De Rustige Benadering Tijdens Het Daten, Vrouwen Zijn Voor!

jul 25, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

jul 25, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

Als man zoekende naar een vrouw is het slim om jezelf toch even te verdiepen in hoe vrouwen handelen in relaties. Zoals veel mensen weten zijn mannen vanuit vroeger al jagers, we hebben als man dit oerinstinct.

Er is maar een doel: we zien een vrouw en die gaan we veroveren. Maar dit oerinstinct kan afschrikking veroorzaken bij de vrouw, dit zorgt er vaak voor dat er geen weder interesse wordt getoond. Vooral bij online dating is het erg belangrijk om niet te hard van stapel te lopen, tenzij jou mogelijke date duidelijk iets anders aangeeft.

Ga elkaar eerst leren kennen

Wanneer je gebruik maakt van dating sites of apps is het belangrijk dat je jouw mogelijke date leert kennen via deze platforms en dan bedoel ik via de chat die vaak aanwezig is op de bekende datingsites. Wanneer je echt smoorverliefd bent kun je natuurlijk direct nummers uitwisselen, dit is vaak wat handiger qua communicatie. Echter moet je wel opletten dat je dit niet te snel doet, stel je vindt de date toch niks dan heeft diegene nog steeds je adres of jouw telefoonnummer. Dit kan in sommige gevallen bij afwijzing zelfs leiden tot stalken. Dus een goede tip probeer het eerst een week via de datingsite zelf en kijk vanaf daar verder hoe veel informatie je wil prijsgeven over jezelf.

Ben niet ongeduldig

Veel mensen zijn erg ongeduldig en verwachten direct berichtjes terug wanneer ze deze sturen naar hun mogelijke date. Echter zijn er veel mensen die gebruik maken van datingsites die een druk leven hebben denk hierbij aan werk, kinderen, school. Veel van deze mensen komen in de avonduurtjes online op de dating sites en apps om dan weer gezellig te komen chatten.

Dus verwacht niet na een halfuur direct een berichtje terug van de vrouw of man waar je zojuist een berichtje naar hebt gestuurd, is dit wel het geval dat je binnen 30 minuten een berichtje krijgt dan heb je vaak te maken met verzonnen profiel van de website zelf. Met deze mannen of vrouwen komt er geen afspraak. Ook kun je dit merken aan bepaalde antwoorden die je gaat ervaren wanneer je steeds langer gebruik maakt van alle dating sites.

Toon belangstelling

Zoals in veel films en series te zien is, vinden vrouwen het prettig om te zien wanneer een man oprechte interesse toont in hun dagelijkse bezigheden. Vraag bijvoorbeeld is hoe haar dag is geweest zo merkt de vrouw ook dat je aan haar denkt. Probeer dan ook goed te luisteren naar haar verhaal en begin niet direct over jou dag, laat de vrouw eventjes het middelpunt zijn.

Onthoud goed wat een vrouw tegen je zegt, vrouwen vinden het leuk als je een gesprek van vorige week nog kan herinneren wederom toont dit weer interesse en laat je daadwerkelijk zien dat je vorige week goed hebt geluisterd. Je mag dit natuurlijk als man ook verwachten van een vrouw.

Denk niet meteen aan seks

Mannen zijn natuurlijk zo een beetje al van zichzelf, echter is een vrouw hier vaak niet echt van gediend. Probeer het rustig aan te pakken en niet direct zinnen eruit te flappen die kunnen afschrikken. Dit soort dingen werken alleen bij vrouwen die betaald worden om jou deze service te bieden. Wacht totdat je de vrouw een keer persoonlijk hebt ontmoet, dan ken je elkaar al een stuk beter. Je kan dit natuurlijk wel doen wanneer je merkt dat een vrouw hier nadrukkelijk om vraagt.

dating parship
Parship Meest gekozen | Winnaar beste datingsite  ⭐⭐⭐⭐⭐
dating pepper
Pepper Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐⭐
Relatieplanet Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐
50+ Match Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015
Lexa Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Alle datingaanbieders reviews

Handige & leuke Video’s

Wat zijn goede openingszinnen?

In het nachtleven draait het bij het sociaal contact leggen bijna alles met hoe het eerste contact plaatsvindt. Dit kan voor veel mensen spannend zijn om iemand voor het eerst aan te spreken. Bij veel mensen is dit nog best lastig en gaat het niet altijd goed. Dit...

Geldtransacties, veilig op datingsites?

Wanneer je je aanmeldt bij een datingsite, is dat bij de aanmeldprocedure meestal, gratis. Dit is ook vaak de ‘laagdrempeligheid’ die de dating site uit wil stralen. Zo willen zij je over halen om een account aan te maken. Als je je account in hebt gevuld en je staat...

Contact Maken In De Kroeg, Hoe Doe Ik Dit Het Best?

Contact maken in de kroeg, de beste manier? 4 tips! Wij weten zeker dat je het wel eens hebt meegemaakt, een leuke avond in de kroeg waarbij je veel verschillende karakters tegen het lijft loopt. Vaak leg je contact met die ene persoon die de meeste aandacht van je...

ADHD en een Liefdevolle Relatie, Wat Kan Ik Het Beste Doen?

Iedereen kent wel een persoon met ADHD, maar hoe is het om een relatie te hebben met iemand die ADHD heeft? Dat is een vraag waar wij het antwoord ook wel op wouden weten. Het kan namelijk wel is voorkomen dat je iemand leuk vindt, maar toch merk je tegelijkertijd ook...

Wat moet je doen als je ouders tegen je relatie zijn?

Het kan natuurlijk gebeuren, je bent verliefd geworden op iemand en je merkt aan je ouders dat ze het niet eens zijn met jouw relatie. Dit gebeurt regelmatig want in een cultureel divers land als Nederland zijn vaak religie, afkomst en leeftijdsverschil de grootste...