Heb jij binnenkort je eerste (erotische) date op de planning staan? Heel spannend! Dan wil je je van je beste kant laten zien en een verpletterende indruk maken op degene die jij leuk vindt. Het kan logischerwijze ook best wat spanning opleveren. Maak je niet druk, je zult al snel merken dat de gesprekken vanzelf op gang komen. Gebeurt dat niet, dan weet je ook genoeg. Ben je benieuwd hoe je je het beste kunt gaan voorbereiden op je eerste date ervaring? Lees dan snel verder!

Zoek naar een plek waar jij je op je gemak voelt

Heb je al een locatie in gedachte? Super! Zoek een plek waar jij je op je gemak voelt en waar je ook gemakkelijk gesprekken kunt voeren. Een drankje aan de bar lijkt wellicht wat standaard, maar kan een ideale plek zijn om elkaar beter te leren kennen en bovendien is het ook nog eens gezellig. Ben je juist op zoek naar wat meer activiteit, dan kan een park ook een leuke afwisseling zijn. Vaak heb je wandelend andere conversaties dan wanneer je recht tegenover elkaar zit. Het proberen waard! Meer van dit soort tips voor (erotische) dates kun je vinden op dating informatie sites, zoals Vergelijkgratisdatingsites.nl!

Trio date voor meer spanning

Of ben je juist op zoek naar wat meer spanning en intimiteit, bijvoorbeeld een trio date? Daar kun je uiteraard perfect je kleding op afstemmen. Denk aan een spannende top of een kledingstuk dat veel van je huid laat zien. Het is immers maar net wat je uit wil stralen en wat je doelen zijn bij een trio date, maar die liggen vast voor de hand. 😉 Een trio date verloopt dan ook anders dan een date tussen twee mensen. Er zijn andere intenties. Wat hierbij wel van belang is (overigens bij ieder type date!) is dat je volledig jezelf kunt zijn bij de ander(en). Wees dan ook echt jezelf en doe je vooral niet anders voor. Vroeg of laat kom je dan bedrogen uit. En wellicht overbodig om te vermelden, maar kom op tijd! Niets vervelender dan dat je de ander moet laten wachten. Dat zou je zelf immers ook niet waarderen en zorgt direct voor minpunten. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk.

Geniet!

Als vrouw of man kun je urenlang voor de spiegel staan en tobben over wat je aan moet trekken. Ook dit hoort bij de voorbereiding. Trek iets aan waar je comfortabel en zeker in voelt, want daarmee maak een zelfverzekerde indruk op jouw partner. Vergeet vooral ook niet te genieten van de tijd samen! Er bestaat immers niets leukers dan tijd doorbrengen met de personen die jij aantrekkelijk vindt.