4 tips hoe je het meeste uit je Tinder of datingsite profiel haalt

jul 25, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

jul 25, 2018 | Dating Websites | 0 Reacties

Dit wist je waarschijnlijk al voor dat je dit artikel ging lezen, succes met online daten is vooral afhankelijk van de kwaliteit van jouw persoonlijke profiel. Je kan online dating en Tinder een beetje zien als een marketingproduct alleen ben jij in dit geval zelf het product.

Je moet jezelf zo goed mogelijk promoten op jouw profiel om zo veel mogelijk reacties te krijgen voor een date.

Online daten met Tinder kan best lastig zijn

Daarom in dit artikel 4-handige tips die ervoor gaan zorgen dat jij meer succes gaat hebben op het gebied van online dating en natuurlijk Tinder. Maak je geen zorgen al deze tips zijn op beide soort platforms mogelijk.

Laat de spontane en avontuurlijke kant van jezelf zien

Een foto zegt veel over een persoon, dit is daarom dan ook erg belangrijk op het gebied van online dating. Een foto is het enige wat de bezoeker van jouw profiel kan zien, deze moet dan ook goed zijn een goede indruk kan veel goeds doen. Zo houden bijvoorbeeld vrouwen van ondernemende en avontuurlijke mannen.

Nu je dit weet is het daarom misschien een goed idee om je volgende foto is een keer buiten te maken, beter zelfs nog is een foto waarop je actief bezig bent zoals sporten etc. Klik snel door om de beste datingsites te bekijken.

Mensen willen graag kennismaken met jou

Wanneer mensen jouw profiel tegenkomen op een datingsite of op Tinder en ze klikken op jouw profiel, dan willen ze jou dus beter leren kennen op basis van jouw foto. Het is daarom belangrijk dat er een duidelijk beeld wordt geschept van jezelf op jouw profiel. Dus probeer jezelf in het midden te zetten en randzaken even te vergeten zoals vrienden, voertuigen en huisdieren.

Gebruik geen selfies

De selfie een wereldwijd begrip tegenwoordig, veel mensen zijn er dan ook op verzot. Maar het tegendeel bewijst dat selfies op dating profielen het niet zo geweldig doen. Zo is de welbekende bathroom-selfie een tegenvaller voor vele mensen die een partner zoeken zo heeft onderzoek uitgewezen.

Dit geldt vooral voor de mannelijke profielen

Nu we het toch hebben over de mannen, de foto’s die het beste zijn vaak foto’s die gemaakt zijn door anderen en dan het liefst de foto’s waar je volledig opstaat. Zo laat je aan een vrouw zien dat je niks te verbergen hebt en dat je niet verlegen of bang bent om jezelf te laten zien.

Probeer jezelf als jou karakter te kleden

Wanneer je single bent is het slim om elke dag te proberen om er op je best uit te zien. Hierbij zijn kleren natuurlijk ook erg belangrijk, draag wat je fijn vindt en wat je mooi vindt. Kleding zorgt ook voor een bepaald beeld over jezelf dus denk goed na over wat jij wil uitstralen naar een andere vrouw of man.

Heb je moeite met kledingkeuze? Vraag advies, dit is niet erg, maar probeer wel jou eigen stijl te behouden. Het heeft natuurlijk geen zin om kleding aan te trekken waarin je jezelf niet fijn voelt.

tinder dating
datingprofiel tips
dating parship

Parship Meest gekozen | Winnaar beste datingsite  ⭐⭐⭐⭐⭐

dating pepper

Pepper Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐⭐

Relatieplanet Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015 ⭐⭐⭐⭐

50+ Match Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Lexa Meest gekozen | Winnaar datingsite 2015

Alle datingaanbieders reviews

Handige & leuke Video’s

Mensen die je NIET wil treffen op een date!

Iedereen kent ze wel, de type mensen waar je liever niet mee gaat daten. Het kan altijd zijn dat je ze toevallig toch tegenkomt en je ermee moet handelen voor die date. Omdat er toch wel een paar types zijn die eruit springen hebben we een lijstje voor je gemaakt met...

Waar moet ik over praten op de eerste date? Alles van A-Z!

Er zijn natuurlijk talloze dingen op te noemen die je absoluut niet moet doen tijdens het online daten. Toch maken veel mensen fouten op dit gebied en daarom hebben wij alle do’s en don’ts op een rijtje gezet. Natuurlijk zijn ook wat dingen die wel kunnen helpen in...

DE Grootste Afknappers bij het Online Daten

Iedereen weet wel waar we het over hebben. De dingen die je date absoluut niet moet doen, en als degene ze dan toch doet denk je vaak nog even een keer na voordat je de volgende date afspreekt. Toch zijn veel mensen er ook zelf bang voor, iets doen of zeggen waardoor...

Actieve dates? De zomerdates voor je op een rij!

De zomer is volop bezig en dat betekent dat we met zijn alle veel buiten zijn. Dit houdt ook in dat je veel dates lekker in de buitenlucht kunt afspreken, daarom hebben we wat leuke dingen voor u op een rijtje gezet. Afgelopen weken hebben we al heerlijk mogen...

Hoe zorg je voor een romantische date? Tips en Tricks!

Vele vragen zich het af. Hoe zorg ik nou voor een romantische date? Je moet je vooral niet te erg zorgen maken over hoe romantisch je date is. Als je tijdens je date erachter komt dat je een ontzettend goede klik hebt met de ander, is het dan erg als de date niet zo...

De Vele Voordelen Van Het Online Daten

Steeds meer mensen wagen zich aan het daten via een datingsite. De teller met het aantal gebruikers op datingsites groeit aanzienlijk en telt al enkele miljoenen mensen. Dit is ook de reden dat er steeds meer datingsites actief zijn en mensen het lastig vinden om te...