Navigatie

Beste Glijmiddel

Opzoek naar de beste glijmiddel? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. In deze blog vertellen we je meer.

Laatste check op juli 2020

EasyGlide glijmiddel

Durex Glijmiddel

TYO Glijmiddel

Wat hulp bij het bedrijven van de liefde is altijd wel mooi meegenomen en is een glijmiddel nog altijd de meest gebruikte. Het zorgt nu letterlijk voor minder weerstand en worden zo ook de nodige gevoelige plekken op de juiste wijze gestimuleerd. Ook bij het gebruik van sexspeeltjes zoals dildos en buttplugs, is het gebruik van een glijmiddel onmisbaar. Er wordt over het algemeen een onderscheidt gemaakt tussen 2 soorten glijmiddelen en heeft dat te maken met hun hoofdingredienten: water of silicone. Glijmiddelen op basis van water zijn vriendelijk in gebruik voor de huid en is er vook geen nadelige interactive met sexspeeltjes vervaardigd uit siliconen. Het nadeel is wel, dat zulke glijmiddelen vrij snel drogen op de huid en er snel weer wat aangebracht dient te worden. Ook voelt de huid daarna soms wat plakkerig aan. Tegenwoordig is daar wel steeds minder sprake van, maar zijn er toch personen die een glijmiddel op basis van siliconen prefereren. Die laten namelijk geen plakkerige huid achter en houdt de werking langer aan. Het nadeel ligt dan weer in de irriterende werking bij mensen met een gevoelige huid. Een keuze is er gelukkig geen gebrek en komt zo een glijmiddel ook altijd in een discrete verpakking.

In het kort
 • Op waterbasis
 • Veilig in gebruik
 • pH-neutraal

EasyGlide glijmiddel op waterbasis – 150ml

Voor het beleven van meer plezier op bed, is het vaak wel nodig om gebruik te maken van hulpmiddelen. Dat brengt veel meer dynamiek in het leven en is EasyGlide glijmiddel op waterbasis – 150 ml eenvoudig in gebruik. Er is veel zorg besteed aan de samenstelling van dit glijmiddel en is het daarom ook niet alleen vriendelijk voor alle huidtypen, maar ook nog water- en vetvrij. Dat zorgt ervoor dat de huid na het gebruik niet zal uitdrogen of anders dan normaal zal aanvoelen. Veelvuldig gebruik zal dus geen verschil uitmaken en zorgt de inhoudt van 150 ml voor genoeg voorraad. Zeker belangrijk en niet om over het hoofd te zien: EasyGlide glijmiddel op waterbasis is veilig in gebruik in combinatie met latex condooms. De pH-waarde is ook neutraal gehouden en zorgt dat ook voor het huidvriendelijk effect. Te gebruiken voor zowel mannen als vrouwen en zorgt de handige spuitdop ervoor, dat het aanbrengen onder alle omstandigheden, vlot en effectief kan plaatsvinden. Transparent en komt het middel in een discrete verpakking.

Ook te koop via:

In het kort
 • Handige spuitdop
 • Bevat geen parabenen
 • Veilig in gebruik

Durex Glijmiddel Play Sensitive – 100 ml

Tijdens het bedrijven van de liefde is het laatste waar je nu op zit te wachten, een ongemakkelijk moment die de pret zal bederven. Hulp is gelukkig niet ver te zoeken en komt het in de vorm van Durex Glijmiddel Play Sensitive – 100 ml. er is bij het ontwikkelen, rekening gehouden met elk huidtype en hoeft er bij het gebruik niet gevreest te worden voor een plakkerige huid wanneer het middel eenmaal droogt. Integendeel voelt de huid juist zacht aan en draagt dit in een grote mate bij aan een extra intiem gevoel. Omdat het gebruik van een condoom in de meeste gevallen er wel gewoon bij hoort, is Durex Glijmiddel Play Sensitive veilig in gebruik samen met een condoom en bevat het middel ook geen parabenen. Ook handig in gebruik, omdat dit glijmiddel te gebruiken is voor zowel orale-, vaginale-  alsook anale sex. De spuitdop laat een exacte dosering toe en draagt de speciale samenstelling ook bij aan het verhelpen van een droge huid rond de intieme plekken. Een huidverzorgende glijmiddel afkomstig van een alom bekend merk.

