Beste Dildo

Opzoek naar de beste dildo ? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. In deze blog vertellen we je meer.

Laatste check op juli 2020

Realistische dildo

Pipedream Extreme Toyz

You2Toys

Met een speeltje in de kamer, zal het weer een apart gevoel geven om zo bezig te zijn en is het zo een dildo die veel plezier brengt. De natuurgetrouwe weergave van de penis zorgt voor de spanning en kunnen ze doorgaans gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen. Belangrijk is de mate waarin er aandacht is besteedt een detail zoals de kleur en de aders die te zien zijn bij een echte. Gebruik van zacht aanvoelende kunststoffen zoals siliconen en PVC komt daarom veel voor en varieert de lengte en diameter. Voor het gebruik bevindt er bij de meeste een zuignap aan de achterzijde en hoeven de handen niet eens gebruikt te worden. Schoonmaken vormt nooit een probleem door het gebruik van de kunststoffen en zijn ze nog eens waterdicht. Er wordt bij het verzenden altijd rekening gehouden met de privacy en vindt alles discreet plaats.

In het kort
 • Ziet er realistisch uit
 • Met handige zuignap
 • Van zacht kunststof

Realistische dildo 15,5 – Huidskleur

Het halen van een speeltje in huis voor het beleven van plezier op intiem gebied is al lang geen taboe meer en is de keuze da nook ruimer geworden. Een dildo biedt een waarheidsgetrouwe weergave aan van het ‘echte’ en is dat zeker ook te merken bij de Realistische dildo 15,5 – Huidskleur. Er is zelfs aan de details gedacht en zijn bijvoorbeeld de bloedvaten en ribbels duidelijk waar te nemen. Het belangrijkste is ook de waarheidsgetrouwe kop. Dit alles zorgt voor het beleven van veel plezier en is dat wel te zeggen met een lengte van 15.5cm.  Er bevindt zich aan de onderzijde een zuignap zodat het bevestigen op een gladde ondergrond zoals in de badkamer geen probleem zal vormen. De zuignap zorgt verder ook voor een  stevige handgreep. Vervaardigd uit zacht kunststof dat zich eenvoudig in alle standen laat ombuigen. Ook te gebruiken met een strap-on en vormt het schoonmaken geen probleem. De diameter bedraagt 4cm en wordt deze huidskleurige dildo altijd discreet verpakt bezorgt.

Ook te koop via:

In het kort
 • Staat stabiel
 • Makkelijk te reinigen
 • Geschikt voor gladde ondergrond

Pipedream Extreme Toyz PDX

Een dildo brengt de echte ervaring binnen het bereik van een ieder en gaat het daarbij niet alleen om de vorm en de grootte, maar ook de presentatie eromheen. Zo is de Pipedream Extreme Toyz PDX Fuck Me Silly Man! Dildo compleet uitgevoerd en is er zelfs een deel van het onderlichaam van een man aan verbonden. Er rest dus niets over dan genieten van deze stevige jongen met een 20.3 cm en een diameter van 4.3 cm. Alles is zo natuurgetrouw als mogelijk weergegeven, van de bloedvaten op de penis tot aan de sixpack op de buik. Het geheel staat stabiel en kan er op verschillende manieren plezier mee worden beleeft. Het materiaal laat zich eenvoudig reinigen en is ook te gebruiken in natte ruimtes. Voor hem of haar en vindt levering van het product altijd plaats in een discrete verpakking.

Ook te koop via:

In het kort
 • Stevige zuignap
 • Gemaakt van PVC
 • Met lichte kromming

You2Toys – European Lover Dildo

Een dildo kan een eenvoudig voorkomen hebben, maar gaat het immers om de werking ervan en de mate waarin er plezier mee beleeft kan worden. Er is bij het ontwerpen van de You2Toys – European Lover Dildo met Stevige Zuignap voor de Harde Solo Aanpak Licht Flexibel ook gekeken naar de verschillende manieren waarop een dildo gebruikt kan worden. Er is daarom ook een stevige zuignap aanwezig aan de onderzijde waardoor er met wat creativiteit en fantasie, veel standjes mee mogelijk zijn. De lichte kromming in combinatie met de natuurgetrouwe weergave van de eikel en de geribbelde schacht, laten het hoogtepunt niet lang op zich wachten. De inbrenglengte bedraagt 20.5 cm en de diameter 4cm. unisex en vervaardig uit PVC voor het optimale hygiene.

