Een datingsite uitkiezen, waar moet je precies op letten

jul 25, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

jul 25, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

Verschillende datingsites

Er zijn nogal wat datingsites in Nederland. Er is voor iedere doelgroep wel wat te vinden. Of je nu christelijk, homoseksueel, oud of hogeropgeleid bent. Er is voor ieder wat wils en dat is maar goed ook. Maar hoe zorg je er nu voor dat je opvalt op zo’n datingsite tussen alle vrijgezellen die zich hebben aangemeld?

Er zijn geen gouden tips maar er zijn wel een aantal zaken waar je vooraf rekening mee kunt houden om sneller contact te krijgen met andere vrijgezellen. Je kunt bij een datingsite namelijk vaak een profielfoto instellen. Dit is vaak het startpunt want het is de allereerste foto die getoond wordt aan andere leden.

Slechte of onduidelijke foto’s op datingsites

Toch zul je er versteld van staan hoeveel mensen een slechte of onduidelijke foto als profielfoto hebben ingesteld op datingsites. Denk bijvoorbeeld aan vage selfies of foto’s waarop je niet helemaal zichtbaar bent. Veel mensen op dating sites knappen daar op af omdat je geen goed beeld hebt van de persoon waar je misschien mee wil praten.

Zorg er daarom voor dat je je onderscheid met de foto’s die je op jouw datingprofiel plaatst. Je kunt bijvoorbeeld speciaal foto’s laten maken of er voor kiezen om te foto’s te blijven schieten met je mobiele telefoon tot je de perfecte foto gevonden hebt. Een foto laten maken speciaal voor een datingsite? Het is misschien een beetje raar maar het laten maken van foto’s is nog altijd goedkoper dan jarenlang ingeschreven staan bij datingsites zonder

Ben goed zichtbaar op je foto’s

Zorg er voor dat je foto’s plaatst waarbij je gezicht goed zichtbaar is en draag geen pet of zonnebril. Het is nergens voor nodig want als je een serieuze date wil dan zal de persoon aan de andere kant je toch echt een keer in het echt gaan zien.

Nog een tip is duidelijk aangeven waar je naar op zoek bent. Veel mensen vergeten deze stap te nemen en krijgen daardoor constant berichten van mensen waar je helemaal geen interesse in hebt. Je kunt in de voorkeuren bijvoorbeeld aangeven dat je iemand zoekt in een bepaalde leeftijdscategorie of opleiding. Dat is helemaal geen schande en je hoeft je er niet voor te schamen want je verschaft alleen maar duidelijk over wat je wil.

Vul duidelijk in waar je naar opzoek bent

Daarbij kun je op je profiel ook duidelijk aangeven wat je zoekt in een man of vrouw, daarbij is het slim om in te vullen wat je aantrekt in deze man of vrouw zodat je mensen ontmoet die goed bij je passen. Zorg er voor dat je direct duidelijkheid schept op een datingsite zodat je geen onnodige tijd verliest aan berichtjes en vragen waar je niet op zit te wachten.

Nog een belangrijk onderwerp op datingsites en in het echte leven is eerlijkheid. Het is erg belangrijk om eerlijk te zijn over jezelf. Het is makkelijk om je ander voor te doen dan je bent maar je schiet er uiteindelijk helemaal niets mee op.

Je moet toch een keer in het echt contact gaan leggen en de waarheid komt uiteindelijk toch altijd boven water dus zorg er voor dat je de date meteen moet beginnen met een leugen.

Dat betekent natuurlijk niet dat je alle zwakke punten van je persoonlijkheid op je profiel moet knallen maar schets een realistisch beeld over je uiterlijk en persoonlijkheid want anders trek je alleen maar mensen aan die toch niet bij je passen.

datingsite kiezen
datingwebsite kiezen
dating parship

Parship Meest gekozen | Winnaar beste datingsite  ⭐⭐⭐⭐⭐

dating pepper

Pepper Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐⭐

Relatieplanet Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐

50+ Match Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Lexa Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Alle datingaanbieders reviews

Handige & leuke Video’s

Hoe voorkom je een rebound relatie?

Na het verbreken van een relatie komt er altijd een moment dat je op zoek gaat naar iemand anders. En vaak hoeft die persoon niet echt te voldoen aan de eisen die je normaal hebt. Je voelt je alleen, hebt behoefte aan iemand in jouw leven, en wilt graag weer de draad...

Hoe zit het precies met het gratis membership van Lexa?

Ook bij Lexa is het in de zomer vaak raak. Volgens de datingsite zijn de vlinders weer in het rondte aan het vliegen en kunnen singles weer volop aan de bak om online een date te vinden. Wie weet heb jij al eens nagedacht over het inschrijven op een datingsite maar...

Datingsite Lexa komt met geweldige actie

Datingsite Lexa, wie kent ze niet. Tegenwoordig is dit een datingsite waar veel vrijgezellen Nederlanders gebruik van maken. Nu komen ze dus ook met een geweldige actie. Je krijgt namelijk 3 dagen lang gratis toegang tot de datingsite. Ideaal voor mensen die graag de...

Datingsite 50plusmatch komt met leuke actie

Wie kent de datingsite niet? 50plusmatch is tegenwoordig niet meer weg te denken in Nederland. Het is een echte datingsite voor senioren en zoals de naam al zegt 50plus. Nu komt de datingsite met een superleuke actie genaamd: Gentlemens night. Door deze actie krijgen...

E-Matching heeft een handige app

Maak je gebruik van datingsite E-Matching, dan kun je ook gebruik maken van de app. Als je al een account hebt bij E-Matching, dan weet je natuurlijk al dat dit een datingsite is ontwikkeld voor hoger opgeleiden. Het is dan ook vaak op deze datingsite, dat de meeste...