Lichaamstaal kan stiekem helpen te ontdekken als iemand daadwerkelijk van je houdt of niet. Soms verwacht je dat als iemand verliefd op je is, de persoon dan direct laat zien dat hij of zij verliefd op je is. Maar lang niet iedereen is het zelfde en heeft die moed om door middel van lichaamstaal het gevoel van verliefdheid aan te geven.

Van nature zijn er mannen die een beetje verlegen zijn en het een beetje moeilijk vinden om hun gevoelens aan een vrouw te presenteren. Je zal van deze mannen nooit direct horen en begrijpen dat ze je willen versieren. Ze zullen nooit met je flirten zoals de manier waarop andere mannen dat zeker kunnen doen. Op een andere manier zullen ze hun interesse tonen. Soms kan een man onzekerheid stralen door allerlei spelletjes te spelen met je. Let dus goed op als je op een zoektocht bent naar zijn gevoelens.

De lichaamstaal van mannen kan de ware bedoelingen uitdrukken. Al proberen ze dit te verbergen, het zal zeker wel gezien of opgemerkt worden. bij sommige mannen is het zo dat je slechts een signaal kunt ontdekken. Hoe weet je of iemand verliefd op je is lichaamstaal is belangrijk voor een ieder die verliefd is.

 

Om jouw hier verder mee te helpen zie je hieronder enkele van de signalen gepresenteerd:

 

  1. Hij staart naar je; door hun emoties verborgen te houden, komen mannen meestal onverschillig over. Dit is een vorm van zelf controle, zodat degene op wie ze en oogje hebben dat niet doorgeeft. Ze hebben maar een zintuig waarop ze controle hebben, en dat zijn de ogen. Kijk dus altijd als eerst naar de ogen van een als je wilt weten als hij je leuk vind.
  2. Hij kijkt altijd snel weg; een man die jou leuk vind kijkt altijd snel weg. Je denkt zeker dat hij niets te maken met je wilt hebben. Maar juist zou je op dit soort zaken moeten letten. Ook kan het zo zijn dat je denkt dat hij het vreselijk vind om naar je te kijken. Weglopen is dus volgens jou dan een optie. Dit hoeft haast niet zo te zijn. Zijn lichaamstaal kan een signaal zijn van het tegenovergestelde. Wegkijken kan dus een signaal zijn van juist verliefd zijn. Je hebt op dat moment te maken met een verlegen man. Dat zijn ogen zijn gevoelens zal verraden is iets waarvoor hij bang is.
  3. Hij glimlacht wanneer hij naar je kijkt; als je de kamer binnenloopt, kan hij stiekem naar je glimlachen. Dit is nog een voorbeeld van een lichaamstaal. Ook zijn mond en gezicht veranderen gelijk. Hij kan duidelijk niet helpen dat hij zo moet glimlachen. Hij is zeker blij om je te zien. Weet dus dat dit een goed teken is en als je ook verliefd bent, speel er zeker op in.
  4. Zijn lichaam draait hij altijd naar je toe; op het moment een man je leuk vind keert hij zijn lichaam altijd naar je toe. Er is dan sprake van een duidelijke fysieke aantrekkingskracht. Hij kan het in dat geval zeker niet verborgen houden en accepteert maar zijn gevoel. Dus wil je weten als hij echt verliefd is, zijn lichaamstaal zal het je zeker vertellen of laten weten. Hij doet zeker zijn best om niet afgeleid te worden, en zich te focussen op jou alleen. Zijn zicht is op jou gericht.
  5. Alles wat je zegt vind hij grappig; het is altijd gezellig om bij jou in de buurt te zijn. De waarheid is dat je niet altijd zo grappig bent. Dat hij steeds mee lacht, kan iets zijn waarvoor hij niet kan helpen. Hij ka ook op en moment zijn best doet om je aan het lachen te brengen. Hij is altijd tevreden als je lacht.
  6. Hij zorgt ervoor dat hij er goed uit ziet; zijn uiterlijk is altijd goed wanneer hij je ontmoet. Je kunt dus merken dat hij hard voor je is gevallen. Soms doen ze hun haar goed en hun kleding passen ze dan aan. Hij is in de meeste gevallen bang dat iets mis zal gaan.
  7. Zijn handen en benen trillen meestal; doordat hij zenuwachtig is als hij je ontmoet, kan hij niet direct alles verbergen. Zijn handen en benen trillen ook op het moment hij nerveus is.

Lichaamstaal mannen verliefd is in de meeste gevallen duidelijk te zien. Lichaamstaal vrouwen verliefd wordt ook gezien, maar meestal iets duidelijker dan bij de man.