Digitale betaalmiddelen zijn cryptovaluta zoals bitcoin die gebruikt worden om betalingen mee te verrichten. Naast bitcoin zijn er ook tal van andere digitale betaalmiddelen beschikbaar zoals, Litecoin, XRP, Ether, en nog veel meer. Bitcoin kopen doe je via verschillende handelsplatformen en betalen via iDEAL, SATOS, creditcards en bankovermaking. In werkelijkheid is bitcoin een code die wordt gegeven aan jou als eigendom, deze code vertegenwoordigd een waarde. Hiermee kan je betalingen verrichten voor producten en diensten. Alle transacties gaan via blockchain die de veiligheid van bitcoin regelt. In Blockchain worden alle gegevens en transacties opgeslagen, en middels een ketting aan computers (nodes) worden de gegevens verwerkt en opdrachten uitgevoerd. Dit alles is middels cryptografie beveiligd.

Gebruik bitcoin voor dating platformen

Bitcoin kan je gebruiken voor verschillende betalingsdoeleinden, van vliegtickets, hotels, restaurants, autoverhuur tot datingsites. Ja dat lees je goed, er zijn heel veel datingsites over de gehele wereld die bitcoins als betaalmiddel accepteren. Ten eerste komt er geen derde partij aan te pas (bij voorbeeld banken), jij bent de enige die de betaling doet. Dus jouw privacy is gegarandeerd. Ten tweede zijn geen tot minimale transactie kosten aan verbonden. Ten derde is het veel sneller dan bankovermakingen, het komt gelijk op de account van de ontvanger.

Datingsites en btc

Datingsites zijn de afgelopen jaren een boomingbusiness geworden, door hun drukke leven/werkschema, zijn heel veel mensen niet in staat om aan traditionele manier van daten toe te komen (je weet wel iemand ontmoeten, uitvragen en zo verder). De digitale wereld biedt hiervoor de perfecte oplossing, DATINGSITES, men hoeft zich niet meer druk te maken om ergens persoonlijk aanwezig te zijn voor een date. Datingsites bieden het gemak om vanaf jouw plek een date te kiezen, waarvan jij vind dat die bij je past. Net zoals datingsites veel bekend hebben verworven, heeft Bitcoin ook veel bekendheid verworven in de afgelopen jaren. Daarom zijn heel veel datingsites meegegaan met de ontwikkelingen en bieden hun services ook in bitcoins aan. Zij willen namelijk elke groep de kans bieden om de date van hun leven te vinden. En hey nu kan je dat ook met bitcoins doen.

Bron: Bitcoinexchangenederland.nl