Navigatie

Beste Buttplug

Opzoek naar de beste buttplug? Wij hebben een selectie gemaakt die zowel budget vriendelijk is, als de juiste kwaliteit aanbied. In deze blog vertellen we je meer.

Laatste check op juli 2020

Metalen Buttplug Set

Klassieke buttplug

Banoch – Buttplug Aurora Clear

Anale sex zorgt altijd voor extra spanning en plezier en zijn buttplugs daarvoor de juiste speeltjes. Ze zorgen namelijk niet alleen voor het stimuleren van de gevoeligste plekken, maar zijn ze zeker ook geschikt voor beginners. Door de verschillende beschikbare formaten, kan er opgebouwd worden en kunnen de kleinste formaten moeiteloos ingebracht worden. Door gebruik te maken van een glijmiddel en het de combinatie daarvan met het glad oppervlak van zo een buttplug, zal de ervaring altijd prettig verlopen. Niet alleen kan het zelf worden gebruikt, maar make nook steeds meer koppels er gebruik van om de prikkelingen bij elkaar alvast op te wekken. De conische vorm maakt het inbrengen gemakkelijk en is de onderzijde altijd zodanig uitgevoerd, dat maar 1 hand nodig is. Met een zuignap aan de onderzijde van zo een buttplug is da took niet eens nodig. wie een stap verder wil, kan natuurlijk altijd kiezen voor een vibrerende versie.

In het kort
 • Verschillende maten
 • Verchroomd metaal
 • Eenvoudig schoon te maken

Metalen Buttplug Set 3 delig

In de slaapkamer mag een buttplug niet ontbreken en heeft dat allemaal te maken met de wijze waarop het orgasme niet alleen gestimuleerd kan worden, maar ook de ultieme beleving ervan. Het is dus lang niet alleen een speeltje dat gebruikt kan worden door vrouwen. De Metalen Buttplug Set 3 delig – Anal Plug Set voor Mannen en Vrouwen – Roze is bestemd voor zowel mannen en vrouwen en zijn de verschillende maten altijd praktisch in gebruik. Zo kan er stapsgewijs een aanvang worden gemaakt met het gebruik door de kleinste met een diameter van 2.7cm te gebruiken. Bouw het op door langzaam te gaan naar de grootste met een diameter van 4cm en een lengte van maar liefst 9.5cm. Bij het bedrijven van de liefde wordt er door de vrouw een dubbele sensatie ervaren en voelt ook de vagina strakker aan. Bij mannen zorgt het inbrengen van de plug ook voor een verhoging van de stimulerende impulsen. De plugs zijn uitgevoerd van verchroomd metaal en laten zich daardoor niet alleen eenvoudig inbrengen, maar zijn zo ook eenvoudig te reinigen.

Ook te koop via:

In het kort
 • Met een zuignap
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Voelt elastisch aan

Klassieke buttplug – The Assifier

Een buttplug zorgt altijd voor dat extra beetje spaning op sexueel gebied en kan het niet alleen worden gebruikt als speeltje alleen, maar ook tijdens het liefdesspel met de partner. De Klassieke buttplug – The Assifier ziet er super eenvoudig uit, maar doet dat geen afbraak aan de werking. Het valt gelijk op, date r zich aan de onderzijde een zuignap bevindt en kan de plug dus in haast elke gewenste stand worden ingebracht. Zo blijven de handen vrij en biedt dat weer meer mogelijkheden. De inbrenglengte bedraagt 6cm en is de diameter 2.5 cm. het gaat dus om een buttplug die niet alleen geschikt is voor gevorderden, maar ook zij die het voor het eerst zullen proberen. Er bevinden zich geen weekmakers in het gebruikt materiaal en vormt het schoonmaken geen probleem. Het gebruikte materiaal voelt elastisch aan en heeft het ook als voordeel, dat bij het inbrengen, niet koud aanvoelt. Ook handig in gebruik in combinatie met een glijmiddel.

