Vanuit een afstand kun je te herkennen want zitten maar gezellig samen te praten over allerlei zaken in elkaar heel erg zenuwachtig aan als ze aan tafel zitten. Ze proberen ongemakkelijk een gesprek tot stand te brengen, maar veel verder komt het niet. Je hoeft er over niet te twijfelen; Ze zijn op hun eerste date en ontdekken wie ze eigenlijk precies zijn.

Eerste dates zijn meestal heel erg eng. Ook kan het verrassend zijn of plezierig. Vanaf het begin kun je al aanvoelen als de persoon bij jou past of als je het maar hierbij moet laten. Om te weten als de date opweegt tegen alle zenuwen kun je even kijken en ervaren hoe speciaal het kan zijn om op de date te gaan. Zenuwen, angst en slechte dates uit het verleden moet je achterwege laten. Natuurlijk zijn ze allemaal het waard om nu te kunnen peilen hoe goed je kunt daten. Zorg er dus altijd voor dat je de juiste indruk maakt bij de eerste ontmoeting.  Vooral de gespreksonderwerpen eerste date zijn heel erg moeilijk. Leuke gespreksonderwerpen date komen niet vanzelf op, daarom hebben wij hier enkele voor jou ontwikkeld.

Gespreksonderwerpen 1e date

Date gesprekken zijn niet vanzelfsprekend. Je kunt heel gemakkelijk in en doodse stilte verwikkeld raken als je de juiste gespreksonderwerpen niet hebt. Je komt in ieder geval ergens zonder gespreksstof. je gespreksvaardigheid is de fundamentele basis voor iedere succesvolle date. Het is dus ook cruciaal dat je weet hoe je een date überhaupt aanpakt.

  1. Je zal verandering moeten brengen voor het moment waarop je met een mond vol tanden zou staan. Denk dus als een gemiddelde man. Je kunt ook als een winnaar denken die zich voorbereidt en zijn zinnen heeft gericht op het resultaat.
  2. Zorg voor een sterkere aantrekkingskracht; door deze gespreksleider zorg je voor een sterkere aantrekkingskracht bij de ander dan een gewone magneet. De gesprekken moeten gaan over feiten en het uitwisselen van informatie. Denk zeker aan onderwerpen zoals het werk, school, vrienden en familie. Op het moment je praat over mensen wordt het gesprek interessanter
  3. Praat over haar favoriete onderwerp; zie je dat zij niet geïnteresseerd is over andere onderwerpen tijdens het gesprek, probeer haar dus uit te lokken door te praten over wat je aan haar opvalt. Denk goed na over wat zij interessant vindt.  In de meeste gevallen ben je wel interessant maar de juiste onderwerp heb je zeker wel nodig. Doordat je iets onbenullig gaat koppelen aan haar kun je plots merken dat je haar aandacht hebt. Vertel haar nooit waarom je dat doet.
  4.  Praat over jullie; zorg ervoor dat je niet alleen over haar praat maar ook over jezelf. Wees niet dat typen dat zichzelf wegcijfert en niets te vertellen heeft.
  5. Vermijdt lastige momenten; Met dit onderwerp maak je een connectie met haar alsof jullie vroeger in dezelfde embryo hebben er uitgestorven. Dit gespreksonderwerp bouwt dus een sterke connectie op. Doordat jullie beschamende momenten met elkaar gaan delen kan er een diepe connectie ontstaan. Je brengt twee mensen niet sneller bij elkaar dan op zo een manier. Het is altijd mooi als twee mensen zich open geven naar elkaar. Hoe vaak je dat nou doet in het gesprek hoe beter het je uitkomt. Niet alleen zorgt voor een sterke connectie maar ook voor een grotere verbinding. Op zo’n manier lijkt het alsof jullie elkaar al jaren kennen, maar dat is dus niet zo.
  6. Je prikkelt haar zo; waarmee je haar zou kunnen prikkelen is door te vragen wat het meest plezierig maakt in het leven. Haar interesse meter staat dan direct op groen. Haar volledige focus de rest van de avond of dag is dan gericht op jou. dit kan leiden tot een mooi resultaat van het gesprek.
  7. Heb het in verhalen over de mens; Ze zal altijd vol enthousiasme en interesse luisteren naar jouw verhaal. Zorg ervoor dat je praat over de tocht van het leven. Ook het avontuur waar jij en de leuke vrouw in zitten. Praat zeker ook over innerlijke transformatie. Zet als er altijd van smullen.

Doordat je nu deze kleine tips hebt meegenomen, zal je nooit meer vervelende stiltes hebben tijdens dates. Het gevoel dat je tong omgekeerd in je mond zit of dat je je woorden thuis hebt gelaten tijdens een date, zal nooit meer terugkomen.  Doordat je deze punten allemaal het doorgenomen zal het gesprek alleen maar soepel verlopen. Het is dus normaal om altijd even het internet gebruiken om jouw wijsheden over gesprekken tijdens je date groten.