Navigatie

Beste Cockring

Opzoek naar de beste cockring? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. In deze blog vertellen we je meer.

Laatste check op juli 2020

Durex Play Pleasure

Cockring voor Koppels

Quick Relief Sensitive Sleeve™

Zo een flexibele ring vervaardigd uit kunststof kan het best beschreven worden als een manier om de spanning in de penis te houden. Het zorgt namelijk voor een vertraagde uitstroom van het bloed uit de gevulde zwellichamen. De erectie houdt zo lang genoeg stand om toe te komen aan een onvergetelijke sexuele ervaring. Dat geldt natuurlijk ook voor de partner die zo kan meegenieten. De diameter van zo een cockring kan verschillen vertonen, maar zorgt de flexibiliteit voor een pasvorm die niet knellend aandoet. er zijn naast de eenvoudige uitvoeringen die uitsluitend bestaan uit kunststofring, ook cockringen verkrijgbaar die vibreren. De daaruit voortvloeinde extra stimulans, draagt extra bij aan het plezier. Een stapje verder gaan de combinaties met een uitstulping voor het stimuleren van de clitoris van de partner. Dubbel genot voor hem en haar dus. Het is wel belangrijk om het gebruik van een cockring niet voor langer dan 30 minuten achter elkaar te doen en de gebruiksaanwijzingen strict op te volgen.

In het kort
 • Van zacht kunststof
 • Makkelijk aan te brengen
 • Waterbestendig

Durex Play Pleasure Cockring

Om de erectie lang stand te laten houden, is het van groot belang om de ‘spanning’ erin te houden. Haast letterlijk, want het gaat om het bloed in de zwellichamen dat vastgehouden moet worden en moet het lang genoeg gebeuren om op bed de nodige prestaties te kunnen leveren. Met het aanbrengen van Durex Play Pleasure Cockring – 1 stuk wordt dat nu kinderspel. De ring heeft een binnendiameter van 3cm en is uitgevoerd van zacht kunststof en laat zich met gemak aanbrengen. Tijdens het gebruik ondervindt men er gaan last van en zijn de randen aan alle zijden afgerond. De Durex Play Pleasure Cockring kan tot 6 keer opnieuw gebruikt worden en is waterbestendig. Schoonmaken levert geen problemen op en is het dus dik on orde met de hygiene bij hergebruik. Er wordt aangeraden om de cockring niet langer dan 30 minuten te gebruiken. Kan ook zonder problemen in combinatie met een condoom worden gebruikt.

Ook te koop via:

In het kort
 • Waterproof
 • Met afstandsbediening
 • Oplaadbaar

Cockring voor Koppels – Waterproof met afstandsbediening

Het komt soms toch wel wat egoistisch over om bij het liefdesspel alleen maar aandacht te geven aan een enkele partner. Het gaat er immers ook om, dat beiden er plezier aan moeten beleven en zo samen te gaan naar het ultiem hoogtepunt. Bij het ontwerp van de Cockring voor Koppels – Waterproof met Afstandsbediening is daar alle aandacht aan besteedt en heeft dat geresulteert in een combinatie cockring met vibrator. Dat klinkt niet alleen veelbelovend, maar is het ook in de praktijk een speeltje dat vele voordelen biedt. Niet alleen zorgt de cockring met een diameter van 32 mm voor een langere erectie, maar stimuleert tegelijk de vibrator de clitoris. Het ontwerp zorgt ervoor, dat er meerdere standjes mogelijk zijn met de Cockring voor Koppels – Waterproof met Afstandsbediening. Er wordt een extra accent aan gegeven door de vibraties met behulp van een afstandsbediening te controleren. Net als bij elke cockring het geval is, moet ook deze niet te lang gedragen worden en wordt er uitgegaan van maximaal 30 minuten.

