Fdating.comLogo

 Datingsite voor  zij die eerst goed kennis willen maken, voordat zij een afspraakje inplannen

FDating

Wat is er nou leuker dan een datingsite waar je meteen al bij het aanmelden talloze foto’s te zien krijgt van leuke personen die eveneens op de site te vinden zijn? Dat betekent dat jij ook zo meteen aan de slag kunt en kan de keuze maar niet snel genoeg gemaakt worden. Het leuke van het initiele virtuele contact is ook, dat het geschikt is voor personen die in het dagelijks leven wat verlegen zijn of die liever de kat uit de boom willen kijken. Na kennismaking op de site, mag er dus nog flink met elkaar van gedachten worden gewisseld voordat het tot een ontmoeting zal komen.

Onze 5 Topplatformen

9,4
Beoordeling
Bekijken
8,8
Beoordeling
Bekijken
8,3
Beoordeling
Bekijken
7,9
Beoordeling
Bekijken
7,5
Beoordeling
Bekijken
VoordelenNadelen
✓ Leden van verschillende landen
✓ Bescherm je privacy
✓ Snelle registratie
✓ Veilig in gebruik
✓ Geschikt om te daten/ serieuze relatie
✓ Voor mannen en vrouwen
✗ Geen app
✗ Zelf verantwoordelijk voor het delen van persoonlijke informatie

Ben je op zoek naar een partner via het internet, maar wil je aan het online daten geen geld kwijt zijn, dan kun je Fdating een kans geven. Het mooie van deze datingsite is dat het gratis is en je als lid gebruik kunt maken van alle functies. Ook heeft het een internationaal karakter en kom je in contact met singles van over de hele wereld. Ondanks het gedateerde uiterlijk van de website en het feit dat niet alle functies even goed werken, is deze datingsite actief in veel landen. Wil je op een snelle manier en geheel gratis in contact komen met anderen, probeer Fdating.

Gebruikers die gebruik willen maken van de diensten van deze site hebben wel een account nodig. Inschrijven op deze site is heel makkelijk.  Het enige wat je nodig hebt is een werkend emailadres. Op deze site kunnen gebruikers gratis een profiel foto plaatsen, andere gebruikers zoeken, berichten versturen en ook ontvangen. Op elke profiel kun je meer informatie zien van de desbetreffende persoon. Als lid heb je de optie om een bericht te sturen voor zo een persoon, als favoriet aan te vinken of naar de zwarte lijst te gaan. Mooi is het dat je naar elk profiel kunt doorklikken om de profielteksten te lezen en de foto’s te bekijken. Daarnaast kun je gratis berichtjes versturen en ontvangen zonder maximum. Verder kun je zien wie jouw profiel bekeken heeft.

Op de site wordt aan gebruikers het advies gegeven om nooit geld te sturen naar iemand die ze alleen middels het online daten hebben leren kennen. Komt er een verdacht profiel voor dan moet je zo een profiel rapporteren zodat deze verwijderd kan worden. Fdating.com wil hierdoor haar leden beschermen tegen oplichters die zich voordoen als iemand die geïnteresseerd is om te daten. De site houdt zijn belofte en vraagt je nooit om je creditcard of Paypal-account.

Fdating ervaringen

Fdating is een populaire datingsite met duizenden gebruikers. De meeste ervaringen zijn erg positief van gebruikers in het algemeen.  Het platform is erg geschikt om een date op te zetten door het grote aantal leden en gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Fdating review

Fdating staat genoteerd als één van de top datingsites in het segment. De reviews van Fdating zijn dan ook erg positief, in het algemeen wordt Fdating als één van de topsites beoordeeld in Nederland. Online en op de website kan je vele reviews van Fdating  vinden om een goed beeld te krijgen wat mensen vinden van de datingsite.

Fdating contact

Wil je contact opnemen met Fdating voor een vraag of opmerking? Dat kan het beste via de website van Fdating NL. Bezoek daarom de officiële website van de datingsite. Via de officiële website vindt je diverse contactmogelijkheden.