Mensen die je NIET wil treffen op een date!

aug 18, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

aug 18, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

Iedereen kent ze wel, de type mensen waar je liever niet mee gaat daten. Het kan altijd zijn dat je ze toevallig toch tegenkomt en je ermee moet handelen voor die date. Omdat er toch wel een paar types zijn die eruit springen hebben we een lijstje voor je gemaakt met daarin toch wel de dingen die je liever niet terugziet in je date.

Iemand anders spelen

Dit is toch wel iets wat helaas veel wordt gedaan. Je wilt aan de eisen voldoen die je date stelt en gaat je anders gedragen als normaal. Dit is niet eerlijk tegenover jezelf en tegenover je date. Degene waar je de date mee hebt zal het merken dat je niet jezelf bent en hiermee zet je jezelf wel een klein beetje voor schut. Iedereen moet gewoon lekker zichzelf zijn, dat is voor alle partijen wel zo leuk en eerlijk. Uiteindelijk zal de echte jij altijd naar boven komen!

De rekening verdeler

Alle mensen kennen ze wel, de mensen die de rekening tot op de cent gaan verdelen en je achteraf gaan vragen om bijvoorbeeld 6,14 euro over te maken. De meeste daters vinden dit geen leuke eigenschap en zullen het in het vervolg laten zitten. Betaal gewoon die rekening, een van jullie moet het initiatief nemen.

Wanneer je wat meer hebt gedate met elkaar, is het wat minder gek om de rekening te delen of om en om te betalen. Maar op de eerste date kan het misschien wat raar overkomen. Vermijd dit door zelf de stap te zetten.

Hè? Is dit wel de goede date?

Is het nog nooit gebeurt dat je op iemand staat te wachten, waarna er iemand aan komt lopen die er toch wat anders uitziet dan op de foto’s? De kans is aanwezig dat je niet precies hetzelfde bent als op de foto, dat gebeurt wel vaker. Maar als je jezelf zo veranderd op de foto of jezelf zo forceert op foto’s, dan kan het natuurlijk niet anders dan dat de andere dat ziet. Zonde, want iedereen is goed en mooi zoals die is. Wanneer je heel erg ver gaat met het manipuleren van je eigen profiel op een Nederlandse dating site dan wordt dit gezien als het zogenaamde “catfish”. Echter komt dit in Nederland vele malen minder voor dan in bijvoorbeeld Amerika waar het percentage met nep profielen enorm hoog ligt.

De baas?

Je kent ze wel, de leidinggevende types. Sommige mensen zijn er naar opzoek en andere vermijden ze liever. Dat iemand de leiding neemt op een date hoeft geen probleem te zijn, zolang diegene maar niet continu overheersing heeft tijdens het gesprek en de date.

Een grote afknapper is het ook als bijvoorbeeld iemand anders zonder overleg een beslissing maakt voor de ander. Gelukkig zijn er zoveel verschillende type dates dat er voor iedereen wel iemand is.

En wat de één onaantrekkelijk vindt, vindt de ander juist wel weer aantrekkelijk. Zo kan de een hier juist naar op zoek zijn en het waarderen als iemand leidinggevend is van zichzelf.

De ongemakkelijke types

Je weet wel waar we het over hebben, die dates waarbij je continu het gesprek op gang moet houden omdat de ander niet zo spraakzaam is. Er is niks mis mee om niet zo spraakzaam te zijn, alleen kan dit tijdens zo’n date wat ongemakkelijk zijn. Als je hier zelf moeite mee hebt, kan je dit het beste gewoon direct aangeven aan de ander en een beetje goede date houdt hier dan rekening mee.

Mocht je merken dat persoon tegenover je hier last van heeft, neem het sleeptouw. Probeer de ander op zijn gemak te laten voelen en stel misschien wat vragen. Een date waar amper gepraat wordt wilt niemand en zien we al genoeg in al die slechte romantische films. Blijf ontspannen!

dating parship
Parship Meest gekozen | Winnaar beste datingsite  ⭐⭐⭐⭐⭐
dating pepper
Pepper Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐⭐
Relatieplanet Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐
50+ Match Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015
Lexa Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Alle datingaanbieders reviews

Handige & leuke Video’s

Datingsite Lexa komt met geweldige actie

Datingsite Lexa, wie kent ze niet. Tegenwoordig is dit een datingsite waar veel vrijgezellen Nederlanders gebruik van maken. Nu komen ze dus ook met een geweldige actie. Je krijgt namelijk 3 dagen lang gratis toegang tot de datingsite. Ideaal voor mensen die graag de...

Datingsite 50plusmatch komt met leuke actie

Wie kent de datingsite niet? 50plusmatch is tegenwoordig niet meer weg te denken in Nederland. Het is een echte datingsite voor senioren en zoals de naam al zegt 50plus. Nu komt de datingsite met een superleuke actie genaamd: Gentlemens night. Door deze actie krijgen...

E-Matching heeft een handige app

Maak je gebruik van datingsite E-Matching, dan kun je ook gebruik maken van de app. Als je al een account hebt bij E-Matching, dan weet je natuurlijk al dat dit een datingsite is ontwikkeld voor hoger opgeleiden. Het is dan ook vaak op deze datingsite, dat de meeste...

3 Tips voor alleenstaande moeders die daten

Er zijn redelijk veel alleenstaande moeders die op dit moment aan het daten zijn via de beste datingsite en we zien ook dat het aantal stijgt. Voor een moeder met kinderen zijn er natuurlijk hele andere dingen belangrijk. We hebben voor u wat handige tips onder elkaar...