Ook te koop via:

In het kort
 • Veilig in gebruik
 • Op waterbasis
 • Laat geen vlekken achter

TYO Glijmiddel – Waterbasis

Het lijkt altijd wel op een tweestrijd waar men niet uit komt: is een glijmiddel op basis van water of van silicone nu het beste? Beiden komen met hun voor- en nadelen en is het daarom zo verrassend, dat  TYO Glijmiddel – Waterbasis Vaginaal Anaal – Neutraal Zonder Glycerine zo soepel in gebruik aanvoelt, ook al is het op waterbasis. Eenmaal aangebracht, droogt het namelijk niet snel op en hoeft er niet steeds weer wat uit zo een flesje worden gesmeerd tijdens het bedrijven van de liefde. Dat kan zo zonder gestoord te worden voortgang vinden. Het is vooral de vrij gevoelige huid rond onze intiemste plekken, die vrij snel last heeft van stoffen aanwezig in bepaalde glijmiddelen. Daar is er bij TYO Glijmiddel geen sprake van en komt het ook nog in een handig grote en natuurlijk discreet uitziende verpakking met een inhoudt van 150ml. veilig in gebruik met condooms en alle sexspeeltjes. Een groot bijkomend voordeel, is dat het geen vlekken achterlaat op de kleding waar het op terechtkomt. Bezorgen vindt plaats in een discrete verpakking en valt de fles ook niet op tussen alle andere middelen in het toiletkastje.

Ook te koop via:

In het kort
 • pH-neutraal
 • Veilig in gebruik
 • Irriteert de huid niet

EasyGlide glijmiddel Anaal – 150 ml

Het bedrijven van de liefde kan op vele manieren plaatsvinden en maakt dat het spel nu ook weer zo dynamisch en onweerstaanbaar. Anale sex is al lang geen taboe meer en komt dat soms wel met zijn ongemakkelijkheden. Er is daar wel een oplossing voor gevonden en wel in de vorm van EasyGlide glijmiddel Anaal – 150 ml. Er is veel tijd besteedt aan de ontwikkeling van dit glijmiddel en is het vriendelijk voor elk huidtype. Geen kans dus op geirriteerde huid en kan EasyGlide glijmiddel Anaal zonder problemen gebruikt worden met een condoom. Het is daarbij belangrijk om het middel ruim aan te brengen en heeft het een langdurige werking. Het liefdesspel onderbreken om snel weer wat aan te brengen, hoeft dus niet. Komt in een handig grote verpakking van 150ml en is het glijmiddel niet alleen kleur- en geurloos en is de smaak neutraal. De neutrale pH zorgt er ook voor, dat de huid na het gebruik niet zal jeuken of er dat er een branderig gevoel zal ontstaan.

Ook te koop via:

In het kort
 • Handige spuitdop
 • Geurloos
 • Voor elke huidtype
 •  

Pjur Original Glijmiddel – 100 ml

Het mag er nooit aan spanning ontbreken in de slaapkamer en mag een lekkere massage zeker niet ontbreken. Met Pjur Original Glijmiddel – 100 ml kan er namelijk ook gemasseerd worden en komt dat mede door de bijzondere samenstelling op basis van siliconen. De wijze waarop het de huid versoepeld, is ook nog van lange duur en voelt de huid ook nooit plakkerig aan wanneer het middel opdroogt. Als glijmiddel is het daarom geschikt om lang de liefde te mogen bedrijven zonder dat er tussentijds wat meer van het middel erbij moet worden gezet. Geschikt natuurlijk voor elk huidtype en geur- en smaakloos samengesteld. Met de spuitdop is het aanbrengen snel gedaan. De inhoudt van 100ml mag dan weinig lijken, maar is er ook niet veel nodig om het gewenst effect te bereiken.

Ook te koop via:

Meer informatie glijmiddel

Het zal dus nu wel duidelijk zijn, dat er voor ieders wens wel een glijmiddel te vinden is. Zo is er de EasyGlide glijmiddel op waterbasis en heeft die een neutrale pH. Dat is niet alleen vriendelijk voor elk huidtype, maar ook bij gebruik van sexspeeltjes. De vetvrije samenstelling draagt daar zeker ook aan bij. De TYO Glijmiddel – Waterbasis Vaginaal Anaal – Neutraal Zonder Glycerine heeft een samenstelling die ook vriendelijk is voor de huid en is het verder geschikt voor zowel vaginaal als anaal gebruik.

 

Omdat er geen gebruik is gemaakt van glycerine, is het ook zonder problemen te gebruiken met alle sexspeeltjes. Op basis van siliconen en daarom ook een langdurig effect, is de Pjur Original Glijmiddel – 100 ml.  Er is niet veel nodig om een langdurige werking te garanderen. De glijmiddelen zijn verder ook neutraal wanneer het gaat om de geur of smaak en zijn ze ook zonder problemen te gebruiken in combinatie met een condoom.