Ashley Madison

Ashley Madison van The Ashley Madison Agency is een Canadese onlinedatingservice en sociale netwerkdienst die wordt verkocht aan mensen die getrouwd zijn of een relatie hebben. Het werd in 2002 opgericht door Darren J. Morgenstern met de slogan “Life is short. Have an affair”.  De naam komt van twee populaire vrouwelijke namen in Noord-Amerika, “Ashley” en “Madison”.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens Ashley Madison

Ruby Inc, PO Box 67027

M4P 1E4, Canada

Toronto, Ontario

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

Ashley Madison is een lidmaatschapswebsite en -service in Canada. De lidmaatschap van Ashley Madison omvat meer dan 60 miljoen mensen in 53 landen. Ashley Madison biedt de garantie dat gebruikers “iemand vinden”: “wij garanderen dat u met succes zult vinden wat u zoekt, anders geven wij u uw geld terug.” Om in aanmerking te komen moeten gebruikers aankopen doen met het duurste pakket of moeten ze dure “prioriteit” -berichten sturen naar 18 unieke leden; elke dag gedurende drie maanden. Op haar beurt stuurt Ashley Madison vijf cadeaus per maand en gebruikers kunnen ook meedoen aan 60 minuten betaalde chats per maand.

Bijkomend probleem is dat “meer mannen dan vrouwen de dienst gebruiken, waarbij de ongelijkheid toeneemt naarmate ze ouder worden”, en “mannen zoeken seks, terwijl vrouwen passie zoeken.”  Een pagina over Ashley Madison, getiteld “Is Ashley Madison een oplichterij? Is Ashley Madison een fraudeur? ‘ heeft een aantal van deze problemen aangepakt in een poging potentiële klanten voor zich te winnen en hen de beste werkwijzen voor het gebruik van de site bij te brengen.