AshleyMadison Review - Anders dan anderen?

Binnen de wereld van datingsites zijn er altijd wel een paar die uitblinken in de doelgroep waar ze op ogen en die invulling geven aan wel aparte wensen. Ook AshleyMadison.com is een site waar men zich richt op personen die al in een relatie zitten, maar waar de spanning er in de meeste gevallen al uit is. Echter besluit men niet om het uit te maken om verschillende redenen en wordt er wel voor een compensatie gezocht voor het gemis aan warmte. Dat kan geboden worden in de vorm van een discreet opgezette relatie met iemand anders die eveneens ook op zoek is naar wat compensatie.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens Ashley Madison

USA

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

Geen verplichtingen, wel de lusten

Het ligt immers niet in de bedoeling dat men elkaar te weten zal komen dat er een geheime relatie erop na wordt gehouden en weet men daar op de site er alles van. Er wordt daarom ook gewerkt met het behoud van de privacy in alle opzichten en ligt het geheel aan de leden om dat kenbaar te maken aan een ander lid die zij wel leuk vinden. Elk contact verloopt via een mailaccount die naar wens speciaal voor dit doel is geactiveerd en zorg je er zo wel voor dat niemand het geringste vermoeden heeft waar je mee bezig bent. Tot op het laatste moment blijft de privacy dus gegarandeerd en biedt dat ook de mogelijkheid om bij twijfel zonder enige problemen jezelf terug te trekken.

Iedereen op de site bevind zich op dezelfde ”golflengte”

Intiem contact opzoeken met iemand buiten de relatie om is voor velen een obstakel die zijn omdat ze nu eenmaal niet weten wat de tegenpartij ervan zal vinden. Op deze site is iedereen echter ook naar wat extra liefde op zoek naast de eigen relatie en behoeft er geen uitleg gegeven te worden of om de feiten heen te worden gedraaid. Kom eerlijk uit de bus over jouw status en wat je graag terug verwacht van de andere persoon. Natuurlijk is het ook belangrijk om aan te geven wat jij allemaal ook te bieden hebt. Het plaatsen van een foto mag en kan ervoor gekozen worden om bijvoorbeeld het gezicht te verbergen. Lekker anoniem dus en vinden veel leden dat ook wel spannend. Het is daarom ook goed wanneer het profiel wat uitgebreidt is beschreven zodat men niet al te veel hoeft te gissen. Hou er namelijk wel rekening mee, dat er nogal veel leden op de site te vinden zijn.