Als introvert durf je meestal niet de eerste stap te maken om iemand te benaderen waar jij gevoel voor hebt. Je denkt eerder aan redenen waarom je het niet zou moeten doen. Gelukkig bestaat er Search4love. Wat is nu het doel van deze organisatie? De naam vertelt het allemaal. Je kunt bij deze organisatie terecht als je op zoek bent naar een date of partner. Blijf lezen en we geven een verdere uitleg.

Hoe verloopt een speeddate?

Speeddaten is een moderne vorm van daten. Het staat ook wel bekend als snel daten. Dit is speciaal voor mensen die geen partner hebben. Hierbij wordt er een gesprek voor je geregeld, waarbij je face-to-face in contact bent met jouw date. Er is geen reden om zenuwachtig te zijn. Besef dat eenieder die daar aanwezig is ook voor het eerst elkaar ontmoet. Om op speeddate te gaan dien je je in te schrijven via de website. De speeddate avonden worden op diverse locaties gehouden. Je wordt bediend waarbij je een gratis drankje en hapje krijgt. De regels worden aan je voorgelegd en de eerste ronde gaat van start. Elk gesprek duurt 4 minuten dus er kunnen 15 tot 20 gesprekken per avond gevoerd worden. Je krijgt rond 22.00 uur het ‘uitslag’. Dus jouw persoonlijke match die avond.

Daten op verschillende locaties in Nederland

Ben je op zoek naar een partner? Dan is Search4love de ideale organisatie. Op diverse locaties in Nederland worden speeddates van Search4Love gehouden. Je kunt je inschrijven voor de volgende locaties: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Eindhoven, Arnhem en Groningen. Woon je in Utrecht? Ga speeddaten in Utrecht. Er worden speeddates georganiseerd voor man-vrouw, man-man en vrouw-vrouw. Search4love sluit dus niemand uit. Je ontmoet op een avond veel singles en je hebt een grote kans op een match. Mocht je geen match hebben. Dan heb je in ieder geval een leuke avond gehad en veel nieuwe mensen ontmoet!