Er zijn natuurlijk talloze dingen op te noemen die je absoluut niet moet doen tijdens het online daten. Toch maken veel mensen fouten op dit gebied en daarom hebben wij alle do’s en don’ts op een rijtje gezet. Natuurlijk zijn ook wat dingen die wel kunnen helpen in het daten, om niet alleen de slechte dingen op te noemen hebben we deze er ook bijgezet.

Te hard van stapel

Loop nooit te hard van stapel. Ga bijvoorbeeld niet na 5 minuten een gesprek voeren vragen of degene die avond wilt afspreken. Dit kan voor veel druk zorgen bij de ander en uiteindelijke voor slechte gevolgen hebben. De ander kan zich niet meer op zich/zijn gemak voelen omdat je veel te snel wilt gaan. Let hier dus op!

Geld?

Neem altijd je eigen geld mee! Het is best wel vreemd als je er vanuit gaat dat de andere betaalt voor de date. Dit kan bij de ander op een rare manier overkomen en dat is natuurlijk niet wat je wilt. Laat zien dat je voor jezelf kan zorgen en neem altijd geld mee!

Verzorging

Heb je na lang je best doen eindelijk die date binnen, verpest je het door niet verzorgd naar de date toe te gaan. Dit is toch wel een van de belangrijkste. Je fysieke uitstraling en verzorging bepaald toch de eerste indruk voor veel personen. Zorg bijvoorbeeld altijd dat je lekker ruikt, niet lekker ruikende lichaamsgeuren zijn nooit fris! Daarbij kunnen je haren fatsoenlijk doen en je tanden goed poetsen altijd wonderen doen. Verzorging is dus een keypoint!

Jij bent jij

Ga jezelf nooit veranderen om aan de verwachtingen te voldoen van je date. Jij bent jij en daar moet diegene het mee doen. Veel mensen gaan zich bij het daten heel anders gedragen dan ze werkelijk zijn om te voldoen aan deze eisen van de ander. Dit is niet eerlijk tegenover jezelf en tegenover de ander. Blijf lekker jezelf, what you see is what you get!

Kleed je naar wat fijn voelt

Mensen zijn snel geneigd om zich apart of speciaal te kleden voor hun date. Vaak kledingstukken die amper worden gedragen en zo onbewust toch een ongemakkelijk gevoel geven bij jezelf. Het gebeurt ook vaak dat mensen zich anders gaan kleden naar de smaak van hun date. Kleed je gewoon lekker waar je je fijn in voelt, dit is toch het meest belangrijk?

Hou het relax

Dit is toch iets wat veel daters lastig vinden als ze op date zijn, de rust bewaren. Bij de meeste dates wordt er continu gepraat om maar niet in dat stille moment te komen. Dit geeft een hoop druk bij beide mensen en dus een ongemakkelijk gevoel. Je bent toch geen entertainmentshow aan het presenteren? Daarom. Hou het lekker rustig, op je gemak, dit geeft de ander een rustgevend gevoel en de date zal veel soepeler verlopen!

Manieren

Ja, de manieren. Dit spreekt toch wel voor zich. Je kent het wel uit de films, een koppel zit te eten in een restaurant en een van hen begint te boeren. Dit zijn dus geen manieren en je kan het beter laten bij je date. Dit lijkt nogal logisch maar toch blijkt dat veel mensen hier nog wel is moeite mee hebben. Het wordt vaak toch niet zo op prijs gesteld en zeker vrouwen vinden het niet echt ‘verzorgd’. Laat het dus maar achterwege.

dating parship
Parship Meest gekozen | Winnaar beste datingsite  ⭐⭐⭐⭐⭐
dating pepper
Pepper Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐⭐
Relatieplanet Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐
50+ Match Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015
Lexa Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015
dating parship
Parship Meest gekozen | Winnaar beste datingsite  ⭐⭐⭐⭐⭐
dating pepper
Pepper Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐⭐
Relatieplanet Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐
50+ Match Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015
Lexa Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Onzekerheid na je eerste date

Onzekerheid na je eerste date

Best wel veel mensen hebben er last voor hoor, je bent zeker niet de enige. Vele hebben na de eerste date een bepaalde onzekerheid en dit is echt niet gek. Je weet tenslotte niet wat je moet verwachten in de toekomst en wat de andere persoon er nou echt van vond. Het...

Waar moet ik over praten op de eerste date?

Waar moet ik over praten op de eerste date?

Er zijn natuurlijk talloze dingen op te noemen die je absoluut niet moet doen tijdens het online daten. Toch maken veel mensen fouten op dit gebied en daarom hebben wij alle do’s en don’ts op een rijtje gezet. Natuurlijk zijn ook wat dingen die wel kunnen helpen in...

DE afknappers bij het online daten

DE afknappers bij het online daten

Iedereen weet wel waar we het over hebben. De dingen die je date absoluut niet moet doen, en als degene ze dan toch doet denk je vaak nog even een keer na voordat je de volgende date afspreekt. Toch zijn veel mensen er ook zelf bang voor, iets doen of zeggen waardoor...

De vele voordelen van het online daten

De vele voordelen van het online daten

Steeds meer mensen wagen zich aan het daten via een datingsite. De teller met het aantal gebruikers op datingsites groeit aanzienlijk en telt al enkele miljoenen mensen. Dit is ook de reden dat er steeds meer datingsites actief zijn en mensen het lastig vinden om te...