De eerste afspraak met je online datingpartner

jul 25, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

jul 25, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

Tegenwoordig maken veel mensen in Nederland massaal gebruik van datingsites of apps. Dit is natuurlijk handig voor de mensen die het erg druk hebben en weinig tijd hebben om lekker een avondje naar het café te gaan om nieuwe mensen te ontmoeten. Stel je bent iemand leuks tegengekomen op een dating app en je bent ondertussen al eventjes met elkaar aan het chatten, dan komt er natuurlijk het moment dat je elkaar face-to-face gaat ontmoeten. Daarom hebben we voor jou een paar punten die handig zijn bij het eerste afspraakje met jouw mogelijke nieuwe partner.

Wanneer is het slim om je eerste afspraak te maken

Uit eigen ervaring spreek ik dat het slim is om niet te snel van stapel te lopen om een afspraak in te plannen, dit kan afschrikken. Probeer elkaar eerst een beetje beter te leren kennen door met elkaar te chatten. Het is een stuk slimmer om eerst iemand te kennen voordat je afspreekt, het zou jammer zijn als je een avond vergooit aan iemand die je na 15 minuten al niet meer interessant vindt.

Dus probeer elkaar eerst beter te leren kennen via contact op de datingsites, kijk dan bijvoorbeeld naar hobby’s, persoonlijkheden, huisdieren. Dit maakt het ook een stuk makkelijker tijdens het afspraakje om een gesprek te voeren. Maar wacht ook niet te lang met het afspraakje zo laat je zien dat je wel degelijk interesse toont en niet weer iemand bent die alleen maar een praatje komt maken.

Waar spreek ik voor de eerste af?

Een moeilijke keuze blijft het, waar neem ik mijn date mee naartoe. Het is slim om ergens op neutraal terrein af te spreken, dit klinkt misschien wat heftig, maar hiermee bedoel ik spreek niet thuis af maar in een restaurantje of cafétje zo voelen jullie van beide kanten geen ongemak. Wanneer je er tijdens de date achter komt dat het toch niks voor jou is kan je ook makkelijker weggaan, dit wordt wat moeilijker wanneer die persoon dan bij je thuis ziet.

Een andere reden waarom thuis afspreken niet echt geweldig is, is omdat je het risico kan lopen dat er iets gebeurd. Hier moet je natuurlijk niet vanuit gaan, maar het kan toch gebeuren dat iemand foute intenties heeft en die wil je dan natuurlijk niet in je huiskamer hebben zitten.

De eerste indruk is belangrijk

Zoals het woord het al zegt: de eerste indruk, je hebt maar een kans om een eerste indruk achter te laten. Dus het is verstandig om wat extra aandacht te besteden aan je eigen uiterlijk, ga naar de kapper, rust uit en doe een lekker luchtje op. Daarnaast moet je proberen om niet nerveus te zijn vaak merkt je date dit direct.

Denk er niet al te zwaar over je gaat gewoon een leuke middag hebben en misschien kan het uitbloeien tot een prachtige relatie, zo niet dan kan je altijd nog terugkijken op een leuke middag met die persoon ondanks dat er toch geen relatie inzat.

Weet je niet wat je moet doen als de date tegenvalt? Geen probleem, blijf beleefd en laat iemand niet zomaar zitten, waarschijnlijk zou je dit zelf ook niet prettig vinden als je date plotseling wegloopt.

Wat te doen na de eerste date

Oke top, de date is van beide kanten als positief ervaren en je verwacht zeker een vervolgdate. Het is dan natuurlijk slim om eventjes elkaars nummer te vragen om contact te houden, dit maakt het ook weer een stukje serieuzer en persoonlijker, je hebt nu pas echt contact met wederzijdse interesse!

Nu je de persoon kent is het ook een stuk makkelijker om een afspraakje thuis in te plannen, maar pas op als je iemand nog niet helemaal volledig vertrouwt of kent wacht hier dan mee en spreek af op neutraal terrein. Ook is het slim om af te spreken in een café wanneer je van jezelf weet dat je niet verder wilt gaan dan zoenen, dit is natuurlijk makkelijker te voorkomen in een café dan bij iemand thuis. Al met al volg je hart en gevoelens dit maakt de kans groot dat er een leuke relatie opbloeit en dat is wat we allemaal willen toch?

dating parship

Parship Meest gekozen | Winnaar beste datingsite  ⭐⭐⭐⭐⭐

dating pepper

Pepper Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐⭐

Relatieplanet Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐

50+ Match Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Lexa Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Alle datingaanbieders reviews

Handige & leuke Video’s

Contact Maken In De Kroeg, Hoe Doe Ik Dit Het Best?

Contact maken in de kroeg, de beste manier? 4 tips! Wij weten zeker dat je het wel eens hebt meegemaakt, een leuke avond in de kroeg waarbij je veel verschillende karakters tegen het lijft loopt. Vaak leg je contact met die ene persoon die de meeste aandacht van je...

ADHD en een Liefdevolle Relatie, Wat Kan Ik Het Beste Doen?

Iedereen kent wel een persoon met ADHD, maar hoe is het om een relatie te hebben met iemand die ADHD heeft? Dat is een vraag waar wij het antwoord ook wel op wouden weten. Het kan namelijk wel is voorkomen dat je iemand leuk vindt, maar toch merk je tegelijkertijd ook...

3 signalen die jouw vertellen of een vrouw je leuk vindt!

We hebben het vast allemaal wel eens afgevraagd vindt die vrouw mij leuk? Het is vaak moeilijk om de signalen te herkennen of dat iemand je leuk vindt, vaak verschilt dit ook per persoon. Zo komt het vaak voor dat signalen door een ander persoon anders worden opgepakt...

Vrouwen benaderen, wat moet je vooral NIET doen!

Ik was jong en onbevangen toen ik vroeger meiden versierde. Ik gedroeg me regelmatig als een echte asshole en ik gooide er one-liners uit alsof het niets was. Daarbij was ik niet te stoppen en gaf ik nooit op tot ik die ene meid te pakken had. Dit was natuurlijk...

E-Matching heeft een handige app

Maak je gebruik van datingsite E-Matching, dan kun je ook gebruik maken van de app. Als je al een account hebt bij E-Matching, dan weet je natuurlijk al dat dit een datingsite is ontwikkeld voor hoger opgeleiden. Het is dan ook vaak op deze datingsite, dat de meeste...

Eerste kind krijgen en gevolgen voor je relatie

Een van de mooiste gebeurtenissen in je leven, is het krijgen van een kind. Maar hierbij komen niet alleen mooie dingen kijken, het vormt ook een mooie uitdaging in je relatie. Als er eenmaal een baby is, zal er een hoop veranderen. Ook tussen je relatie met je...