Ook te koop via:

In het kort
 • Van aluminium
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Ruime handgreep

Banoch – Buttplug Aurora Clear Small

Een buttplug mag er best wel aantrekkelijk uitzien. Dit ‘sieraad’ is namelijk een speeltje dat voor het nodig plezier zal zorgen en ziet de Banoch – Buttplug Aurora Clear Small – Metalen buttplug – Diamant steen – Wit er apart uit met de diamant steen aan het uiteinde. Eenmaal ingebracht stimuleert het een aantal gevoelige plekken en voelt het orgasme bijzonder aan. Dankzij de relatief kleine afmetingen met een diameter van 28mm en een inbrenglengte van 6cm, is deze buttplug ook geschikt voor beginners. Het glanzend oppervlak zorgt al dan niet in combinatie met een glijmiddel voor een probleemloze inbrenging en voelt het materiaal ook niet koud aan. Het gaat namelijk om aluminium en is het schoonmaken ook snel gedaan. De Banoch – Buttplug Aurora Clear Small kan natuurlijk ook gebruikt worden bij de man en zorgt het daar ook voor een apart gevoel. Dankzij de ruime handgreep aan het uiteinde en de conische vorm, kan het speeltje zelf op verschillende manieren worden gebruikt.

Ook te koop via:

In het kort
 • Waterproof
 • Met afstandsbediening
 • Meerdere standen

Vibrerende Buttplug met Cockring

Het is een waar samenspel tussen de verschillende gevoelige plekken in de intieme delen van het lichaam. Zo is bij de man niet alleen de penis gevoelig en voorzien van de nodige gevoelige plekken, maar bevindt zich ook in de anus de P-spot. Deze is nauw gerelateerd met de prostaat en wordt deze plek optimaal bereikt dankzij de gebogen vorm van de Vibrerende Buttplug met Cockring – Geheel Waterproof – Afstandsbediening. De combinatie buttplug en cockring zorgt voor een ongekend genot en zijn er verschillende mogelijkheden. Zo zijn er meerdere standen mogelijk van de vibrerende buttplug en kunnen die ook op afstand bediend worden. Met de afstandsbediening in handen kan de partner dus gestimuleerd worden. Met 7 standen is er geen gebrek aan keuze en is de behuizing natuurlijk waterdicht uitgevoerd. Gebruik in natte ruimtes zoals onder de douche levert geen problemen op. het schoonmaken dient het liefst te gebeuren met een toycleaner. Indien er gebruik wordt gemaakt van een glijmiddel, dient die wel op waterbasis te zijn. De lengte bedraagt 13.7 cm en de diameter van de cockring 4.9 cm.

Ook te koop via:

In het kort
 • 3 afmetingen
 • Stevige handgreep
 • Gemaakt van silicone

Rianne S Booty Butt Plug 

Met een setje buttplugs in de slaapkamer, haal je zeker het plezier naar binnen. Niet langer is een buttplug te gebruiken voor vrouwen, maar heeft ook de man er veel voordeel aan. De Rianne S Booty Butt Plug Set 3x – Zwart komt met zwart uitgevoerde plugs in maar liefst 3 verschillende afmetingen. Zo is er niet alleen sprake van een grote variatie, maar kan de set gebruikt worden door beginners. Omdat de lengtes varieren, kunnen de gevoelige plekken ook apart worden gestimuleerd. De vorm van het inbrenggedeelte is conisch waarbij de kop ook bewogen kan worden. Zo wordt de stimulans bevordert. De handgreep maakt het eenvoudig voor individueel gebruik of door de partner. Vervaardigd uit silicone en voelt het materiaal altijd natuurgetrouw aan. Na gebruik eenvoudig schoon te maken en bevindt zich achter de handgreep een diamantsteen die het alles een aparte uitstraling geeft.

Ook te koop via:

Meer informatie buttplug

Een buttplug mag dus zo op het oog eenvoudig lijken, maar kan dat niet gezegt worden van de werking die het heeft. Het orgasme wordt zo niet alleen sneller beleeft, maar is het ook intenser. De Vibrerende Buttplug met Cockring – Geheel Waterproof – Afstandsbediening is op dat punt zeker niet te verslaan en kan het tempo zelf worden bepaald aan de hand van de vibraties. Daar kan de partner ook nog veel invloed op hebben dankzij de afstandsbediening. Weer van een andere wereld, maar zeker ook met een effectieve werking, is de Klassieke buttplug – The Assifier.

 

Deze kan dankzij de zuignap bevestigd worden op elk vlak oppervlak en biedt dat weer tal van mogelijkheden. Voor zij de wat meer variatie behoeven, maar ook de beginners, is de Metalen Buttplug Set 3 delig – Anal Plug Set voor Mannen en Vrouwen – Roze ideaal. Deze set bestaat namelijk uit 3 buttplugs met verschillende diameters en lengte. Het gladde aluminium oppervlak zorgt voor een vlotte inbrenging.