6 Datingtips voor vrouwen ouder dan 50 jaar, waar moet je op letten?

aug 14, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

aug 14, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

De tips

Je weet veel over de gevaren van deze wereld, en je bent volledig in staat om voor jezelf te zorgen. Maar veiligheid moet altijd je eerste zorg zijn als je je weer in de date scene waagt, waar een sfeer van impliciet vertrouwen een vrouw het kwetsbaarst maakt.

1. Laat nooit een vreemdeling je thuis ophalen.

Als je een man gaat daten die je al jaren kent, die nu weduwnaar of gescheiden is , geen zorgen. Maar als je hem online hebt ontmoet of hem kort gekend hebt, en alleen als een minnaar, zou je het een regel moeten maken om hem te ontmoeten in een restaurant of op een andere openbare locatie.

Laat zijn oprechte ogen, grote glimlach en persoonlijke charme je niet van deze regel afleiden. De meeste mannen hebben goede bedoelingen, maar laten hem niet weten waar je woont totdat hij zijn goede bedoelingen keer op keer heeft bewezen.

2. Laat iemand de details van uw date weten.

Een vertrouwde vriend, familielid of buurman moet de naam van uw date hebben, evenals zijn telefoonnummer of de dating site waar u hem hebt ontmoet. Laat ze weten waar je naartoe gaat, hoe je daar komt en wanneer je verwacht thuis te zijn.

Misschien komt je date niet tevoorschijn en heb je na zonsondergang een rit naar huis nodig, of misschien wil je de date niet voortzetten, of kan er zelfs een medisch noodgeval zijn. Voorkomen is beter dan genezen.

3. Draag altijd een beetje geld op zak.

Je weet nooit wanneer je vast komt te zitten met een rekening, een taxi nodig hebt of je portemonnee of portemonnee verliest. Houd ongeveer 40 euro bij de hand zodat je nooit vast komt te zitten na je date.

4. Veiligheid door samen te daten

Als het een eerste date is, ben je zeker gespannen, vooral als je hem nog nooit eerder hebt ontmoet. Overweeg groepsdating. Je zult veel meer op je gemak zijn als je een vriendelijk stel hebt waarvan je weet dat het je gezelschap maakt.

Dansen, bowlen, golfen, een boottocht of zelfs een paar drankjes en een gesprek kunnen veel leuker zijn met een groter feest, bovendien zult u veel meer op uw gemak zijn. En als bonus kun je je vrienden de volgende dag vragen naar hun mening over je potentiële vriend.

“Of het nu je eerste of 51ste date is, je moet altijd de controle hebben over de omstandigheden om je heen.”

5. Drink niet te veel

Je bent geen tiener meer en je weet in welke situaties te veel alcohol je terugbracht in de dag. Zelfs als alles goed gaat en de man gewoon geweldig is, kunnen te veel drankjes allerlei gevolgen hebben.

Hij kan een slechte mening van je vormen als een dame, anders verlies je je gezonde verstand en laat je de dingen te ver gaan. Dit is niet altijd een deal-breaker, maar het kan je romance veranderen in zijn fling. Drink een paar drankjes, maar blijf nuchter en houd je verstand op deze belangrijke date.

6. Houd het licht en zorg voor gemakkelijke gesprekken

Je eerste date is een tijd om een gevoel te krijgen voor de chemie en compatibiliteit die je mogelijk deelt. Het is geen tijd om zeer persoonlijke details over jezelf te onthullen.

Natuurlijk wil je misschien een verhaal of twee delen over je overleden of gescheiden echtgenoot als hij ernaar vraagt, maar te veel praten over hem zal je date uitschakelen.

Er is later tijd voor gezondheidsproblemen en familiezaken, als je eenmaal weet of hij een deel van je leven zal worden. Praat in plaats daarvan over je favoriete auteurs, voedsel en reizen.

dating parship

Parship Meest gekozen | Winnaar beste datingsite  ⭐⭐⭐⭐⭐

dating pepper

Pepper Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐⭐

Relatieplanet Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐

50+ Match Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Lexa Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Alle datingaanbieders reviews

Handige & leuke Video’s

DE Grootste Afknappers bij het Online Daten

Iedereen weet wel waar we het over hebben. De dingen die je date absoluut niet moet doen, en als degene ze dan toch doet denk je vaak nog even een keer na voordat je de volgende date afspreekt. Toch zijn veel mensen er ook zelf bang voor, iets doen of zeggen waardoor...

Actieve dates? De zomerdates voor je op een rij!

De zomer is volop bezig en dat betekent dat we met zijn alle veel buiten zijn. Dit houdt ook in dat je veel dates lekker in de buitenlucht kunt afspreken, daarom hebben we wat leuke dingen voor u op een rijtje gezet. Afgelopen weken hebben we al heerlijk mogen...

De Vele Voordelen Van Het Online Daten

Steeds meer mensen wagen zich aan het daten via een datingsite. De teller met het aantal gebruikers op datingsites groeit aanzienlijk en telt al enkele miljoenen mensen. Dit is ook de reden dat er steeds meer datingsites actief zijn en mensen het lastig vinden om te...

3 Tips voor alleenstaande moeders die daten

Er zijn redelijk veel alleenstaande moeders die op dit moment aan het daten zijn via de beste datingsite en we zien ook dat het aantal stijgt. Voor een moeder met kinderen zijn er natuurlijk hele andere dingen belangrijk. We hebben voor u wat handige tips onder elkaar...

4 signalen dat een man je echt leuk vindt

Als we gevoelens hebben of alleen iemand leuk vinden dan willen we natuurlijk graag weten of diegene dezelfde gevoelens deelt als jou. Zelfs wanneer jij als vrouw je niet voelt aangetrokken tot een man, kan het alsnog goed van pas komen om te weten wanneer een man jou...