Daten is het leukste tijdens zonnige dagen. Een dagje naar het strand, een drankje doen op het terras of een bootje varen. Maar helaas hebben we geen invloed op het weer en is het bedenken van een leuke date tijdens slecht weer wellicht wat lastiger. Maak je geen zorgen, want ook tijdens regenachtige dagen zijn er genoeg leuke dingen te doen. Een leuke date hoeft dus niet in het water te vallen. Hieronder hebben we een aantal leuke date ideeën voor je opgesomd.

Thuis koken

Veel mensen houden van koken en lekker eten. Kunnen jullie hier ook zo van genieten? Ga dan samen op een ‘thuis koken’ date. Creëer een gezellige sfeer met gepaste muziek en de juiste verlichting. Kies een heerlijk recept en ga samen boodschappen doen. Werk als team in de keuken, lach om kleine misstappen en proef tussendoor van elkaars creaties. Deel complimenten en geniet van elke stap. Leg ten slotte de finishing touch op het gerecht en serveer het met liefde. Eet samen aan een mooi gedekte tafel en vergeet vooral niet te toasten op een geslaagde avond. Een avondje samen koken kan zorgen voor de leukste en grappigste momenten.

Een kroegentocht

Beleef een geweldige kroegentocht met je date. Plan een route langs gezellige kroegen en maak er een ontdekkingstocht van. Ook bij slecht weer is dat geen probleem. Pak een paraplu en maak van de regendruppels een feest. Weet je van te voren dat het slecht weer wordt? Laat paraplus bedrukken met logo of de naam van je date zodat je het slechte weer snel vergeet. Leer elkaar beter kennen in de levendige sfeer van elke kroeg, deel leuke verhalen en geniet van lekkere drankjes. Een kroegentocht is niet alleen gezellig, maar ook avontuurlijk.

Een dagje wellness

Geniet met je date van pure ontspanning tijdens een betoverend dagje wellness. Laat alle zorgen achter je terwijl je samen geniet van saunabezoekjes, verkwikkende baden en rustgevende massages. Bij koud weer, bij buitenkomst, trek je een comfortabele muts aan om de warmte vast te houden. Maak deze ervaring extra bijzonder door de muts te laten borduren met een speciaal logo of een unieke boodschap. Mutsen met logo geborduurd zijn een origineel cadeau om aan je date te geven en zorgt direct voor verbintenis. Een dagje wellness zal jullie dichter bij elkaar brengen. Laat je tijdens zo’n ontspannen dag verwennen en geniet samen van het ultieme wellness avontuur.

Spelletjesavond

Een date in de avond? Plan een spelletjesavond. Zorg dat je lekkere drankjes en hapjes in huis hebt en maak het romantisch met kaarslicht. Kies spelletjes die jullie beiden leuk vinden, van bordspellen tot kaartspellen en alles daartussenin. Laat competitie en lachen hand in hand gaan terwijl jullie elkaar uitdagen. Het organiseren van een spelletjesavond is een goede manier om elkaar te leren kennen.