Ook te koop via:

In het kort
 • Voelt zacht aan
 • Met stevige zuignap
 • Ziet er realistisch uit

Realistische Dildo met Zuignap

Een dildo compleet met eikel, schacht, maar ook de balzak, dat is allemaal waar het bij de Realistische Dildo met Zuignap – Met grote balzak – Ook voor anaal gebruik om gaat. Niet alleen het uiterlijk met de vleeskleur is daarbij van groot belang, maar ook de mate waarop het aanvoelt bij gebruik. Net als bij een echte penis voelt de buitenzijde zacht aan, maar moet de kern hard genoeg zijn om het inbrengen te bevorderen. Dat is ook precies waar er bij de Realistische Dildo met Zuignap sprake van is. Om het ook zonder handen te gebruiken, is er een zuignap aanwezig aan de achterzijde. Dat maakt het gebruik nog dynamiser en kan het zeker gebruikt worden samen met een partner. De inbrenglengte van 15cm en diameter van 3.8cm zijn ruim voldoende en maken deze dildo ook geschikt voor anaal gebruik.

Ook te koop via:

In het kort
 • Met zuignap
 • Met lichte buiging
 • Gemaakt van silicoon

Siliconen Anale Dildo met Zuignap 

Voor het verkrijgen van de nodige stimulans bij anale sex, is het belangrijk om de juiste plekken te stimuleren. Dat wordt ondermeer bereikt door de prostaat te bereiken en is dat een gevoelige plek die sterke impulsen door het lichaam laat gaan. De vorm van de Siliconen Anale Dildo met Zuignap  is daarom met zorg uitgekozen en komt dat mede door de lichte buiging. Bij het inbrengen wordt zo de natuurlijke curve gevolgt van het lichaam. De kop is in de vorm van een eikel uitgevoerd en bevindt zich er nog een tweede knobbel verder langs de schacht. Zo worden er tegelijk gewerkt aan de stimulans van meerdere dellen. Met een inbrenglengte van 14cm en diameter van 3.5cm is het de juiste afmeting voor een optimaal resultaat. Gebruik van een glijmiddel kan zonder problemen en voelt het gebruikte siliconen materiaal niet alleen zacht aan, maar laat het zich ook eenvoudig reinigen.

Ook te koop via:

Meer informatie dildo

Het zal met de ruime keuze beschikbaar, voor elke gebruiker van een dildo mogelijk zijn om er eentje naar smaak te vinden. Apart is de Siliconen Anale Dildo met Zuignap te noemen en zorgt dat voor een orgasma die zijn gelijke nergens heeft. De lichte buiging in combinatie met de speciaal vormgegeven kop, raakt precies de juiste gevoelige plekken aan. Meer dan een dildo alleen, is de Pipedream Extreme Toyz PDX Fuck Me Silly Man! Dildo. Deze komt namelijk compleet met het gespierd onderlichaam van een man en brengt dat een extra tint aan de spanning die er te beleven valt.

 

De lengte van de dildo is daarbij ook nog fors te noemen. Een grote jongen is ook de You2Toys – European Lover Dildo met Stevige Zuignap voor de Harde Solo Aanpak Licht Flexibel – 23 cm – Huidkleurig en is die voorzien van een zuignap voor een veelzijdig gebruik. De natuurgetrouwe kleur zorgt voor een levensechte ervaring. Alle bovenbeschreven dildos zijn natuurlijk prima te gebruiken in combinatie met een glijmiddel.