Het is altijd cruciaal om erachter te komen of zij verliefd is op jouw voor je je liefde aan haar verklaart. In de meeste gevallen is het zo dat veel mannen hun liefde veel te snel aan de vrouw buiten voordat zij weten als zij en leuk vindt. Je kunt op zo’n manier op een gegeven moment veel druk liggen op de vrouw en zal zij dan ook afstand van je nemen. Alvorens zoveel liefde aan haar te tonen zou je een is zij verliefd op mij test kunnen doen. In de volgende alinea gaan we in op de signalen.

 

Is zij verliefd op mij signalen

De meeste mannen vragen zich bij het voor het eerst zien van een mooie vrouw; is zij ook verliefd op mij? In dit artikel wordt je geholpen om te ontdekken hoe de juiste signalen te herkennen als zij daadwerkelijk ook verliefd is op jou.

 

  1. Ze houdt een gesprek; merk je dat tijdens gesprekken ze steeds blijft praten dan zou de kans bestaan dat zij jou ook leuk vindt. Zodra je haar scharrel houdt weet je dus wanneer ze de gesprekken blijft aangaan. Op het moment dat braden is ze dus verliefd. Vergis je dus niet want, dit is pas het eerste teken die je hebt kunnen aflezen van haar lichaamstaal.
  2. Er ontstaat plotseling interesse in jouw familie; op het moment dat ze geïnteresseerd raakt en jou vraagt over je familie en vrienden te vertellen, doet ze dat met een reden. De band tussen jouw familie en vrienden wilt ze dus weten. Ze onderzoekt als je een sociaal persoon bent en hoe je relaties met hun zijn. Zo kan ze dus zien als je een man bent die om haar zou geven in het beste met haar voor heeft.  Als ze merkt dat je er altijd bent voor je vrienden en familie weet ze ook dat je er altijd voor haar zal zijn.
  3. Ze voorspelt altijd de toekomst; dit signaal is voor iedereen onbekend.  blad kan er iets gebeuren dat je nooit voor werkelijkheid had gehaald. Elke vrouw wilt dat haar toekomst positief is. Een verliefde vrouw die verder in het leven wilt met jou, wilt niet anders dan een toekomst opbouwen. Je gaat haar steeds vaker horen praten over plannen die gemaakt moeten worden om de toekomst van jullie beiden beter te maken. Is zij bezig de toekomst te voorspellen? dan is de kans groot dat zij verliefd is op jou.
  4. Ken het verschil tussen liefde en vriendschap; Je kunt weten als zij zich comfortabel voelt bij jou als ze haar verleden durft te vertellen en haar gevoelens durf te uiten. Verwar daarom dit signaal niet met vriendschap. Ook al zouden jullie vrienden zijn zou ze zich comfortabel genoeg voelen bij jou om je dit alles te vertellen. Dit is dus een signaal van dikke pech.
  5. Ze wacht op de beslissing die jij zal maken; tijdens het daten is ze relatief onafhankelijk. Ze vindt het hier naast heerlijk om geleid te worden, dus dit moet je zeker doen. Ze kan voor de rest nog prima op eigen benen staan en haar eigen mening vertellen doet ze graag.

Je zou dus zeker moeten stoppen met ploeteren om moeizame gesprekken aan te gaan met vrouwen. Door dit artikel door te nemen en aandachtig te lezen kun je dus voorkomen dat problemen ontstaan bij het erkennen van een verliefde vrouw. De meest voorkomende problemen die mannen hebben met zelfvertrouwen is hoe zij dat moeten overwinnen.