Een aantal handige tips voor jouw eerste dates

jul 25, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

jul 25, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

Daten, het kan nogal eens spannend zijn maar voor dat je het weet ben je bergen met berichtjes aan het versturen naar elkaar. Voor beide personen kan het daarna spannend zijn om elkaar in het echt te zien.

Je moet je daarvoor goed voorbereiden want je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Het is daarom belangrijk om het beste van jezelf te laten zien op de eerste date. Maar hoe doe je dat precies en waar moet ik op letten?

Tip 1: Zorg er voor dat je op tijd bent voor je 1e date

Te laat komen, het overkomt iedereen maar het is natuurlijk geen porum op je eerste date. Het geeft direct de verkeerde impressie, je kunt de ander het gevoel geven dat je de date niet zo belangrijk vind, als je er zin in hebt was je wel op tijd vertrokken? Te laat komen op afspraken wordt over het algemeen nooit gewaardeerd. Tip 1 is dus, zorg er voor dat je goed voorbereid bent en neem alle rust en tijd voordat je op date gaat.

Tip 2: Zorg er voor dat je goed verzorgd bent en neem een bad of douche

Ik denk dat deze tip vanzelfsprekend is, maar een van de slechtste dingen die je kunt doen voordat je op date gaat is jezelf niet wassen. Veel vrouwen vinden de verzorgdheid van een man erg belangrijk. Je kunt dus niet op date gaan als je naar zweet ruikt en je jezelf niet netjes geschoren hebt. De vrouw beoordeeld tijdens de date je verzorgdheid, dat doen mannen namelijk ook bij vrouwen. Een slechte adem of stinkende lichaamsgeur zijn voor veel mensen een enorme afknapper.

Tip 3: Laat zien dat je goede manieren hebt

Laat als man je goede manieren zien, je kunt de vrouw bijvoorbeeld overal voor laten gaan en de deur voor haar open houden. Daarnaast is het als man netjes om de rekening van de eerste date te betalen, geef de vrouw geen kans om de rekening te betalen of om het erover te hebben. Het zijn allemaal kleine dingen die voor vrouwen veel betekenen. Wees altijd aardig tegen de vrouw in het openbaar en laat zien dat ze speciaal voor je is.

Tip 4: Geef een vrouw direct complimenten zodra je haar ziet

Vrouwen houden van complimenten, geef daarom direct een compliment wanneer je haar voor het eerst ziet. Dat geeft de vrouw zelfvertrouwen en een goed gevoel over haar zelf. Zorg er voor dat je dit volhoud gedurende de date door zo nu en dan een compliment te geven, vrouwen houden hiervan maar overdrijf het niet en kies niet meer dan 3 of 4 goed doordachte complimenten zodat je niet onzeker overkomt.

Tip 5: Luister goed naar de vrouw en stel interessante vragen

Je kunt het natuurlijk heel veel over jezelf hebben, maar niemand zit erop te wachten om heel de avond naar iemand te luisteren die alleen maar over zichzelf praat. Vraag door op wat de ander te zeggen heeft en toon oprechte interesse. Door veel over jezelf te praten leer je maar weinig over de ander, zorg er daarom voor dat de vrouw meer praat dan jezelf.

Tip 6: Zorg er voor dat je goed voorbereid bent voor het eerste gesprek

De eerste keer afspreken is natuurlijk spannend en je wil niet zonder woorden komen te zitten. Lange stiltes zijn vervelend en onnodig want je kunt je prima voorbereiden op het gesprek dat je gaat voeren. Denk na over wat je van je date te weten wilt komen zodat je precies weet wat je wil vragen. Het vinden van goede vragen tijdens het gesprek is niet altijd makkelijk. In een situatie van een eerste date is dit vaak moeilijker maar met goede voorbereiding moet dit geen enkel probleem zijn. Bekijk hier direct alle dating sites.

tips eerste date
tips daten
dating parship

Parship Meest gekozen | Winnaar beste datingsite  ⭐⭐⭐⭐⭐

dating pepper

Pepper Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐⭐

Relatieplanet Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐

50+ Match Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Lexa Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Alle datingaanbieders reviews

Handige & leuke Video’s

De Vele Voordelen Van Het Online Daten

Steeds meer mensen wagen zich aan het daten via een datingsite. De teller met het aantal gebruikers op datingsites groeit aanzienlijk en telt al enkele miljoenen mensen. Dit is ook de reden dat er steeds meer datingsites actief zijn en mensen het lastig vinden om te...

3 Tips voor alleenstaande moeders die daten

Er zijn redelijk veel alleenstaande moeders die op dit moment aan het daten zijn via de beste datingsite en we zien ook dat het aantal stijgt. Voor een moeder met kinderen zijn er natuurlijk hele andere dingen belangrijk. We hebben voor u wat handige tips onder elkaar...

4 signalen dat een man je echt leuk vindt

Als we gevoelens hebben of alleen iemand leuk vinden dan willen we natuurlijk graag weten of diegene dezelfde gevoelens deelt als jou. Zelfs wanneer jij als vrouw je niet voelt aangetrokken tot een man, kan het alsnog goed van pas komen om te weten wanneer een man jou...