Wie heeft niet de fantasie gehad om met zijn beste vriendin op stap te gaan? Het is alsof je het beste van twee werelden hebt – je kunt met je BFF optrekken, en je kunt ook tijd alleen met ze doorbrengen. Plus, het is altijd leuk om je voor een afspraakje te verkleden! Als je erover denkt om je BFF mee te nemen op een afspraakje, zijn hier wat tips om het tot een succes te maken.

De datum plannen

Zo, je hebt eindelijk de moed bijeen geraapt om je beste vriendin mee uit te vragen. Gefeliciteerd! Alleen al de gedachte aan een afspraakje met je BFF kan super opwindend zijn…en zenuwslopend. Je wilt dat alles perfect is, dus waar begin je eigenlijk? Geen zorgen, we zijn er om je te helpen. Denk eerst na over wat voor soort afspraakje voor jullie beiden leuk zou zijn, dingen om te doen met je bff. Als je vast zit, denk dan aan enkele van jullie favoriete activiteiten of plaatsen om naartoe te gaan. Bijvoorbeeld, als je graag naar de film gaat, zou je kaartjes kunnen kopen voor een nieuwe release die binnenkort uitkomt. Of, als jullie allebei van het buitenleven houden, kunnen jullie een wandeling of fietstocht maken.

Als je eenmaal besloten hebt welke activiteit je gaat doen, is het tijd om een datum en tijd te kiezen die voor jullie beider schema’s goed uitkomen. Bedenk dat het ook belangrijk is een locatie te kiezen die voor jullie beiden geschikt is. En tenslotte, vergeet niet een persoonlijk tintje toe te voegen om de afspraak extra speciaal te maken. Het is tenslotte je BFF waar we het over hebben! Met een beetje moeite kom je een heel eind als je wilt dat je een geweldige tijd hebt op je allereerste afspraakje.

Wat te dragen

Je wilt echter niet overkomen als te veeleisend of alsof je te hard je best doet. De sleutel is het vinden van het perfecte evenwicht tussen je beste zelf laten zien en je comfort op peil houden. Voor een casual afspraakje overdag kun je een paar distressed jeans, een leuk topje, en een paar sneakers overwegen. Deze outfit is comfortabel genoeg dat je je jezelf zult voelen, maar verzorgd genoeg dat je eruit ziet alsof je moeite gedaan hebt.

Ga je iets drinken of eten, probeer dan een bodycon jurk of skinny jeans met een hakje. Nogmaals, je wilt comfortabel zitten, dus zorg ervoor dat je iets kiest waarvan je weet dat je je er goed in zult voelen. Wat je ook doet, zorg ervoor dat je niets te opzichtig of over-the-top draagt – denk eraan, dit is een afspraakje met je BFF, niet met je nieuwe vlam!