40plusrelatie Review - Anders dan anderen?

Wat adviezen kunnen wij graag wel gebruiken bij het zoeken naar een date en kan dat in verschillende vormen gebeuren. Zo is er geen gebrek aan tips die zo op het internet te lezen zijn en kunnen die altijd wel veel betekenen. Daar zijn er echter grenzen aan verbonden en ontbreekt het bij deze adviezen aan een “persoonlijk” tintje. Op maat gesneden advies dus en kan een persoonlijke bemiddelaar veel verschil uitmaken in het doen slagen van een date. Dat is nou precies de insteek dat gegeven wordt bij 40plusrelatie.nl en is de kans op een geslaagde date dan ook supergroot.

Lees reviews over alle Datingaanbieders

 

Gemakkelijk alle datingwebsites vergelijken

 

Jouw persoonlijke premie in een paar klikken.

 

Pepper klantbeoordeling
  • Klantenservice 80% 80%
  • Prijs 70% 70%
  • Aanbod 85% 85%
  • Dekking / Keuzemogelijkheden 70% 70%

Contactgegevens 40plusrelatie

Hebriden 13

2721 KJ Zoetermeer

Nederland

Voorkeur

Categorie

Intentie

Optie

Er wordt gewerkt met persoonlijke bemiddeling

Dat is nu een uniek punt waar iedereen op deze site op kan rekenen en gaat dat weer apart te werk in tegenstelling door zo een doorsnee datingsite. Geen profielen dus waar je zelf een keuze moet maken, maar een heuse contactpersoon waar persoonlijke gesprekken mee zal voeren en jou met raad en daad zal bijstaan. Dat begint al met het uitzoeken van een date en worden daarbij veel aspecten in overweging genomen. Denk daarbij aan jouw hobby’s, jouw algemene achtergrond (gescheiden, weduwnaar, ect.) en wordt dat alles in het licht geplaatst voor het zoeken van een match op de site. Ook van die zijde uit wordt er dan gekeken of er sprake is van belangstelling en kan er al een date worden gepland. Bij het samenkomen, zal er dan wel sprake zijn van veel gemeenschappelijke bindingspunten en kan al snel een aardig gesprek worden aangeknoopt.

De begeleiding houdt daar niet op

Het is geenzins de bedoeling dat na de eerste date je geheel aan jouw lot bent overgelaten omdat de begeleiding nooit meteen ophoudt. Er wordt namelijk nauwlettend gevolgt wat er allemaal uit de bus komt en kan elke vorm van onzekerheid of vragen die er zijn, gelijk worden doorgegeven aan de begeleider. Die beschikken allemaal over een ruime ervaring en een flinke dosis mensenkennis waardoor de gegeven adviezen ook daadwerkelijk toepasbaar zijn. Naar wens kan er uit verschillende begeleidingspakketen worden gekozen en kan er zo voor worden gezorgt, dat het succesratio wel bijzonder hoog te noemen is. Door de maanden heen wordt de begeleiding dan ook aangescherpt en worden zelfs de personen met de grootste vrees of die wel behoorlijk verlegen zijn, naadloos op weg geholpen naar een duurzame relatie.