus wordt er wel niet gekeken naar je leeftijd.

Tinder gold free

Nu is het ook zo dat Tinder Gold een van de meest uitgebreide betaalde abonnemente van dating app Tinder is. Als je deze app installeert krijg je een groot aantal mogelijkheden mee die kunnen resulteren in het sneller matchen met andere personen. Elke dag ontavng je interessante profielen die je zou kunnen bekijken. Met de optie Top Picks kun je zien welke personen jou profiel hebben leuk gevonden. Je krijgt met Tinder ook toegang tot de extra functies, de Tinder Plus abonnement. Deze zaken hebben een waardevolle toevoeging tot de app.

Tinder Gold heeft verschillende functies die je heel goed kunt gebruiken zodra je jouw abonnement hebt gesloten. Te weten:

  1. Likes You overzicht
  2. Tinder Top Picks
  3. Match wachtrij
  4. Locatie en leeftijd verbergen
  5. Toegang tot alle Tinder Plus functies

Behalve dat de Tinder Gold kopen verschillende functies heeft, heeft het zo ook voordelen. Met de Tinder Gold heb je zeker kans om aanvullende functies te gebruiken die de abonnement met zich mee zal brengen. Ook de gratis Tinder Gold heeft enkele voordelen en functies die gepaard gaan. Onder deze voordelen vallen:

  1. De dagelijkse Top Pick profielen
  2. Effici├źnter en tijdbesparend
  3. Tinder Plus functies zorgen voor meer zichtbaarheid
  4. Locatie en leeftijd verbergen

Zoals de voordelen zijn opgesomd heeft de Tinder Gold ook nadelen. Die kun je verder over informatie opzoeken. Ook de Tinder Gold opzeggen is vrij eenvoudig.

Tinder gold apk

Iedereen houd van daten. Is het nu in je tiener jaren of als volwassene je wilt wel eens daten. De verschillende sites die als bedrog overkomen, trekt meestal de interesse van mensen terug. In dit artikel wordt dan de Tinder gold APK behandeld. Al sinds in 2012 is deze dating app in de Play store. Het was eerder niet zo populair als wat het vandaag de dag is. Deze app is gaan bloeien, omdat tieners van daten houden, doordat zij deze houding hebben aangenomen is deze app veel meer gaan bloeien. In meer dan 200 landen over de geheel wereld is deze app te vinden. En per dag zijn er volgens onderzoek 1,4 miljard swipes per dag. Je kunt op deze app veel mensen ontmoeten en met hen communiceren. Niet alleen een ideale partner kun je hier vinden, maar ook wel gewoon een beste vriend en een aantal andere mensen in het leven.

Tinder gold Nederland

In Nederland was de premium abonnement relatief laag. Dit kwam doordat Tinder Plus pas was gelanceerd. momenteel heeft Tinder in Nederland een nieuw abonnement geïntroduceerd. met deze Tinder Gold kun je zien wie jou precies heeft geliked. Verschillende prijsniveaus zijn getest de afgelopen jaren. De prijzen bleven stijgen heeft het onderzoek laten uitwijzen. Het is dus duidelijk dat Nederlanders bereid zijn om meer te betalen voor de Tinder abonnement die gesloten wordt. En zo een abonnement vervalt automatisch. Hou dus altijd in de gaten wanneer jouw abonnement afloopt.