Hotornot Review - Anders dan anderen?

Het is een vraag die iedereen die aan het daten is zo een beetje bezig houdt en is daar wel op een aparte wijze invulling aan gegeven bij hot or not. Door de foto’s te bekijken en te liken van de leden die jou wel aanspreken, krijgen die automatisch een melding dat jij hun wel leuk vindt. Het antwoord kan dan wel snel op jou af komen en zit je voor je het weet al te chatten met de persoon die jij nu zo leuk vond. Er wordt dus niet veel om de brij heen gedraaid en gaat alles er om, dat er zo min mogelijk tijd verloren wordt.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens Hot or Not

Nederland

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

Krijg gelijk veel leuke foto’s te zien

Het valt gelijk op, dat er op de site veel foto’s te vinden zijn en is dat ook de bedoeling voor het uitkiezen van een partner. Snel langs alle leuke leden gaan en de foto’s die jou wel aanspreken een like geven. Hot dus en is het dan afwachten op een bericht. Omgekeerd mag men ook jouw foto bekijken en als hot typeren. Van de personen die dat gedaan hebben, krijg je dan de profielinformatie te zien en kan ook worden gereageerd met een hot like. Dat is dan het begin van een een leuke “conversatie” met elkaar. Wie het slim aanpakt, kan met een aantal leden tegelijk zo een conversatie aangaan en zorgt dat voor een ruimere keuze.

Ook afwijzend met “not” is mogelijk

Op hot or not wordt iedereen in de mogelijkheid gesteld om leden af te wijzen en wordt ieders mening gerespecteerd. Door een verzoek (hot) af te wijzen, geef je aan dat zo een persoon jou niet aanspreekt en is het voor die persoon niet meer mogelijk om jou verder berichten te sturen of een “hot” like. Je blijft altijd in controle van de personen met wie je nader contact wilt en kan er zo ook op een gerichte wijze naar een partner gezocht worden. Dat kan echter ook iemand zijn met wie je gewoon een vriendschap aan wilt gaan of juist alleen maar intiem contact.