Soms kan het verwarrend zijn om te weten als hij van je houdt of niet. Hij houdt niet van je, wil je zeker niet horen. Om hieruit te helpen worden hieronder enkele tekenen verwerkt om te om zo te zien dat hij niet van je houdt.

Tekenen dat hij niet van je houdt

Als iemand aan jou zegt dat hij of zij van je houdt, wil dat nog niet zeggen dat deze liefde voor altijd zal duren. Ook wilt dat nog niet zeggen dat hij de ware voor jou is. Jullie hadden natuurlijk een band maar nog lang is dat geen eeuwige liefde. Het kan ook zo zijn dat het gaat om verliefdheid of gewoon een romans die na een bepaalde tijd weg te vagen is. Om jezelf de pijn te besparen en de afwijzing te voorkomen is het goed enkele zaken te weten.

Het is goed om als een sterke vrouw de situatie niet te ontlopen maar er juist doorheen te gaan.  Dit zijn de signalen dat ik niet meer van je houdt:

  1. Hij negeert je; wanneer een man je negeert is het echt alsof je niet meer bestaat. Zijn eigen leven start vanaf dat moment. Vroeger kon je duidelijk merken dat jullie samen bepaalde beslissingen namen, en nu weet je niets van hem af. Hij doet meestal vreemd als je er bent. Niets wat hij nodig heeft zal hij aan je vragen. In de meeste gevallen doet hij zijn zaken zelf.
  2. Er ontstaat gebrek aan communicatie; Gebrek aan communicatie is één van de signalen waaraan je kunt zien dat hij niet meer van je houdt. Dit betekent niet dat hij je negeert. In dit geval gaat het veel dieper en serieuzer dan je dacht. Hij verbreekt alle contact met jou op het moment hij geen interesse meer heeft. Er bestaat dan geen behoefte meer aan communicatie Op welk niveau dan ook. Gaat het nu om lichaamstaal of alleen oogcontact hij stopt er mee. Op dit moment moet je je gaan realiseren dat het voorbij is.
  3. Hij ontloopt je; ook al wonen jullie in hetzelfde appartement het kan wel eens voorkomen dat jullie elkaar niet tegenkomen. Het zal geen toeval zijn. Je dagelijkse routine kent hij en weet precies op welk moment hij jou moet ontlopen.  Wanneer je thuis bent zorgt hij ervoor dat hij niet thuis komt. Door jou te ontlopen geeft hij je eigenlijk een sein dat hij niet meer van je houdt. Zorg ervoor dat je dit serieus neemt.
  4. Zijn betrokkenheid wordt minder; als jullie vroeger of eerder samen leuke dingen deden zal dit niet meer het geval zijn. Je zult merken dat hij opeens geen interesse meer heeft in wat jou interesseert of in wat jullie vaker samen deden. Hij vindt jou irrelevant op het moment dat hij geen respect heeft voor jouw interesses. Ook jouw vrienden heeft hij aan een kant gezet. Je ervaart alleen maar afwijzing bij het vragen naar een uitstapje met je jou of met vrienden. Alle banden die hij met je heeft woorden letterlijk verbroken.
  5. Hij doet onbeleefd; zowel in privé als in het openbaar doet hij onbeleefd tegen je. Hij kiest dus opzettelijk zijn woorden niet voorzichtig. Dit betekent niet dat hij niet meer om je geeft. Soms is het gewoon laf dat hij niet kan toegeven dat hij niet meer van je houdt. Hij gebruikt dan zijn onbeleefdheid en gedrag om jou te laten zien dat hij niet meer van je houdt.
  6. Hij is klaar om je te vernederen; heeft hij altijd een reden om me te vernederen?  Gebeurt dit tussen familie en vrienden dan is dit zijn hobby geworden. Zo nu en dan gebruikt hij beledigende woorden om jou te vernederen. Zo weet je dus niet eens meer wanneer hij jou voor het laatst met respect behandeld.
  7. Zijn geheimzinnig gedrag komt naar boven; Doordat hij de deur uitgaat zonder jou iets te zeggen zou je je wel afvragen waar je naartoe gaat. Dit is natuurlijk niet prettig. Kies je ervoor om samen te gaan wonen dan zal je alles met elkaar moeten delen. Je zal dus fulltime bezig moeten zijn in je relatie. Je kunt weten dat hij echt niet meer om je geeft als hij zich niet verantwoordelijk voelt om je te vertellen waar hij naartoe gaat. Geen gevoelens en tijd voor jou horen nu echt dat het verleden.

 

Het is zeker zo dat je uit deze informatie erachter bent gekomen als hij werkelijk niet meer van je houdt.