Als je als single persoon Tinder nog nooit geprobeerd hebt is dat bijna onmogelijk. Via deze populaire dating app flirten mensen massaal. Nog steeds is Tinder de populairste dating app van Nederland en voor dit moment lijkt dit nog niet te veranderen. Per dag zijn er 1.6 miljard swipes en meer dan 20 miljard matches. Deze wijze van werken werkt doeltreffend en entertaint mensen. Ook jouw potentiele partner kun je vinden via deze app. Voor jong en oud is het swipen, chatten en matchen intuïtief en gemakkelijk in gebruik.

Als je Tinder niet eerder gebruikt heb, is het belangrijk te weten hoe deze app werkt. Ben je benieuw naar de mogelijkheden die het biedt dan is het handig verder te lezen.

 

Tinder; hoe werkt het?

Op je smartphone, je tablet, laptop of desktop kun je de Tinder app gebruiken. Heb je een oude mobiele telefoon die zonder apps is dan kun je helaas de Tinder niet gebruiken of downloaden. Deze app kun je alleen downloaden op smartphones, tablets en laptops. In drie populaire apps stores is deze app gratis te downloaden. Dit kan voornamelijk via de Apple App store, Google Play store en Windows store.

Bij het downloaden kun je de installatie doen op je smartphone. Het duurt niet lang om deze app te installeren. Nadat je alles heel snel hebt afgerond kun je beginnen met de registratie die ook niet zolang zal duren. Je hebt toegang tot direct registreren als je de installatie vanaf je laptop en computer. Ook de handleiding kun je vinden in de Tender app. Je gaat bij het gebruik van Tender altijd eerst moeten registreren. Dit is een verplichte optie. Bij het openmaken van de Tender app wordt je geleid naar het inlogscherm. Je gaat zeker je Facebook account nodig hebben ok je Tender account aan te maken. Soms moet je je telefoonnummer ook gebruiken.

 

Hoe werkt Tinder precies?

Bij die Tender app is je profiel een van de belagrijke aspecten. Heb je alleen je foto en naam staan dan kan je iets minder bereiken. Op Tinder krijg je foto’s van mannen en voruwen te zien. Door middel van een veegbeweging kun je kijken voor wie je kiest. Als er tijdens het kiezen iets mis gaat, kun je altijd door middel van het icoontje aan de onderkant je keuze corrigeren. Je weet nu dus hoe je moet swipen. Zodra je de app al op je mobiel hebt staan en je al geswiped hebt, dan is het tijd voor de eerste match.

Zodra je de app hebt gestart gaat Tinder voor je op zoek naar mensen die misschien ij de buurt van jou zijn. Deze instelling ligt geheel aan jou als je die aanmaakt of niet. Zodra Tinder beschikbare mannen of vrouwen heeft kun je beginnen met het swipen en kijken of je een match vind. Bij Tinder kun je niet onbeperkt mensen leuk vinden. Voordat je dus overstapt tot het swipen is het belangrijk om dit te weten. Per 12 uur kun je in de begin dagen 120 mensen een like geven.

Deze beperking is gelegd vanwege het feit dat sommige mensen ook vals proberen te spelen alleen om aan match score te komen. Dit kan alleen met degene die jou leuk vinden. Na het aanmaken van je account zal je merken dat alles out of the box werkt. Maar natuurlijk is aanpassing na een bepaalde tijd ook mogelijk. In de instellingen kun je dit soort aanpassingen plegen. In de app vanuit de homescreen kun je de instellingen binnen gaan.

 

Hoe werkt de Tinder app?

Bij Tinder hoef je vrijwel niets te doen om aan de slag te gaan. Toch werkt Tinder het beste met een beetje tijd en moeite. Dit is zeker het geval bij het opzetten van je profiel. Het is belangrijk dat je deze tips in acht neemt.

  1. Zorg voor goede profiel foto’s; een goede profielfoto is bij Tinder heel erg belangrijk. Dit, omdat je lot wordt beslist op basis van je foto’s.
  2. Stuur bij de match altijd een spannend bericht; op het moment dat je foto aandacht heeft getrokken is het goed om een spannend bericht te sturen.
  3. Zorg voor veiligheid; laat iemand altijd weten waar je bent bij de eerste afspraak of date. Bij het afspreken doe dat altijd op een openbare plek.

Je kunt kortom met een beetje handigheid ook Tinder op je PC installeren en gebruiken. Daarom is het belangrijk te lezen over deze site.