Een rustige benadering naar vrouwen toe werkt het beste

Als man zoekende naar een vrouw is het slim om jezelf toch even te verdiepen in hoe vrouwen handelen in relaties. Zoals veel mensen weten zijn mannen vanuit vroeger al jagers, we hebben als man dit oerinstinct.

Er is maar een doel: we zien een vrouw en die gaan we veroveren. Maar dit oerinstinct kan afschrikking veroorzaken bij de vrouw, dit zorgt er vaak voor dat er geen weder interesse wordt getoond. Vooral bij online dating is het erg belangrijk om niet te hard van stapel te lopen, tenzij jou mogelijke date duidelijk iets anders aangeeft.

Ga elkaar eerst leren kennen

Wanneer je gebruik maakt van dating sites of apps is het belangrijk dat je jouw mogelijke date leert kennen via deze platforms en dan bedoel ik via de chat die vaak aanwezig is op de bekende datingsites. Wanneer je echt smoorverliefd bent kun je natuurlijk direct nummers uitwisselen, dit is vaak wat handiger qua communicatie. Echter moet je wel opletten dat je dit niet te snel doet, stel je vindt de date toch niks dan heeft diegene nog steeds je adres of jouw telefoonnummer. Dit kan in sommige gevallen bij afwijzing zelfs leiden tot stalken. Dus een goede tip probeer het eerst een week via de datingsite zelf en kijk vanaf daar verder hoe veel informatie je wil prijsgeven over jezelf.

Ben niet ongeduldig

Veel mensen zijn erg ongeduldig en verwachten direct berichtjes terug wanneer ze deze sturen naar hun mogelijke date. Echter zijn er veel mensen die gebruik maken van datingsites die een druk leven hebben denk hierbij aan werk, kinderen, school. Veel van deze mensen komen in de avonduurtjes online op de dating sites en apps om dan weer gezellig te komen chatten.

Dus verwacht niet na een halfuur direct een berichtje terug van de vrouw of man waar je zojuist een berichtje naar hebt gestuurd, is dit wel het geval dat je binnen 30 minuten een berichtje krijgt dan heb je vaak te maken met verzonnen profiel van de website zelf. Met deze mannen of vrouwen komt er geen afspraak. Ook kun je dit merken aan bepaalde antwoorden die je gaat ervaren wanneer je steeds langer gebruik maakt van alle dating sites.

Toon belangstelling

Zoals in veel films en series te zien is, vinden vrouwen het prettig om te zien wanneer een man oprechte interesse toont in hun dagelijkse bezigheden. Vraag bijvoorbeeld is hoe haar dag is geweest zo merkt de vrouw ook dat je aan haar denkt. Probeer dan ook goed te luisteren naar haar verhaal en begin niet direct over jou dag, laat de vrouw eventjes het middelpunt zijn.

Onthoud goed wat een vrouw tegen je zegt, vrouwen vinden het leuk als je een gesprek van vorige week nog kan herinneren wederom toont dit weer interesse en laat je daadwerkelijk zien dat je vorige week goed hebt geluisterd. Je mag dit natuurlijk als man ook verwachten van een vrouw.

Denk niet meteen aan seks

Mannen zijn natuurlijk zo een beetje al van zichzelf, echter is een vrouw hier vaak niet echt van gediend. Probeer het rustig aan te pakken en niet direct zinnen eruit te flappen die kunnen afschrikken. Dit soort dingen werken alleen bij vrouwen die betaald worden om jou deze service te bieden. Wacht totdat je de vrouw een keer persoonlijk hebt ontmoet, dan ken je elkaar al een stuk beter. Je kan dit natuurlijk wel doen wanneer je merkt dat een vrouw hier nadrukkelijk om vraagt.

dating parship
Parship
Meest gekozen | Winnaar beste datingsite 

⭐⭐

dating pepper
Pepper

Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐

Relatieplanet

Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

50+ Match

Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Lexa

Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

dating parship
Parship
Meest gekozen | Winnaar beste datingsite 

⭐⭐

dating pepper
Pepper

Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐

Relatieplanet

Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

50+ Match

Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Lexa

Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Onzekerheid na je eerste date

Onzekerheid na je eerste date

Best wel veel mensen hebben er last voor hoor, je bent zeker niet de enige. Vele hebben na de eerste date een bepaalde onzekerheid en dit is echt niet gek. Je weet tenslotte niet wat je moet verwachten in de toekomst en wat de andere persoon er nou echt van vond. Het...

Waar moet ik over praten op de eerste date?

Waar moet ik over praten op de eerste date?

Er zijn natuurlijk talloze dingen op te noemen die je absoluut niet moet doen tijdens het online daten. Toch maken veel mensen fouten op dit gebied en daarom hebben wij alle do’s en don’ts op een rijtje gezet. Natuurlijk zijn ook wat dingen die wel kunnen helpen in...

DE afknappers bij het online daten

DE afknappers bij het online daten

Iedereen weet wel waar we het over hebben. De dingen die je date absoluut niet moet doen, en als degene ze dan toch doet denk je vaak nog even een keer na voordat je de volgende date afspreekt. Toch zijn veel mensen er ook zelf bang voor, iets doen of zeggen waardoor...

De vele voordelen van het online daten

De vele voordelen van het online daten

Steeds meer mensen wagen zich aan het daten via een datingsite. De teller met het aantal gebruikers op datingsites groeit aanzienlijk en telt al enkele miljoenen mensen. Dit is ook de reden dat er steeds meer datingsites actief zijn en mensen het lastig vinden om te...