Iedereen kent ze wel, de type mensen waar je liever niet mee gaat daten. Het kan altijd zijn dat je ze toevallig toch tegenkomt en je ermee moet handelen voor die date. Omdat er toch wel een paar types zijn die eruit springen hebben we een lijstje voor je gemaakt met daarin toch wel de dingen die je liever niet terugziet in je date.

Iemand anders spelen

Dit is toch wel iets wat helaas veel wordt gedaan. Je wilt aan de eisen voldoen die je date stelt en gaat je anders gedragen als normaal. Dit is niet eerlijk tegenover jezelf en tegenover je date. Degene waar je de date mee hebt zal het merken dat je niet jezelf bent en hiermee zet je jezelf wel een klein beetje voor schut. Iedereen moet gewoon lekker zichzelf zijn, dat is voor alle partijen wel zo leuk en eerlijk. Uiteindelijk zal de echte jij altijd naar boven komen!

De rekening verdeler

Alle mensen kennen ze wel, de mensen die de rekening tot op de cent gaan verdelen en je achteraf gaan vragen om bijvoorbeeld 6,14 euro over te maken. De meeste daters vinden dit geen leuke eigenschap en zullen het in het vervolg laten zitten. Betaal gewoon die rekening, een van jullie moet het initiatief nemen.

Wanneer je wat meer hebt gedate met elkaar, is het wat minder gek om de rekening te delen of om en om te betalen. Maar op de eerste date kan het misschien wat raar overkomen. Vermijd dit door zelf de stap te zetten.

He? Is dit wel de goede date?

Is het nog nooit gebeurt dat je op iemand staat te wachten, waarna er iemand aan komt lopen die er toch wat anders uitziet dan op de foto’s? De kans is aanwezig dat je niet precies hetzelfde bent als op de foto, dat gebeurt wel vaker. Maar als je jezelf zo veranderd op de foto of jezelf zo forceert op foto’s, dan kan het natuurlijk niet anders dan dat de andere dat ziet. Zonde, want iedereen is goed en mooi zoals die is.

De baas?

Je kent ze wel, de leidinggevende types. Sommige mensen zijn er naar opzoek en andere vermijden ze liever. Dat iemand de leiding neemt op een date hoeft geen probleem te zijn, zolang diegene maar niet continu overheersing heeft tijdens het gesprek en de date.

Een grote afknapper is het ook als bijvoorbeeld iemand anders zonder overleg een beslissing maakt voor de ander. Gelukkig zijn er zoveel verschillende type dates dat er voor iedereen wel iemand is.

En wat de één onaantrekkelijk vindt, vindt de ander juist wel weer aantrekkelijk. Zo kan de een hier juist naar op zoek zijn en het waarderen als iemand leidinggevend is van zichzelf.

De ongemakkelijke types

Je weet wel waar we het over hebben, die dates waarbij je continu het gesprek op gang moet houden omdat de ander niet zo spraakzaam is. Er is niks mis mee om niet zo spraakzaam te zijn, alleen kan dit tijdens zo’n date wat ongemakkelijk zijn. Als je hier zelf moeite mee hebt, kan je dit het beste gewoon direct aangeven aan de ander en een beetje goede date houdt hier dan rekening mee.

Mocht je merken dat persoon tegenover je hier last van heeft, neem het sleeptouw. Probeer de ander op zijn gemak te laten voelen en stel misschien wat vragen. Een date waar amper gepraat wordt wilt niemand en zien we al genoeg in al die slechte romantische films. Blijf ontspannen!

dating parship
Parship Meest gekozen | Winnaar beste datingsite  ⭐⭐⭐⭐⭐
dating pepper
Pepper Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐⭐
Relatieplanet Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐
50+ Match Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015
Lexa Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015
dating parship
Parship Meest gekozen | Winnaar beste datingsite  ⭐⭐⭐⭐⭐
dating pepper
Pepper Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐⭐
Relatieplanet Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐
50+ Match Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015
Lexa Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Onzekerheid na je eerste date

Onzekerheid na je eerste date

Best wel veel mensen hebben er last voor hoor, je bent zeker niet de enige. Vele hebben na de eerste date een bepaalde onzekerheid en dit is echt niet gek. Je weet tenslotte niet wat je moet verwachten in de toekomst en wat de andere persoon er nou echt van vond. Het...

DE afknappers bij het online daten

DE afknappers bij het online daten

Iedereen weet wel waar we het over hebben. De dingen die je date absoluut niet moet doen, en als degene ze dan toch doet denk je vaak nog even een keer na voordat je de volgende date afspreekt. Toch zijn veel mensen er ook zelf bang voor, iets doen of zeggen waardoor...

De vele voordelen van het online daten

De vele voordelen van het online daten

Steeds meer mensen wagen zich aan het daten via een datingsite. De teller met het aantal gebruikers op datingsites groeit aanzienlijk en telt al enkele miljoenen mensen. Dit is ook de reden dat er steeds meer datingsites actief zijn en mensen het lastig vinden om te...