Ook te koop via:

In het kort
 • Van siliconen
 • Makkelijk schoon te maken
 • Blijft stevig op zijn plaats zitten 

Quick Relief Sensitive Sleeve™ – Cock Ring Siliconen

Een apart gevoel geeft het dragen van een sleeve bij het bedrijven van de liefde. Zo een sleeve omvat namelijk de hele penis en laat alleen de eikel vrij. Er wordt extra druk uitgeoefent op de onderste rand van de eikel en zorgt dat voor extra impulsen. Zo is men niet alleen in staat erectie langer vol te houden, maar zal het orgasme ook intensiever aanvoelen. De Quick Relief Sensitive Sleeve™ – Cock Ring Siliconen is uitgevoerd in siliconen en vormt de sleeve nooit een belemmering, ongeacht de stand waar men voor kiest. Om ervoor te zorgen dat het daarbij stevig op zijn plaats blijft zitten, wordt de sleev bevestigd tot onder de ballen. Eraf glippen is er dus niet bij. De afmetingen met een lengte van 11.5 cm en een breedte van 3.5 cm, maken deze sleeve gschikt voor alle mannen. Eenvoudig schoon te krijgen en dus geschikt voor herhaaldelijk gebruik.

Ook te koop via:

In het kort
 • Materiaal: silicoon
 • Met 3 snelheden
 • Waterdicht

FeelzToys Thor Vibrerende Cockring

Een cockring die ook nog vibreert en waarbij de scrotum samen met de rest van de penis wordt gestimuleert, is te vinden in de FeelzToys Thor Vibrerende Cockring – Zwart. Het oogt heel apart met de zwarte kleur en de ronde vormen, maar heeft het laatste ook nog een dubbele functie. Het vibrerende uiteinde, kan namelijk niet allleen worden gezorgt voor een stimulans van de scrotum, maar kan de cockring ook worden omgedraait waarbij het vibrerend gedeelte zorgt voor de stimulans voor de clitoris van de partner. De FeelzToys Thor Vibrerende Cockring is dus een multifunctioneel speeltje en hebben  beide partners er wat aan. Om het nog spannender te maken, komt het met 3 snelheden en 7 niveau’s. aan variatie geen gebrek en is een volle batterij voldoende voor 2uur plezier. Vervaardigd uit silicone, dus lekker zacht en eenvoudig schoon te krijgen. Waterdicht uitgevoerd met een gewicht van maar 41gr. De motor doet het werk fluisterstil en werkt het dus niet storend.

Ook te koop via:

In het kort
 • Zachte siliconen materiaal
 • Ingebouwde vibrator
 • Waterdicht

“Yours and Mine” Vibrerende Liefdesring

Er zijn maar weinigen onder ons die niet onder de ban zijn geraakt van de erotiek van de film ‘Fifty Shades of Grey’ en is gelukkig nu ook wat ervan in huis te halen. Hoe dan? Nou, door de Fifty Shades of Grey “Yours and Mine” Vibrerende Liefdesring aan te schaffen. Deze cockring vindt zijnn inspiratie namelijk terug in de film en laat de ring zich heel eenvoudig aanbrengen. Dat komt zeker ook door het zachte siliconen materiaal waaruit het is vervaardigd. De diameter bedraagt 3.4 cm en is het strak genoeg om de erectie lang stand te laten houden. Om daar een extra tintje aan te geven, is ere en ook een ingebouwde vibrator te vinden. Deze is met de drukknop in- en uit te schakelen en biedt het extra plezier dat zeker voor het nodig hoogtepunt zal zorgen. Waterdicht uitgevoerd en komt de Fifty Shades of Grey “Yours and Mine” in een aparte verpakking. De batterijen zijn inbegrepen.

Ook te koop via:

Meer informatie cockring

Zo een ring om de schacht heen heeft du seen groot effect op de prestaties op bed. Het dragen van een cockring mag natuurlijk nooit storend zijn. Bij de Durex Play Pleasure Cockring – 1 stuk is er gezorgt voor een flexibel materiaal dat zich moeiteloos aanpast aan de diameter van de penis en toch blijft zorgen voor een optimale werking. Wie de partner mee wil laten genieten, zal zeker kiezen voor de Cockring voor Koppels – Waterproof met Afstandsbediening – Oplaadbaar met 10 standen – Zwart – 32mm.

 

Deze combinatie cockring en vibrator is een absolute topper in de slaapkamer en komt het door de verschillende standen voor de vibrator. Die kan ook nog op afstand worden bediend. Wie het wat rustiger aan wil doen, kan ook de keuze maken uit de Fifty Shades of Grey “Yours and Mine” Vibrerende Liefdesring. Deze heeft een vibrerende unit bevestigd aan de ring zelf. Zo wordt niet alleen de erectie in stand gehouden, maar wordt de penis tegelijk ook nog gestimuleerd.